Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 081
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Свързах се и аз на 759,но няма нищо ,което ме устройва.
Само Фрегата,но отказах.
Имало останали за юни и септември.

# 136
  • София
Момичета, аз успях да си взема карта за Фрегата за 10.08-20.08 Simple Smile Някой да разкаже как е там Simple Smile

# 137

И като подхванах темата за регистри и местене, някой да е чувал нещо за откриване на поделението във Враца? в сегашните регистри /офицерски и сержантски/ Враца няма. Дали е само министерско бла-бла или ще има отделен регистър?  newsm78
В нашето поделение правиха списък на хората, които биха искали да служат във Враца или по-точно бройка - миналата седмица беше това

# 138
Момичета, аз успях да си взема карта за Фрегата за 10.08-20.08 Simple Smile Някой да разкаже как е там Simple Smile
Ами добре.  Като изключим стъпалата. ..но на 3тия ден се свиква. 

# 139
В една смяна ще сме  Peace

# 140
До плажа са 110  стъпала в едната страна. За семейства с по-малки деца е по неудобно.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 22:39 от taifun

# 141
  • София
ESTELITA ще се радвам да се запознаем Simple Smile
Аз за стъпалата до последно се противих, но засега нямаме друг избор. Никак не ми е приятно да влача чанти, дюшеци и пояси от точка А до точка Б ... Нооо се надявам да има други предимства на Фрегата. Как са стаите там? Храната? Нашата карта е за стая с три легла. Тераса имат ли стаите? Хладилник? Климатик? Simple Smile А също се чудя дали имат sea view Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 142
ESTELITA ще се радвам да се запознаем Simple Smile
Аз за стъпалата до последно се противих, но засега нямаме друг избор. Никак не ми е приятно да влача чанти, дюшеци и пояси от точка А до точка Б ... Нооо се надявам да има други предимства на Фрегата. Как са стаите там? Храната? Нашата карта е за стая с три легла. Тераса имат ли стаите? Хладилник? Климатик? Simple Smile А също се чудя дали имат sea view Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз като бях 2010 г.В тази дето бяхме спалня на 3 ет. имаше балкон,климатик, телевизорче,мини бар,а не хладилник и реновирана беше стаята,храната беше като на адмирал,флгман и маяк еднаква.Морето се виждаше от 3 ет.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 00:03 от taifun

# 143
От 2ри етаж морето не се вижда, за 3ти не знам.
Храната 2011г. беше по-кофти отколкото на Флагман, но то на всяко друго място е по-зле от там.
Нямаше го това разнообразие, което е в хотела.
Предимство, отпред има пространство където децата могат да тичат, играят, карат ролери и др. подобни.
Също голеееми фойета с мека мебел, събирали сме се 1-2вечери (когато не са ги заели преди нас).

# 144
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ние си останахме без карта за море тази година, успяхме да се свържем с агенцията едва след 16ч. и казаха че за юли и август нищо не е останало.Остава надеждата, че някои са си взели каква да е карта, ей така за спорта, и като изтече срока за плащане могат да се откажат.След седмица ще звъннем пак да проверим и така.Ако няма, ще видим дали ще успеем да резервираме за Рибарица или Пампорово, а на море за 5 дена на частно и така.По-важно  да сме здрави, пък другото .......

# 145
Миналата година и ние бяхме в стая с 3 легла на 3 ет. Вижда се морето от терасата.Стаята беше ок. Храната горе-долу ставаше,но всичкото това блъскане за храна много ме дразнеше.Ако вечерята почваше да речем в 20:00,отиваме в 20:30 и няма почти нищо останало,десерта ако е паста или торта,вече е свършил, гледаш маса от 2 души взели по 5-6 пасти,ужас,гледаш как си ги пъхат в чанти,макар че е забранено да се взима храна от ресторанта.Но като цяло е ок! Със стълбите не сме имали проблем,моите тогава на 5 и на 3 години си ги изкачваха без проблем по 3 пъти на ден Laughing

# 146
Щом за юли и август е свършило всичко хич и няма да се хабя да звъня.
По-рано е студено за мен лично, а и с това време....юни може да е същият студен и дъждовен.

# 147
Мире, за Фрегата май е останало нещо за юли и август (2+1), ама с малкия не ме устройват стълбите  Rolling Eyes

Иначе Фрегата не е толкова зле,  всичко друго се преживява, а стаите са хубави и просторни и тези 2+1 определено за двама възрастни с две деца си стават идеално, понеже имат една спалня и едно нормално единично легло. За плаж има и други варианти, който не иска стълби и блъсканица може да ходи на 5 км. на Кабакума - много хубав плаж Peace

Ето малко снимки на ФРЕГАТА - http://pettesa.snimka.bg/sea/fregata.611636.24502293

# 148
И на мен вчера само за Фрегата ми предложиха,но с бебето няма как.

# 149
И на мен вчера само за Фрегата ми предложиха,но с бебето няма как.
То ако имаше рампа по стълбите, да можеше с количка да се слезе до плажа ..... ама няма как наистина, някой трябва да ги носи тия малки деца.Вчера попитах ММ дали случайно не иска на фрегата и да го носи малкия по стълбите и категорично бях отрязана.Той не иска сам да ходи по тия стълби, пък какво остава да носи 11кг. отгоре  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт