Отговори
# 180
Добро утро! Hug
BELL

Хубав ден! И няма как да не е - днес е нашият ден! Нямам търпение!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 181
Вторник е. Grinning  Party
От фейса.

# 182
Привет и от мен Heart Eyes Hug По едно кафенце от морския бряг, няма да откажете, нали?  Simple Smile
Скрит текст:

Наде Hug Heart Eyes

Фенче Hug Heart Eyes Батко Джем неотлъчно на снимачната площадка отново Simple Smile

Благодаря за колажите на Бел Hug и преводите на Дъга Hug, момичета  bouquet  bouquet  bouquet

На всички хубав ден и до довечера Heart Eyes Hug Да питам аз, ще има ли добра душа да помага с превода, че не ми е интересно иначе и ще трябва да чакам поне руския превод, а пък ми е  любопитно за сватбата Wink Heart Eyes Hug

# 183
Мисс, Hug няма да откажа от това примамливо кафенце.
Едже е публикувала хаштага за довечера.

ece yörenç @eceyorenc  ·  56m
Kurt Seyit ve Şura 9. bölümün hashtagi #hayatımınkararı iyi seyirler

hayatımın kararı = The decision of my life(решението на живота ми).

От фейса.

# 184
  • AMS
Привет, дружки!!! Hug Hug Hug
В очакване на новата серия съм.
Приятна вечер!!!
Дъгичка, Hug и аз не намерих, от къде да сваля въпросните части, а са толкова интересни, че чак ме е яд.
За Миша, до сега май не се разбра, какво точно стана в Алуща. Ще се радвам да го видя отново.

# 185
Здравейте Hug благодаря за преводите и приятно гледане  bouquet

# 186
Привет! wavey

Един път и аз да успея да се класирам да гледам онлайн епизода и при нас има буря и нета е ужасен и много прекъсва.  Затова ще ви предавам какво пише при рускините, където една дама превеждат онлайн. Колкото да не е без нищо.

Дива  Hug
Скрит текст:
Помниш ли Илая, която ни превеждаше и по времето на "Интикам"?

Сеит към Шура: Всичко, което си видяла си има своето обяснение. Бих искал да ми имаш доверие.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Малкият Сабри разказва на другите, че Сеит се е прибрал ядосан и че сигурно са се скарали с Шура за нещо.
Джелил казва, че заради Сеит Шура е изоставила семейството си.
Сеит отговаря: А аз заради нея тръгнах против баща си и какво стана?

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Петро към Шура: Тази любов ще те унищожи! Аз няма да допусна Сеит да те разстройва.
Шура не е съгласна и му казва, че именно той е този, който непрекъснато подклажда у нея съмнения към Сеит, в смисъл, че го прави умишлено. Казва му, че е сигурна, че има обяснение за присъствието на Сеит в дома на баронесата.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Аля разказва, че англичаните са отвели Ръза бей.
Али я успокоява, че няма какво да крият и да не се притеснява. Аля иска да се качи при Шура, но Али  й казва, че ако тя /Шура/ е научила нещо ново за брат й, щяла да й каже.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ръза разказва, че г-н Яхъ /май не се пише така/ и останалите в хотела се държат много подозрително напоследък.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Петро предава покана за обяд на английския офицер.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Петро към Лола: Ти си длъжна да ми разкажеш какво правеше Сеит в този дом.
Баронесата: В крайна сметка Шура ще остане с теб!

Петро: Ти и с мен си играеш…. Но някой ден ще се разкрие твоята двойна игра с англичаните и турците.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Айше: Ти плакала ли си?
Шура: Не, имам алергия.
Сабри: Батко Сеит се върна.

Юсуф си търси работа. Казва, че може да работи и без заплата, достатъчно е само да получава храна.

Любопиткото Сабри: А вие къде се запознахте с батко Сеит?

Шура разказва как са се запознали, а после го е чакала цели 9 месеца да се върне от фронта, как са си писали писма.
Ръза обещава на Аля да й помогне да намери брат си, ако тя помогне на него като шпионира какво става в хотел „Шереф“.

Г-н Яхъ не е доволен, че Джелил непрекъснато се налива с алкохол. Гюзиде се опитва да го защити,но Яхъ я отрязва.
Малко грубо беше, май вече върза две и две.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Очевидно решението за женитбата, което взема Сеит е под давлението на г-н Али.  Той му обяснява,че трябва да се ожени за момичето, защото е срамно и унизително за нея това положение. А колко се зарадва само горката Шура…

# 187
  • AMS

Дъгичка,  Hugблагодаря ти!!!

# 188
Дъга, благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 189
Дъгичке  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много благодаря! И на мен постоянно ми прекъсваше, ще трябва утре отново да го гледам, почти нищо не видях  ... Накрая на кораб ли го качиха Сеит  newsm78 И как ще се намерят отново с Шура ? Нищо няма да постигне онзи подъл вампир Петро ... видяхте ли как се отнесе и към Лола ? Мръсник от класа!  Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лека и синеока! Hug

# 190
Слагам още малко. Рускините нещо го удариха на забавление и почти нищо не превеждаха.
И аз нищо не можах да видя като хората, а това с кораба тотално го изпуснах. Ще чакаме превод през уикенда. Дано не съм ви досадила много.

Яхъ е сърдит на Гюзиде, че не го е послушала и е отишла при Джелил да го предупреди да се скрие. Казва й, че тя е негова жена и трябва да прави онова, което той смята за правилно. Това не й било Алуща.

Джелил към Сеит: Сеит, недей да се молиш заради мен.

Сеит: Замълчи!
Сеит моли да  накажат Джелил, но да не го отпращат обратно в Русия.
Казват на Сеит, че само баронесата може да му помогне за Джелил. Той иска да помисли.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Шура пита Петро дали баронесата може да помогне за освобождаването на Джелил. Петро обещава да опита.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ръза подпийва заедно с полковника, идва Сеит и Ръза фъфлейки го пита за какво е дошъл. Сеит казва, че е усетил аромата. Какво ли е намислил?
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Сеит се оплаква на офицерите,че те пият,ядат и отсядат в хотела без да заплащат нищо.
Сеит: Всъщност разбрахте ли кой е убил колегата ви офицер?
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Братът на Алина/Аля изглежда е убит.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Али казва на Сеит,че може би е сгрешил като го е посъветвал да се ожени за Шура. Сеит пък не може да забрави думите на баща си, а тя милата ги чу.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Както казват подругите-сватба йок. Откраднаха жениха,но поне има алиби,че няма да изпълни обещанието си. Laughing

Дива, keete, Лагуни,Фенче , благодаря ви за компанията!

Спокойна нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 191
И що за серия беше това? ooooh! Поредната гавра със Шура!!!  Sad
Само няколко глътки чист въздух и се полагаха на нея по измисления сценарий!
И до кога Сеит ще страда, че баща му не му е дал благословия? newsm78 До края на живота си, убедена съм, заради неизпълнената бащина заръка! Животът му сякаш спря със смъртта на родителите му... Cry

Едже ханъм #2gunfire е шейтана Петро- харесала си го е и си фантазира под негово име...
Дъга, във Вконтакта си го превеждаше он лайн Tim Halling  ето и линка:
http://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_24705
Хайде лека нощ!  Hug

# 192
Благодяря за   превода Дага Hug лека и спокойна нсщ на всички Praynig

# 193
Добро утро.  food010
Снощи при нас валя и гърмя, и не можах да гледам епизода. #Cussing out
Какво стана, Джелил арестуваха ли го, сватба имаше ли?
П.П. Да си допълня поста.
Изчетох Ви и от коментарите, и превода на Дъгичка smile3525 разбрах, че сватбения ден се е провалил. Беше ясно, но все пак таях надежда.Sad

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 09:20 от Neidjal

# 194
Добро утро!  Hug
Наде  Heart Eyes wavey И на мен непрекъснато ми зацепваше и не успях много да видя, но какво видях ... Джелил го арестуваха, но след това го освободиха. Сеит отиде при някакъв с по-висок чин от Уилям и се оплака нещо от него, в деня на сватбата някакви хванаха Сеит , пребиха го и го качиха май на някакъв кораб newsm78 Шура горката се  чуди защо той не се появи на сватбата ... Лола и нея я държаха вързана някъде ...това видях в общи линии  ooooh!

Хубав ден, момичета! Сега ще гледам, да видя дали ще разбера нещо ...

Общи условия

Активация на акаунт