Отговори
# 495
Май Сабри е прав за тейзето на Шура като казва, че е студена като лед. Чак пък такова държане....  ooooh! ooooh! ooooh!

Сеит голям актьор се оказа  Joy Joy Joy

Ха, Джелил как разсърди Уили  Joy Joy Joy Joy Joy "Не, аз никъде не отивам..... До скоро виждане!"  Joy Joy Joy

Един месец по-късно Шура вече работи.

Значи Петро е "спасил" Лола, за да може, когато му дойде времето, тя да спаси него. Колко прозорливо...  ooooh!

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 14:13 от kralitsata

# 496
Петро поиска от Лола да не си показва носа навън, никой да не я вижда, особено Шура.... Peace

Добре, как Тина успя да се наложи на леля си като й каза, че няма да изостави Юсуф и ще продължи да работи с него ( защото леля й, разбира се, й каза,че вече не била принудена да го прави ), а Шура не можа да каже, че няма да си тръгне от хотела? Хубаво, самата Шура искаше да си тръгне от Шереф, но защо не каза, че иска да се вижда с Джелил?  #Crazy

Много силна сцена - срещата между Шура и Тина! Цялата настръхнах. Много са сладки двете. Шура помоли Тина вечерта да свири само за нея.  Peace

Тина каза нещо много силно и мъдро - по-голяма болка от това да загубиш близък човек няма!

Сеит искаше да отиде при Шура, но Петро го спря, каза му, че вече нищо не е както преди. Каза му, че леля й на Шура е дошла и е разбрала всичко и най-вече физиономията на Сеит дойде от това, че Петро му каза, че Шура работи. Помоли го да изчака още един ден. Не можело по това време да отиде.

И накрая Петро се изяви - голяма гадина е!  Outta Joint Знаел е ( защото Тина попита Петро няма ли да дойде, а братовчеда каза, че е уведомил Петро за срещата ) кога Шура и другите ще излязат от аптеката и затова нарочно по същото време заведе Сеит, за да му каже, че заради това не искал той да идва, защото Шура му била изменила.  Outta Joint Outta Joint Outta Joint  ooooh! ooooh! ooooh!

Лелята ме дразни.  Peace Когато Джелил разбра, че Тина и Шура са се срещнали и отиде да види Тина, лелята му каза, че Шура не иска да го вижда и никога няма да му прости. Поне аз това разбрах. Студена жена, лоша!  Peace Не я разбира.  Peace Джелил не й е виновен за нищо. Даже е много сладък. Купи на Сабри локум.  Whistling

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 14:56 от kralitsata

# 497

Диме,  Heart Eyes, аз викам тоя убавец да обикнем, а?  Simple Smile Кой знае Едже ханъм каква роля му е отредила в ПО newsm78 Simple SmileДано да не е много отрицателна Simple Smile

# 498
  • София
Снимки от епизод 11 - http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/kurt-seyit-ve-su … olum-fotograflari

Кой знае Едже ханъм каква роля му е отредила в ПО newsm78 Simple SmileДано да не е много отрицателна Simple Smile

Ще се увърта около червенокоска и ще предизвика ревността на съпруга й.  Flutter

# 499
Снимки от епизод 11 - http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/kurt-seyit-ve-su … olum-fotograflari

Кой знае Едже ханъм каква роля му е отредила в ПО newsm78 Simple SmileДано да не е много отрицателна Simple Smile

Ще се увърта около червенокоска и ще предизвика ревността на съпруга й.  Flutter

Ред е на Селим аби да поревнува малко.  Whistling  Laughing

# 500

Тъгувам за Миша, жалко, че Берк отива в друг сериал...
А в еп. 11 Сеит май ще се противопоставя не само на Петро, и тук виждам сблъсък.

# 501

Лелята ме дразни.  Peace Когато Джелил разбра, че Тина и Шура са се срещнали и отиде да види Тина, лелята му каза, че Шура не иска да го вижда и никога няма да му прости. Поне аз това разбрах. Студена жена, лоша!  Peace Не я разбира.  Peace Джелил не й е виновен за нищо. Даже е много сладък. Купи на Сабри локум.  Whistling

Hug Да и аз не разбрах, защо Ш нямало да прости на Дж. Може би, защото е бил в течение за бележката от баронесата и не й е казал newsm78 Ама, всички много лесно се поддават на манипулация, значи Close Не искала да го вижда, отиди, срещи се с нея пък тогава, а те веднага съгласни Close Сеит и той, нека аз да искам да видя някой, пък ще чакам П или който и да е да ми даде съгласие Naughty Crossing Arms

# 502
# 503
                Фрагман № 2 за 11 еп. с бг субтитри

http://vbox7.com/play:f274164589

# 504
Терзи,  Heart Eyes Дъгичке,  Heart Eyes благодаря ви за фрагмана!   bouquet

Аз не мога да разбера как може тейзето да взима кардинални решения, облечени в молба, за живота и щастието на Шура?!  newsm78 Този въобще братовчед ли е на Ш и Тина?  newsm78 Явно Шура за първи път от месеци насам вижда Сеит, поне погледа й така изглеждаше. Петро пак крои план, може би последният му коз, с Лола, но да видим дали ще бъде сполучлив. Еееее, ако от сега нататък ще гледаме Сеит и Шура разделени, какви два сезона ще правят?  newsm78

# 505
Според мен, най-хубавите моменти бяха сцените с Шура.  Разочарована, но не рухна. Имаше близки хора до нея, които я подкрепяха и се съвзе... Хубаво, че напусна хотела и така  я извадиха от кухнята и я пратиха да работи. До момента, само тя  от жените  не се занимава с нещо смислено ...Виси по прозорците...
Реакцията на лелята към Джелил е нормална...Иска да стои далеч от Шура, за да не й напомня  за Курт и да не страда. Към Гюзиде също...Счита я за обслужващ персонал..Класови различия...Всеки да си знае мястото...Каква връзка има баронесата с Гюзиде, та да се държи мило..Неестествена беше Шура, която се обезличи и забрави коя е и откъде е...
Това, което ме издразни бе дългата й прочувствена  реч   на сбогуване..Благодарности за гостоприемството...Можеше и по-лаконична да е...Чудят се с какво да запълнят екранното време...
Вторият момент,  физиономията на Курт на финала. Просто поводът  не беше кой знае какво, музиката обаче супер драматична,  Курт втрещен , после се разрева...Превзета работа...
Третият момент, много  демонизират..Петро....Чак пък да подправи корабните документи за пътниците за Англия и писмото на Лола...Но поне Петро плете  интриги, та  действието  върви  напред,  Курт съвсем елементарен.. Солдафон, вместо блестящ царски офицер....
Откъде измислиха тоя любовен триъгълник...Минали са години от инцидента в гората, зрителите  може и да са позабравили, та наново  съживят интригата...Нямам спомен за сцена във филма, където да е показана любовта на Петро...Дори и в хамама, някак си беше безразличен, че ще го женят за Шура...Още е малка ,  доста уклончиво,  не се знае...Поне да се беше размечтал веднъж за Шура...Той  е джентълмен с Шура, дете на приятелско семейство. Само толкова...
Не разбирам защо Петро се обърна срещу Лола...И по-рано знаеше, че е английска агентка...Сигурно за да й отмъсти задето  направи постановката с Курт и така жестоко нарани Шура...Т.е. пак воден от приятелството си  към Шура...
Айшето  усеща инстинктивно, че нещата между  Курт и Шура не са наред,  тя не му е жена, а любовница, и в това вижда своите шансове ..Иска да го пере и да му суши дрехите...Изкопираха сцената от ЗП, когато къпаният Бехлюл излезе от банята. Имаше еротика в сцената, дори и в тембъра на гласовете им. Къванч е позагубил от сексапила си, поотпуснал се е, Лагуни хубаво беше постнала снимката от К/Г за сравнение...
Що  пратиха Курт сам да се пере, не разбрах...Пералнята е срещу хотела...Да му съчувстват турците.. Шура не пере,  не  знае как се бели картоф ...Това също не ми харесва....

# 506
Дафне,  Hug как искаш Шура да знае как се бели картоф, като в нейния дом никога не го е правила? За сцената с банята - недей да сравняваш Бехлюл и Бихтер със Сеит и Айше, защото първите могат да те накарат да полудееш от любовта, която се носи във въздуха, а вторите не бяха съвсем така. Въпреки че само за секунда в погледа на Къванч видях онзи пламък, с който гледа жените, които харесва.  Peace Ако Айше се сложи на Сеит, за мен ще е глупаво, унизително и не на място.  Peace За Петро още в началото показаха как гледа Шура - може да не я обича, но е влюбен в нея, личи си. Добре, за лелята, че е баронеса съм съгласна, но за отношението й към Гюзиде, както и към Джелил не сме на едно мнение. Взела се е много насериозно, само дето е в Истанбул, не в Русия.  Peace
За погледа на Курт на финала, за сълзите в очите му, не мисля, че е превзета работа.  Sad Човека обича Шура с цялото си сърце. Как да се почувства след видяното? Та тя излезе с букет цветя в ръцете си, с усмивка и хвана под ръка друг мъж. От това боли. Понеже обичаш сравненията, слагам веднага едно - когато Джемре видя Кузей с Дениз, същата работа.  Peace

# 507
# 508
Здравейте!  Hug

Кралице, Миси,  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug благодаря за поздравите! Да ви се връщат стократно пожеланията , момичета!

Нямам никакво време , но набързо искам да благодаря за хубавите мнения на всички , снимките от 11 епизод, за трейлъра, за превода!  newsm51 newsm51

Кралице,  Heart Eyes аз писах за Петро, да. Ще сложа линк с преведеното от подружките интервю, в което Биркан говори за Петро. Знам, че не разбираш руски и ще ти преразкажа, това за което питаш. Биракан казва, че проблемите между героя му и Сеит започват на фронта  с грешната стрелба и принудителната отставка. Решението на Сеит е предпоставка, в него  да се прокрадват мисли, че това е вид предателство от приятеля му. Що се отнася до Шура, Биркан казва, че родителите им още като деца са решили да ги оженят. Когато между Шура и Сеит се заражда любов, Петро смята, че приятелят му е отнел любимата. След това питат Биркан дали е попадал в подобна ситуация, на което той отговаря с не. Казва, че в такива ситуации разговорът е  най- удачното решение. Перефразирам.

Ето линк: http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic23285s390.html
Пост 398

Ето линк и с преведения на руски озет за 11 епизод:
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic23602s15.html?start=15

Приятна вечер, момичета!

# 509
Здравейте!  Hug
Кралице,  Heart Eyes аз писах за Петро, да. Ще сложа линк с преведеното от подружките интервю, в което Биркан говори за Петро. Знам, че не разбираш руски и ще ти преразкажа, това за което питаш. Биракан казва, че проблемите между героя му и Сеит започват на фронта  с грешната стрелба и принудителната отставка. Решението на Сеит е предпоставка, в него  да се прокрадват мисли, че това е вид предателство от приятеля му. Що се отнася до Шура, Биркан казва, че родителите им още като деца са решили да ги оженят. Когато между Шура и Сеит се заражда любов, Петро смята, че приятелят му е отнел любимата. След това питат Биркан дали е попадал в подобна ситуация, на което той отговаря с не. Казва, че в такива ситуации разговорът е  най- удачното решение. Перефразирам.

Ето линк: http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic23285s390.html
Пост 398

Ето линк и с преведения на руски озет за 11 епизод:
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic23602s15.html?start=15

Приятна вечер, момичета!

Лагунка,  Heart Eyes благодаря ти много!   bouquet Петро още в началото се беше размечтал, че ще се ожени за Шура, но плановете му се провалиха заради Сеит. Личи си, че я харесва, но не вярвам, че я обича.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт