Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 538
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Да се похваля - сменяме поделението, излезе класирането след регистъра и отива там, където най-много искаше  newsm44

Скрит текст:
одобрен е на две места  Grinning

# 376
ESTELITA, Слънчев ден е в посока обратна на "центъра. Simple Smile
Ако си в Адмирал, просто тръгваш по пешеходната пътека и след буквално 300-400м. стигаш до бариерата на Слънчев ден (тя си е отворена).
За мен не е отделен курорт, а си е в рамките на Св.Константин и Елена.

# 377
Ние ще сме във Фрегата,миналата година пак бяхме там.Тази година ще ни е втора,но не сме разхождали много там,повече ходихме до Варна.

# 378
В Рибарица само въпросната година имаше аниматори...имало ги е и по морето.
След това вече парите им са свършили. Simple Smile

Рибарица я планираме края на юли, да направим едни 5дена.
Басейна щели да го затварят, или вече е затворен.
Така или иначе си е студен, но лятото беше приятно.
Ще видим по другите хотели как е и може да водим децата някъде. В самия Тетевен също има басейни, така че това няма да е проблем.

Maryse  и ние ще сме на Рибарица от 21-26.07 ще се радвам ако се засечем. За басейна не знаех,че ще го затварят, но ние така или иначе сме замислили да ходим  на басейните на  Шипково тази година.

# 379
dundi73, къде могат да се видят свободните места?

# 380
  • Пловдив
dundi73, къде могат да се видят свободните места?

Ами той регистърът мина, всички срокове изтекоха.
Иначе свободните места се публикуват на сайта на министерството.
ето тук

http://www.md.government.bg/bg/documents_registri.html

# 381
Здравейте , много се радвам ,че попаднах на темата. Някой има ли актуална информация   за Адмирал.Тази година сме там 10 дена и общо взето голям зор беше да намеря телефон. Но това което ме интересуваше  - с едногодишно дете съм и питах за кошара.Оказа се,че не са сгъваеми ,а и аз не знам какви - но в картата пише дете , а не бебе....наш или техен пропуск няма значение.Ако сте като нас или при взимане обозначете ,че сте с не просто дете,а МАЛКО ДЕТЕ. Или се налага да носите кошара ако не искате малчо да спи при Вас. Аз специално не искам да свиква. В сайта на агенцията  - инфото е оскъдно.Имало безжична връзка. Извинете ме предварително ,че не систематизирам информацията и пиша което се сетя.Малчо е голям терорист и като ме дърпа е трудно да съм с последователна мисъл  Simple Smile))). Та идеята ми е  - дайте малко повече инфо ако сте били скоро там.Рецепционистката която ми дигна не беше много адекватна. Дигаш телефон на хотел с ДА.И малчо пищеше и не успях да питам за всичко. Сега ми изникват доста въпроси. Като цяло - как е храната, какво още предлага хотела освен  - паркинг, кабелна и т.н. Разбрах ,че в съседния Флагман има спа и кортове. И без това въпросите са ми много хаотични да не изнервям дребосъка. Който е бил там да каже доволен или недоволен и от какво.Благодаря предварително.

# 382
joy_syou, не знам какви са кошарите, не сме ползвали до сега за децата.
Ако имаш сгъваема кошара, по-добре си я вземи.
Храната е ок, достатъчна и разнообразна, всичко е на шведска маса.
Безжична връзка само около рецепцията, това се отнася за всички хотели.
Спа, масаж, кортове и басейн са на Флагман, който е на 2крачки от Адмирал.

# 383
Благодаря Marys. За кошарите не били сгъваеми и били в определени стаи ми каза момичето от рецепция. В нашата нямало - та ще си я вземем. Щях да се радвам да си я спестя в багажа,но....не ми се ще да свиква със спането при нас,че после няма отърване  :Lil:.Не ,че ще ми липсва лаптопа ...,но разни неща дето трябва да следя ....класирания за ясла например - ха ха още имам надежда, ама надали. По скоро стаите дали са хубави , обслужването как е? В Флагман отсяда милото при командировки,но това беше преди да вземем карта и не се е интересувал нито прескачал до Адмирал да види. Освен паркинг предполагам какво друго има ....или май по правилно е има ли нещо или всички екстри са на  цени във Флагман. Шезлонги към хотела няма предполагам - тук непотвърдена информация ...бързаш имаш, не бързаш носиш си чадърче Simple Smile. Предлагат ли пране или...то това май е за три и четири звезди.Аби като цяло , близо до Флагман където има екстри, близо до плажа....пълен пансион - тук вече майките като мен ще почиват ,а няма да домакинстват ...май да не питам много ....ще е почивка все пак.Човек винаги може да открие негативи и да си скапе настроението ..аз не мисля да го правя.

# 384
joy_syou, стаите са си ок, зависи все пак какво разбираш под хубави. Simple Smile
Стандартно мебелиране за хотел, не знам дали сте били в други станции на МО.
Обслужването...то няма какво толкова да обслужват...всяка сутрин минават и чистят (или по-скоро към обяд), в ресторанта си е на самообслужване в общи линии...само на топлата точка с яденето има хора, които ти сипват каквото си избереш.
Шезлонги и чадъри няма....ако искаш използваш платените. Миналата година бяха 5-6лв. чадър, по 4лв. шезлонг.
Пред тях и зад тях има оставена голяма свободна зона за тези, които си носят чадъри, ако не ви се плаща.
Пране - не.

# 385
  • Бургас
Здравейте, дами!
Може ли да ми кажете колко дни се полагат на баща военнослужещ при раждане на дете?

# 386
До 7 календарни,по усмотрение на командира Simple Smile

# 387
Здравейте, дами!
Може ли да ми кажете колко дни се полагат на баща военнослужещ при раждане на дете?

Преди време ги коментирахме, но съм забравила с точност.
Мисля бяха 2-3дни, до 5 да са били максимум.

# 388
До 7 календарни,по усмотрение на командира Simple Smile

Обикновено начлниците са благосклонни и дават максимума от 7 календарни дни.

# 389
Преди 7 месеца ни се наложи да ги ползваме тези дни и са 7 календарни повече няма Wink

Общи условия

Активация на акаунт