Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 529
  • 767
  •   2
Отговори
# 315
  • София
AIR, в Истанбул бях 17 дни и всеки ден имаше какво да се посети. Моите идеи са:
1. Желязната църква "Св. Стефан".
2. Св. София.
3. Синята джамия.
4. Дворецът на Ататюрк - Долма бахче сарай.
5. Разходка из Истанбул нощно време.
6. Разходка по Босфора с корабче.
7. Имаха един голям парк със скулптури на лалета, но в момента ми убягва името му.
8. Капалъ чарши.
9. Пазарът на подправките.
10. Разходка до ситито им с небостъргачите.
11. Разходка до азиатската част на града.
11. Някакъв аквариум много богат имаха в един от моловете.
Както и много други места, които и другите биха споделили. И не забравяй да опиташ кухнята им - невероятно вкусна и пикантна е! Приятно изкарване!

# 316
  • Пловдив
А къде се намира станцията в Созопол  newsm78
В сряда заминаваме, и се сетих, че не знаем адреса  Mr. Green

# 317
# 318
Здравейте!
Може би из многото теми има това, което търся. Но с две малки дечица, едното от които е почти новородено ще ми бъде трудно да отделя толкова време за да намеря това което ме интересува. Някой който е ходил на къмпинг Чайка може ли да пише какво представляват бунгала Варна. Надявам се да не съм объркала името. Става въпрос за тъмно кафявите. Ако имате снимки ще е супер. И знаете ли как са подредени. Защото на нас ни казаха, че сме в номер 4. Предният път бяхме в Алпи. И за тези нямаме представа как изглеждат от вътре, също къде евентуално би се намирало това в което ще ни настанят.
Поздрави на всички! Много хубав и усмихнат ден!

# 319
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
BABY G, бунгала "Варна" не са тези тъмнокафявите, това са "Къщите".В бунгало "Варна" бяха едни приятели миналата година.Това са тези бунгала, които са без веранда, а имат тераса към кухнята и отделно две спални, но в едно общо помещение разделено с гардероб.Със същия цвят са като "Алпито".Теса май само 4 такива и са съвсем близо до барчето отгоре, откъм гората.Имат по-голям хладилник от "Алпи". Peace

# 320
pettesa, аз съм се объркала. В тъмните сме настанени, не си спомням как се водеха.

# 321
pettesa, аз съм се объркала. В тъмните сме настанени, не си спомням как се водеха.
Колко платихте ?

# 322
Колко платихте ?

Платихме като за къща. Преди малко ги смятах от сайта на агенцията.

# 323
Питам, защото къщите излизат някъде двойна цена от алпито.

В къща не съм влизала, мисля че са доста по-добре от другите бунгала.Само знам, че има две отделни спални помещения и отделно кухня.Прави ми впечатление, че почти никога не мога да видя хора да се хранят по верандите, затова мисля, че кухнята им е голяма и има място са се сяда вътре  Simple Smile

# 324
  • Пловдив
Гледам, че за Чайка говорите. Нас ни вълнува проблемът с телевизията.  Laughing В смисъл, ние ще си носим малко телевизорче, но има ли кабелна? Че, като гледам мястото, май с цифров тунер няма да хванем нищо.
И колко са големи хладилниците в Алпито? Да не вземем да напазаруваме и да няма къде да приберем продуктите  newsm78
То ние имаме време до заминаването, от последните сме, които ще почиваме там, ама аз да съм готова с плановете.  Grinning

# 325
Гледам, че за Чайка говорите. Нас ни вълнува проблемът с телевизията.  Laughing В смисъл, ние ще си носим малко телевизорче, но има ли кабелна? Че, като гледам мястото, май с цифров тунер няма да хванем нищо.
И колко са големи хладилниците в Алпито? Да не вземем да напазаруваме и да няма къде да приберем продуктите  newsm78
То ние имаме време до заминаването, от последните сме, които ще почиваме там, ама аз да съм готова с плановете.  Grinning
Хладилника е малък. С телевизията не съм запозната, защото ние не си носихме. Но гледах, че повечето си носят. В бунгалата имаше кабел и най-вероятно са хващали не само ефирните.

# 326
Много е трудно с телевизията там.По кабелната в бунгалата има само 2 програми - първа, втора и това е, а вечерно време към 20 ч. и тях ги няма или нищо не се вижда и пращи. Абе с две думи - много е зле.Ние, докато правихме плановете за там, бяхме решили да си носим булсаткома от вкъщи  Laughing, ама добре че нямам такива ядове в момента.

Хладилника в алпито е малък, но не е минибар.В камерката няма място за почти нищо.Няма и форма за лед - носете си. Ето точно така изглежда хладилника Краун, но от по тесните модели.
Скрит текст:

# 327
  • Пловдив
Благодаря за инфото, лед почти не ползваме, но дано да може скрежковците на хладилната чанта да замразяваме. Ще си вземем ТВ-то и цифровия тунер, пък ще видим дали ще гледаме или ще слушаме музика от телефоните си.  Grinning

# 328
Здравейте момичета, може ли да ми каже някой стая-парк(спалня) № 109 в хотел флагман има ли тераска, дори и малка.
Simple SmileЗдравей,до колкото си спомням имаше тераси едните бяха по малки и по големи,но има тераси .Ние тръгваме на 21.06  Sunglasses

# 329
Благодаря за инфото, лед почти не ползваме, но дано да може скрежковците на хладилната чанта да замразяваме. Ще си вземем ТВ-то и цифровия тунер, пък ще видим дали ще гледаме или ще слушаме музика от телефоните си.  Grinning
Нашите не се събираха, но ползвахме пластмасови шишета с вода от 500 мл. - вършат по-добра работа от фризерните батерийки. Peace

За цифровата - гледали сме картата за обхват.Няма обхват там.  Tired Абе дано тази година да са оправили нещата с кабелната  Peace

Общи условия

Активация на акаунт