Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 540
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,приематели още новобранци  bouquet

# 361
Мацки, ако съм собственик на жилище в 1 гарнизон, мъжът ми може ли да взема квартирни в друг?

# 362
Да, може.

# 363
Може, освен ако жилището ви не е закупено от МО ( така наречените ведомствени жилища)

# 364
Здравейте момичета,
Мъжът ми е на мисия в момента,чакам го да се прибере скоро. Полага му се карта за Маяк.От прочетеното в темата разбирах че плажа е далечко,ума доста стълби до него,стаите са реновирани,климатик,хладилник,ТВ.Храната е на блок маса и настаняването е след 14:00. Правилно ли съм разбрала?Искам да питам басейна далеч ли е? Че нашата дъщеричка е на годинка и три месеца и май с тези стълби ще ни е доста трудничко. Ако някой има снимки на стаите може ли да ми прати.Благодаря за темичката. Весело лято на всички Wink

# 365
Mikaela miki, настаняването е по-скоро след 15ч.
Стъпалата са доста, към 120-150бр по мои спомени.
Ако е в количка, с нея няма да е много удобно и ще трябва да я носите.

# 366
Тя се опитва да се качва ама ще и са в повече толкова стъпала.Май ще се налага да се носим. Надявам се басейна да е по близо или и до него се тига по същия път със стълбището.

# 367
Тя се опитва да се качва ама ще и са в повече толкова стъпала.Май ще се налага да се носим. Надявам се басейна да е по близо или и до него се тига по същия път със стълбището.

Басейна е на същото разстояние. От него до плажа има още 10-20стъпала само и това е.

# 368
Много ти благодаря за информацията. Май ще имаме невероятно приключване това лятото Laughing

# 369
Забравих да питам - там има ли много комари? Да се приготвя.

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 16:13 от Mikaela miki

# 370
  • Някъде в Европа...
Аз обичам ОИ, защото наистина си почивам така. За мен почивката е да си стовариш багажа в хотела и да не мислиш за нищо повече от рода на къде и какво ще ядеш и пиещ, къде ще ходиш на плаж, на басейн, децата как ще се забавляват....въобще всичко да ти е на една ръка разстояние = допило ти се нещо, хоп на бара и само посочваш, дояло ти се сладолед - само посочваш. Детето някъде го забавлява аниматор, а мама си стой спокойно на басейна и си чете списание Simple Smile. Това е пълноценната почивка за мен.
Когато не взема карта за море от военните заради ниската цена, почивам само ОИ...вярно повече пари, но наистина не мисля за нищо и обикновено единственото нещо, което си купувам междувременно, е някое списание за плажа...
И понеже тази година не можах да се класирам за желания период и база за карта, съм на път да взема почивка в комплекс на плажа ОИ, дори и плажните кърпи дават (знам от опит). Ослушвам се още за някоя друга оферта, че имам още няколко дни до плащането...
После ще му мисля за Истанбул  Simple Smile, да осигуря морето  Wink, че към края на лятото и семестър от поредната магистратура трябва да плащам  Simple Smile
Ще пиша като стане факт...
Междувременно за септември има възможност за почивка в Созопол...питах в агенцията...

# 371
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Mikaela miki, и ние сме на Маяк. Решили сме да носим количка за вечерно време за разходката, че в противен случай няма да видим грам почивка.Нашето момченце не знае нормален ход - само на бегом се движи, а като види повече хора или деца го обхваща една еуфория Crazy Crazy Crazy Като е в количката и като се движим е много по-спокоен. Понеже сме ходили на Фрегата и знам района, сме си преначертали следния маршрут на количката - От Маяк по пътя до Фрегата (50-100м.), обикаляме Фрегата и на шосето (или покрай ресторанта по напряко има много малко полегати стълбички) до подлеза.През подлеза ще се носим, после от там по шосето и в първата пресечка и сме почти в центъра на курорта. После ще се разхождаме към Слънчев ден, че е много красиво и спокойно - няма я тази блъсканица като на К.и.Е. Сутрин за плаж къде ще крачим, къде носим.Иначе много обича да изкачва стълби, като го държим с баща му, аз за едната ръка, той за другата. Ще видим  Laughing Комари си влизаха в стаята, така че машинка задължително  Peace

На Рибарица сме ходили само веднъж, 2009г. - имаше аниматори за децата, долу в една зала  ги събираха.Имаше изнесена програма - от "толкова" до "толкова" часа - рисуване или дискотека и пр. Щерката беше на 5г. и беше много доволна. И ние си починахме много добре тогава.

# 372
В Рибарица само въпросната година имаше аниматори...имало ги е и по морето.
След това вече парите им са свършили. Simple Smile

Рибарица я планираме края на юли, да направим едни 5дена.
Басейна щели да го затварят, или вече е затворен.
Така или иначе си е студен, но лятото беше приятно.
Ще видим по другите хотели как е и може да водим децата някъде. В самия Тетевен също има басейни, така че това няма да е проблем.

# 373
Mikaela miki, и ние сме на Маяк. Решили сме да носим количка за вечерно време за разходката, че в противен случай няма да видим грам почивка.Нашето момченце не знае нормален ход - само на бегом се движи, а като види повече хора или деца го обхваща една еуфория Crazy Crazy Crazy Като е в количката и като се движим е много по-спокоен. Понеже сме ходили на Фрегата и знам района, сме си преначертали следния маршрут на количката - От Маяк по пътя до Фрегата (50-100м.), обикаляме Фрегата и на шосето (или покрай ресторанта по напряко има много малко полегати стълбички) до подлеза.През подлеза ще се носим, после от там по шосето и в първата пресечка и сме почти в центъра на курорта. После ще се разхождаме към Слънчев ден, че е много красиво и спокойно - няма я тази блъсканица като на К.и.Е. Сутрин за плаж къде ще крачим, къде носим.Иначе много обича да изкачва стълби, като го държим с баща му, аз за едната ръка, той за другата. Ще видим  Laughing Комари си влизаха в стаята, така че машинка задължително  Peace

На Рибарица сме ходили само веднъж, 2009г. - имаше аниматори за децата, долу в една зала  ги събираха.Имаше изнесена програма - от "толкова" до "толкова" часа - рисуване или дискотека и пр. Щерката беше на 5г. и беше много доволна. И ние си починахме много добре тогава.
Къде се намира този Слънчев ден?

# 374
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Непосредствено до Св.Константин и Елена.Бих казала, че двата курорта са свързани  Peace

Общи условия

Активация на акаунт