Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 321
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте дами, до сега не знаех, че освен ВПД има и санаториуми за военни. Искам да попитам, ние с приятеля ми ходихме на море с временно жителство на един и същ адрес и др не са ни търсили. За тези санаториуми пак ли така стоят нещата и може ли да се отиде за 2-3 дни, без карта. Ако може така няма да отказа някой масаж Simple Smile Ако някой има телефона в Хисария, ще ви бъда благодарна. Хубава вечер на всички Simple Smile

# 691
Аз открих за "Калероя"-Хисаря следните 5-цифрени номера в темата - 34700 и 34701, обаче вчера никой не е вдигал на тях. Надявам се да успея да се свържа, защото имам много въпроси.

# 692
Телефони на Калероя-0337/60200 , 0337 60201 и по военна 32224.За всичките номера трябва голямо настояване. Успешно свързване може към 17 ч. Тогава са и по разговорливи. Но нощувки за само 2-3 дни е абсолютно невъзможно. Но пробвайте-нищо не губите.

# 693
Здравейте, мацки! Ние днес се върнахме от Фрегата,тази година бяхме настанени в мезонет,за първи и последен път.Климатика беше на първия етаж и не охлаждаше абсолютно втория,на втория етаж беше като в сауна.Храната и на мен този път ми направи впечатление,че това което остава на обяд го сервират на вечеря,динята останала от вечеря я сервират на обяд.Порциите бяха малки,особено ако е гарнитура,полагало се по 50 гр Shocked
Бельото го смениха веднъж,тоалетната хартия също веднъж,наложи се да отивам до рецепцията да искам.Интернета беше под всякаква критика,даже и на лобито ту имаше,ту нямаше,само дето си взех лаптопа.Времето иначе беше чудесно,само в неделя валя Simple Smile.Мисля,че това ще ни бъде последна година във Фрегата.

# 694
Здравейте момичета,
Благодаря на всички, които споделят информация тук, Ние се върнахме вчера от къмпинг Чайка в Обзор. Всички, което прочетох тук за къмпинга предварително ми беше много полезно. Изкарахме страхотно и другата година сигурно пак ще сме там Simple Smile. Единственото, което искам да добавя като информация е, че прозорците нямат комарници и е добре предварително да се вземе някаква мрежа за комари и да се постави временно , за да могат прозорците да се отварят през нощта. Или машинки или всякакви там неща за комари Simple Smile. Къмпингът е прекрасно и спокойно място за любители на природата. Simple Smile

# 695
Здравейте,
ние се върнахме от Флагман и също останахме малко разочаровани . Храната както вече се каза, каквото остане от вечерта на следващия ден се обърква с нещо друго. На нас за 10 дни ни оставиха 1 ролка тоалетна хартия. Когато попитахме ни казаха , че на петия ден ще заредят , но явно са видели , че сме си взели и така и не ни оставиха нищо. Кърпи само големи, малки не се полагали в стая корпус, а големите под всякаква критика. Бяхме 2 възр и 2 деца, в началото бяха заредени 3 кърпи - повече не се полагало на тази стая/2+1/ , но на смяната на чаршафите интересно бяха оставили още една голяма. Иначе като изключим всички тези неща около обслужване си изкарахме чудесно Simple Smile

# 696
Здравейте и от мен Simple Smile Вчера се завърнахме от Адмирал и се присъединявам към мненията на посетилите Флагман - и ние останахме малко разочаровани тази година. Всъщност всичко беше много добре с изключение на храненето. Бяхме настанени в малък апартамент 2+1. Състои се от коридор с баня и тоалетна, две преходни стаи (с плъзгаща врата) и две тераси. Имаше климатик и в двете помещения. В първото (хол) имаше разтегателен диван и масичка, мебел с телевизор и хладилник, огледало, стол и се излизаше на тераса, на която имаше маса с два стола. През плъзгащата врата се влизаше в спалнята, която се състоеше от спалня с 2 нощни шкафчета, тоалетка, нещо от типа на портманто. От нея се излизаше на тераса, на която имаше сушилник за дрехи. Банята беше в приличен вид. Почистваха всеки ден (колко качествено е друг въпрос), нямахме проблем с тоалетната хартия - не чакаха да свърши, за да ни оставят руло. Имахме по 2 хавлии на човек. Спалното бельо беше сменено след петата нощувка. Изгоря крушка в банята - смениха я 10 мин след като се обадихме (ние нямаше как да си я сменим, защото имаше плафон). Общо взето сме много доволни с малки изключения. За съжаление тази година сме без снимки. Бях обещала за албума, но няма да мога да предоставя.
Определено бихме се върнали отново в "Адмирал".

# 697
Момичета, аз също споделям мнението на повечето от вас . Преди седмица се върнахме от Маяк, до сега бяхме ходили на Фрегата и Флагман и останахме с добри впечатления. Тази година обаче храната беше под всякаква критика. Само една супа сложиха за седем дни, като я поднасяха няколко пъти. Салатите бяха редовно прокиснали, а десертите гадни. Излъжеха ли се да сложат нещо с месо, то беше недоварено. Имаше дни, в които сме яли само пържени картофи и малко салата. Определено не беше като предишни години. Хавлии имаше само за двама човека, а детето въпреки, че плащаме и за него- нямаше.

# 698
  • Пловдив
Аз пък от Фрегата съм доволна тази година. Бяхме смяната 11.07. - 21.07. И храната беше добра и стаята ми хареса. Да не говоря, че имахме винаги интернет. Стаята ни беше над рецепция, та имахме късмет.

# 699
  • Сливен
Ние в моментa нa ВПД НЕСЕБЪР ,зa вторa годинa сме и сме доволни от хрaнaтa и обслужвaнето

# 700
Ние бяхме на Фрегата 10.08.- 20.08. ,аз съм доволна и от яденето и от мезоенета бяхме до рецепцията  близо и нет имахме.

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 14:51 от taifun

# 701
Здравейте момичета,
Благодаря на всички, които споделят информация тук, Ние се върнахме вчера от къмпинг Чайка в Обзор. Всички, което прочетох тук за къмпинга предварително ми беше много полезно. Изкарахме страхотно и другата година сигурно пак ще сме там Simple Smile. Единственото, което искам да добавя като информация е, че прозорците нямат комарници и е добре предварително да се вземе някаква мрежа за комари и да се постави временно , за да могат прозорците да се отварят през нощта. Или машинки или всякакви там неща за комари Simple Smile. Къмпингът е прекрасно и спокойно място за любители на природата. Simple Smile

Здравейте и от мен!
Ние също се завърнахме от къмпинг "Чайка".
Всяка година почиваме там.
Това, което ми направи впечатление тази година са многото боклуци по плажа /охраняемата зона/  Възмутена съм от това, как някои хора си изхвърлят отпадъците по плажа.
В кое бунгало бяхте Пепър? Със сигурност сме се видяли. Жалко че предварително не сме разбрали, че ще сме в една смяна. Децата ни най-вероятно са играли обаче заедно.
 Simple Smile

# 702
  • Пловдив
Ние тръгваме за Чайка в събота. Как се закача тази мрежа на прозорците? Не мога да си представя да надупча с кабарчета ПВЦ дограма /ако е такава/. И един може би тъп въпрос - Има ли сушилници за прането? Къде ходите да пазарувате?
За първи път ще сме там и се чудя дали не пропускам нещо за слагане в колата.

# 703
Мрежата е обикновенна мрежа за прозорци, ние взехме назаем от едни съседи по бунгало Simple Smile и тъй като не бяхме подготвени я закрепихме с два камъка отдоло, а отгоре някаква импровизация на мъжа ми с дървени пръчки Simple Smile. Видях в другите бунгала да я залепят с хартиено тиксо. Втпросът е да се прикрепи някак си. Ако децата ви не са много малки може да си вземете от машинките за комари за контакти. А казано честно комарите не са чак толкова много там, но все пак ги има и не може вечер да не отвориш прозореца.  Сушилник за дрехи има. Ние пазарувахме от един магазин, който се намира в Обзор, в последната пресечка в посока Варна, в ляво. Иначе къмпинга е много приятно място и догодина пак сме там Simple Smile

# 704
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета, аз също споделям мнението на повечето от вас . Преди седмица се върнахме от Маяк, до сега бяхме ходили на Фрегата и Флагман и останахме с добри впечатления. Тази година обаче храната беше под всякаква критика. Само една супа сложиха за седем дни, като я поднасяха няколко пъти. Салатите бяха редовно прокиснали, а десертите гадни. Излъжеха ли се да сложат нещо с месо, то беше недоварено. Имаше дни, в които сме яли само пържени картофи и малко салата. Определено не беше като предишни години. Хавлии имаше само за двама човека, а детето въпреки, че плащаме и за него- нямаше.
Изненадваш ме с мнението си честно казано - храната просто изобилстваше в сравнение с Фрегата, а ходехме последни. Винаги имаше готвено и то вкусно според моят критерий - аз си падам кулинар в кухнята и от години готвя за семейството си. За да ядеш само пържени картофи при при избор от три блюда, значи сте си бая капризни. За салатите не мога да кажа, защото почти не сме яли, понеже тях ги ползваме само за аперитив  Mr. Green, наблягаме си на манджата. От Маяк тази година останах с много добри впечатления, и най-вероятно ще повторим при такава възможност. Досега ми е фаворит, след Чайка разбира се.

Ние тръгваме за Чайка в събота. Как се закача тази мрежа на прозорците? Не мога да си представя да надупча с кабарчета ПВЦ дограма /ако е такава/. И един може би тъп въпрос - Има ли сушилници за прането? Къде ходите да пазарувате?
За първи път ще сме там и се чудя дали не пропускам нещо за слагане в колата.
Много късно отивате, дано да е там плажа, че обикновено в края на август морето го прибира - иначе централния плаж в Обзор (на 4 км.) е супер, но всеки ден напред назад, освен това е и синя зона.

За мрежите - на самата дограма има една черна гумичка с която е обходена касата на прозореца, там където влиза да се затвори прозореца. Значи тази гумичка леко се издърпва и с помощта на нещо пластмасово дълго и тънко се натъпква от всички краища обикновено перденце и си става ОК. Ние две години под ред си заварваме така направено от предни посетители и нямахме проблеми - повечето бунгала си имат. Само трябва да се вземе по-голямо парче старо перде и там с ножица да се форматира за прозорчето. Хубаво е и да се носят и ленти за вратата, че през деня си има мухи и влизат вътре, и ако искаш да дремнеш следобед ще те изядат. 

Аз не разбрах в крайна сметка, какво е било положението с телевизията на Чайка - как е кабелната (с колко канала, качество?), цифровите флашки за лаптоп хващали ли са сигнал там в къмпинга?

Общи условия

Активация на акаунт