Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 097
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Нас на Флагман не са Simple Smile
Май зависи кой пита.
Не е въпрос кой пита. На всички бланки които се попълват го има и се отбелязва.

# 181
Ето това попълвахме
http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image& … 17&template=2
На гърба писахме колко дни сме ползвали.

Други бланки не съм виждала.

# 182
Има и още една бланка или самата бланка е по-различна. Но както и да е. От 2г. Поне се отбелязват 7ните по соц.програма.

# 183
Ние успяхме да вземем карта за Созопол,но голямо чакане е било.Срокът ни на плащане е 7дневен от 15.05,тоест на 22.05 изтича и на 23неплатените карти ще бъдат пуснати свободно.

# 184
Може.При нас поне до сега не бяха питали.

Обърнахме го на чат с тебе.Май наборчетата спят  Simple Smile

# 185
Може.При нас поне до сега не бяха питали.

Обърнахме го на чат с тебе.Май наборчетата спят  Simple Smile
И миналата година го имаше на бланките, нали бяхме в една смяна и хотел.  Не си обърнала внимание. 
А не, навън сме. Simple Smile

# 186
  • Пловдив
10 дни на година ли? или 10 дни на сезон? или 10 море и 10 планина? Simple Smile

Питам, понеже в края на март бяхме 5 дни на Олимп, и сега ще сме 10 дни на Созопол.. да не стане проблем..  ooooh!

# 187
10 дни на година ли? или 10 дни на сезон? или 10 море и 10 планина? Simple Smile

Питам, понеже в края на март бяхме 5 дни на Олимп, и сега ще сме 10 дни на Созопол.. да не стане проблем..  ooooh!
От коя дата сте на Созопол?

# 188
Цитат
Чл. 11. (1) Военнослужещите и цивилните служители от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия и членовете на техните семейства в рамките на една календарна година имат право да ползват до 10 дни за почивките през летния сезон и до 10 дни за почивките през зимния сезон при условията на чл. 4, ал. 1, т.

# 189
  • Пловдив

От коя дата сте на Созопол?

11.06. - 20.06  Thinking

# 190
Знам,че имаме право на 10 (при нас 20),но знам ,че на другите места не питат.Във Флагман никога поне не са.
Та за това казвам,да знаете.Може тази година да са по-стриктни.

Какво означава "при нас 20" ?

# 191
Знам,че имаме право на 10 (при нас 20),но знам ,че на другите места не питат.Във Флагман никога поне не са.
Та за това казвам,да знаете.Може тази година да са по-стриктни.

Какво означава "при нас 20" ?
Е сигурно и двамата съпрузи са военнослужещи.

# 192
  • Някъде в Европа...
Записвам се в темата..
За карта не съм звъняла....

# 193
И двамата да са в системата на МО дните са 10 .

(2) Правото на почивка по ал. 1 се счита за упражнено, независимо дали лицето го е реализирало в качеството си на титуляр или в качеството си на член на семейство.

# 194
Ама не сме семейство.И какво значение има?Не сме ползвали никога толкова,така че спокойно - не сме ви прецакали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт