благодаря за новата тема. 
Защо се пънат и за втори сезон при този рейтинг?
за новата тема
Тя е тази, която ме кара все още да не го зарежа.

...мерсаж за новата темичка...
...изневеряваш на Сонерката...

...
...Шурата си е Шура
...не нареждай Гюзиде до Сеит...

...ама тук е супер... 

Не, че не харесвам сериала, макар че не е това, което очаквах, но такъв рейтинг е обида за Къванч.

Пожелавам ви усмихнат, успешен и слънчев ден ! 

Не зная, какво не им харесва - историята ли, играта на актьорите ли
Нямам обяснение. Единственото, което ми хрумва, е че действително комшиите не са дорасли за такъв проект ... интересното е, че на зрителите извън Турция този сериал им харесва и то много. Като изключим някои от подругите, които винаги ще намерят какво да критикуват
те са известни с това. Ето, тази простотия, която наричат комедия, която започнаха да дават от 20.00 ч. по-стойностна ли е от нашия филм
Не разбирам ...Както и да е, радвам се, че филма ще има и 2 сезон, обичам да го гледам! Чакам всяка серия с нетърпение, а това за мен е достатъчно.
Честно казано, много ми липсват снимките в Русия, къде , къде повече красота имаше там ... ама ...

отново прекрасен колаж!
И на мен са ми много красиви двамата!

А в твоите колажи, стават още по- хубави !
Благодаря ти ! 

Призиви като да пишем само с положителни емоции не ми допадат
Аз положителни емоции към Киво имам в изобилие, ама в тези небивалици, в които го ангажират да участва ми ги изразходват
Колкото и да се насилвам, вече съм убедена, че сюжета няма как да ми хареса
Благодаря на всички, както за положителните така и за критиките по повод филма
Повтарям се, но да кажа, чета всичко и се опитвам да разбера и приема всеки един кoментар
Освен, че актьорите с великолепната си игра, не заслужават този рейтинг, ние също според мен не заслужаваме подобен слаб сценарий
Госпожата
, за мен в момента КГ ми се струва шедьовър, не вярвах, че ще го кажа, но така го усещам

, не знам Мелек ли е причината за повърхностните образи, някой беше постнал, че е социален антрополог по образование, сигурно е заради това
Искам да кажа, липсата й се усеща в проекта.Мен това, което ме дразни е, че вкарват нови герои, а пък и в началото главните персонажи ни бяха натрапени без предистория. Както и преди споделих, според мен много бързо развиват действието и оставят много въпросителни, поне у мен, де
Между другото гледам ПО и там Еджето има много добри попадения, имам предвид в развитието на действието
Значи, не само тя е виновна 
Фенче
явно болестта на Тиночка няма да е сериозна, щом е доживяла 90 години
Препоръчани теми