Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 529
  • 767
  •   2
Отговори
# 330
# 331
Здравейте. Нова съм във форума. Освен съпруга ми и аз съм военнослужещ. Имам познания в областта , ходим и по почивните бази на МО, така че ще помагам на вашите въпроси с каквото мога. Хубав ден желая на всички
Здравей...Казвам се Ани и искам да попитам ...знаеш ли нещо повече за Сарафово...?!
Благодаря предварително  bouquet

# 332
Здравей...Казвам се Ани и искам да попитам ...знаеш ли нещо повече за Сарафово...?!
[/quote]

Здравей Ани Simple Smile За съжаление там не сме ходили.Моя колежка беше там и каза, че не е много очарована. Настаняване, то е в някакви блокове, плажа бил изкуствен т.е. насипан и много мръсен. Ако има някой друг, който е ходил там нека каже, защото моята информация е от 2011 г. Според мен ако имаш възможност избери Адмирал, Флагман или Созопол. Надявам се да прекарате много хубаво лято 2014.
 Hug

# 333
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
.... ако имаш възможност избери Адмирал, Флагман или Созопол ....
Звучи доста наивно, или не се подиграваш.

# 334

Съжалявам , но не разбрах какво имате в предвид. Посъветвах жената, ако още не е взела карта към кои бази да се насочи. Не знам вие какво разбрахте

# 335

Здравей Ани Simple Smile За съжаление там не сме ходили.Моя колежка беше там и каза, че не е много очарована. Настаняване, то е в някакви блокове, плажа бил изкуствен т.е. насипан и много мръсен. Ако има някой друг, който е ходил там нека каже, защото моята информация е от 2011 г. Според мен ако имаш възможност избери Адмирал, Флагман или Созопол. Надявам се да прекарате много хубаво лято 2014.
 Hug
[/quote]

И аз не съм ходила в Сарафово,но докато се рових в темата ми попадна нещо подобно от една съфорумка. Разказваше,че плажът наистина не е никак добър,имало много тръни и дори се наложило да си го чистят, за да си осигурят някакво що-годе поносимо местенце за плажуване. Ако имаш време,поразрови се назад и ще го намериш,да не те подведа без да искам.

# 336

Съжалявам , но не разбрах какво имате в предвид. Посъветвах жената, ако още не е взела карта към кои бази да се насочи. Не знам вие какво разбрахте
Кaк мислиш по товa време дa вземе кaртa точно в бaзите които си изброилa. Прочети темaтa от 15-ти мaй нaсaм и ще рaзбереш зa кaкво стaвa думa. Отдaвнa писaхме, че сa остaнaли кaрти сaмо зa Сaрaфово и то зa нереновирaни стaи, без тв. , климaтик и хлaдилник.

# 337

Кaк мислиш по товa време дa вземе кaртa точно в бaзите които си изброилa. Прочети темaтa от 15-ти мaй нaсaм и ще рaзбереш зa кaкво стaвa думa. Отдaвнa писaхме, че сa остaнaли кaрти сaмо зa Сaрaфово и то зa нереновирaни стaи, без тв. , климaтик и хлaдилник.

Не съм чела назад и не знаех, че само това е останало. През 2012 г. си взех карта от свободна разпродажба края на юни за периода 20-30 август и даже с изглед към морето. .... и за това исках да помогна , но както и  да е

# 338
Явно ще пиша и втори път  Simple Smile Сега отворих сайта на военнопочивно дело и видях, че от вчера е започнала свободната разпродажба на карти за чужбина. Ако някой се интересува оставям линк www.militaryclubs.bg/node/490

Хубав и успешен ден на всички

# 339
stef87, не ти се отваря линка нещо, но ги намерих.Цените са ужасно високи, поне за Гърция и Турция  Crazy Crazy Crazy
Така и не разбрах, имаме право на почивка в чужбина на 3 години веднъж?

# 340
stef87, не ти се отваря линка нещо, но ги намерих.Цените са ужасно високи, поне за Гърция и Турция  Crazy Crazy Crazy
Пусни, моля те, линка, който си намерила Peace Този ли гледаш?

# 341
  • Пловдив
Ако е вярно 14 дни пълен пансион + самолетен билет до Хо Ши Мин за 1882 лв на човек, ами то никак не е зле, стига да имаш 4 хиляди в наличност.
Виетнам се превръща в доста популярна туристическа дестинация в последно време. Имам познат българин, който живее в Шанхай и през ваканциите отскачат редовно до Виетнам. Ама пусто, много далече бе. Само пътят е към 30+ часа /с прехвърлянето и чакането по летищата/  smile3506

# 342
Пусни, моля те, линка, който си намерила Peace Този ли гледаш?
точно  Peace

# 343
Само не видях къде пише, че вече са пуснати в свободна продажба (по спомен бройките на картите бяха много малко - за Виетнам - 2 Laughing)
pettesa, не са толкова високи цените Grinning Вътре влиза абсолютно всичко - летищни такси, екскурзии, дегустации, неща които традиционно си доплащаш ако заминеш с тур. агенция  Mr. Green Виж някоя примерна програма.
Много ме съмнява да е останало нещо свободно.

# 344
  • Пловдив
Одеве се отваряше списък с останали карти за свободна продажба. Там имаше 2 за Виетнам. Не вярвам групата да е само от 2 души. Пфуууу, размечтах се аз, а и програмата ми изглежда интересна.  Ама сме много ниско в йерархията, не виждам как ще ни огрее такова пътуване ... ако имахме 4 бона де. Че и тази подробност никак не е маловажна.

Общи условия

Активация на акаунт