Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 513
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Благодаря ви за бързите отговори! Simple Smile

# 391
Аз искам да помоля за отзиви за Хармония. Условията като в Олимп ли са?

# 392
Аз искам да помоля за отзиви за Хармония. Условията като в Олимп ли са?

Това лято бяхме на Хармония. На Олимп все още не сме ходили, но от Хармония останахме очаровани. Реновирана база, с прекрасни просторни стаи (бяхме в стая с две легла), чистичко и уютно, гостоприемен персонал. Има асансьор (което много ме учуди). Боулинг зала, която се заплаща (на третия етаж е и е шумоизолирана). Храната беше на порции - сядаш и ти сервират. Лоби бара е приятен. На приземния етаж има басейн и джакузи. Май и сауна имаше, но ние не я ползвахме. Зад хотела има игрища, люлки , пейки.  Ако не се лъжа прочетох на таблото, че може да се наеме и велосипед.
А най - хубавото е, че курорта е на място, откъдето можете да посетите много туристически обекти в радиус от най- много 40 - 50км ( кулата на вр. Снежанка, Обсерваторията в Рожен, гр. Смолян с планетариума, Девин , няколко пещери, Широка лъка и мн др.)
Надявам се да съм била полезна!

# 393
+1 за Хармония
Чудесна база ,а Родопите са рай!

# 394
  • Пловдив
Аз да питам тук...
Мислим за събиране на випуска декември месец... Дали Рибарица ще работи newsm78

# 395
Аз да питам тук...
Мислим за събиране на випуска декември месец... Дали Рибарица ще работи newsm78

Няма данни за сега да я затварят, особено след като затвориха Олимп за ремонт. Според мен ще работи, декември месец им е най-силен покрай банкетите. Simple Smile
Само не знам ако не сте военнослужещи всички....няма да е много евтино в сравнение с други хотели.

# 396
Има ли почиващи  вече ,би трябвало от днес ама като се има в предвид какво е по Варна ...  Confused направо не знам тези първи смени как ще са ????

# 397
Ние тръгваме утре ,няма как иначе.
Хубавото е ,че Дружба е на другия край,валежите спират и районът не е засегнат.

# 398
Здравей...Казвам се Ани и искам да попитам ...знаеш ли нещо повече за Сарафово...?!
Благодаря предварително  bouquet

Здравей Ани Simple Smile За съжаление там не сме ходили.Моя колежка беше там и каза, че не е много очарована. Настаняване, то е в някакви блокове, плажа бил изкуствен т.е. насипан и много мръсен. Ако има някой друг, който е ходил там нека каже, защото моята информация е от 2011 г. Според мен ако имаш възможност избери Адмирал, Флагман или Созопол. Надявам се да прекарате много хубаво лято 2014.
 Hug
[/quote]Благодаря ти,но за жалост само за там имаме вариант....всичко друго е заето.....

# 399
+1 за Хармония
Чудесна база ,а Родопите са рай!

И аз подкрепям Хармония-№1 от всички ВПД-та!
Само пътя е лош,но се преодолява.

# 400
  • Пловдив
Пътят до Пампорово е добър, ремонтиран и поддържан. Планина е, няма как да е като магистрала.  Peace

# 401
Благодаря за отговорите, момичета!  Hug

# 402
Здравейте мили дами..може ли да се присъединя към вас ?  newsm78

# 403
 Rolling Eyes Бих искала да попитам за  по - подробна информация за хотел Адмирал? Като обслужване, стаи, храна, паркинг и т.н..Миналата година бяхме в хотел Флагман и останахме много доволни, но тази година ще сме в Адмирал и не знам какво да очаквам Blush Резервацията ни е за 01.07 - 10.07.2014 дано да имаме късмет и да сполучим на хубаво време  Praynig Благодаря предварително bowuu

# 404
Rolling Eyes Бих искала да попитам за  по - подробна информация за хотел Адмирал? Като обслужване, стаи, храна, паркинг и т.н..Миналата година бяхме в хотел Флагман и останахме много доволни, но тази година ще сме в Адмирал и не знам какво да очаквам Blush Резервацията ни е за 01.07 - 10.07.2014 дано да имаме късмет и да сполучим на хубаво време  Praynig Благодаря предварително bowuu

Върни се няколко страници назад, има доста описание за хотела.

Общи условия

Активация на акаунт