Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 602
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Благодаря ви момичета, ама отпада като вариант.Сега звънях в агенцията - за Маяк е останала само една карта стая 2-ка парк от 5 юли (няма да се съберем там).Няма нищо друго освен нереновирани в Сарафово.

# 286
Картите тази година светкавично свършиха.
Ние мислим за 5дни на Рибарица за юли месец към края. Ако има още някои за тогава може да се запознаем.

# 287
Мире, и ние мислим, но сега не питах, че ММ го няма в момента и няма кой да резервира.Иначе дали ще има места? Ние искаме от 25-30 юли.

# 288
Мире, и ние мислим, но сега не питах, че ММ го няма в момента и няма кой да резервира.Иначе дали ще има места? Ние искаме от 25-30 юли.
Вероятно ще има,  няма толкова желаещи за там.

# 289
Момичета, тази агенция ми събра очите днес  Shocked Shocked Shocked  Shocked Shocked Shocked Shocked

Скрит текст:
Значи, звъня аз като по нахална да питам дали тази 2-ка за Маяк могат да ни я предоставят като 2+1. Жената отсреща пита как ще се съберете.Викам ние с бебето на спалнята, а за голямото дете ще си носим надуваемо легло.Тогава тя ми казва - ново 20 - че можело и две стаи да ползваме  Shocked.Е гати, що не каза по-рано.Думите с ченгел да им ги вадиш.Веднага натирих ММ по телефона да звъни да резервира.След малко той ми се обажда да ме пита, щото представете си - на него му предложили апартамент-парк от 19-ти юли  Shocked Shocked Shocked.

И така - обзаведохме се с карта Маяк, апартамент за 7 дни, от 19-юли  Party

# 290
Взехме и ние карта,макар и за края на месеца.
Хем няма да е голяма навалица.А който му е студено в морето ще се къпе в топлия басейн.
Някой с пресни впечатления от Адмирал/апартамент?

# 291
Ние преди две години бяхме в апартамент в Адмирал.

# 292
Момичета,дайте координати за нощувка в София-ще ни се наложи за 2 дена?Изчетох темата и ми беше доста полезна-благодаря  bouquet

# 293
Момичета,дайте координати за нощувка в София-ще ни се наложи за 2 дена?Изчетох темата и ми беше доста полезна-благодаря  bouquet
Военния хотел Шипкa, зa военни мaй е 35 лв. двойнaтa стaя, но не съм сигурнa. Питaйте по телефонa кaквa е ценaтa и евентуaлно зa резервaция.

# 294
Ние преди две години бяхме в апартамент в Адмирал.
Как е базата там,апартаментите,двора?Има ли къде децата да тичат  и играят вечер?Благодаря!

# 295
Цвети М, двора е добре, има беседки, сенчесто е и пълно със зеленина. Става за игра вечерно време.

За всички, които тази година ще са в Св.Константин и Елена и ако желаят да избягнат лудницата към "центъра" всяка вечер, мога да им предложа разходка в другата посока, към комплекс Слънчев Ден.
Много поддържано, красиво, с анимация всяка вечер, детска площадка още в началото след бариерата. Нататък в комплекса също е хубаво, зеленина, спокойно, край басейните има пейки и отново малка детска площадка.
Определено тази година с бебето ни беше предпочитана дестинация, защото с количка да се блъскаш между сергиите е ужас. Simple Smile

# 296
Мира,вие взехте ли карта или чакате да се освободи нещо?

# 297
Мира,вие взехте ли карта или чакате да се освободи нещо?

Не, не сме взимали, не съм и звъняла сега след като изтече срока за плащане на картите.
Борис е малък, по никакъв начин не мога да го задържа седнал на хавлия, или нещо подобно на плажа....нямам желание да тичам между хората и по плажа след него. Simple Smile
Тази година ще сме на планински почивки. Simple Smile

# 298
Аз за това се съгласих на почивка в края на юни,поне да избегнем навалицата и жегите  Simple Smile

# 299
Цвети М., Maryse вече ти е отговорила за двора. Апартаментите са големи - две стаи, съединени с плъзгаща се врата. В едната има разтегателен диван, бюро с телевизор и шкафче. В другата стая беше спалня и допълнително легло. Ние си носехме кошара за малкия. Имахме и две тераси.
Комплекс Слънчев ден наистина е добро място за разходки. На децата им хареса детската площадка, доста се заиграваха там.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт