Отговори
# 480

Да добавя какво исках да споделя относно коментарите без превод. Не се страхувам да коментирам без превод, макар и да греша понякога. Не сме на изпит и не виждам нищо страшно, ако не сме разбрали нещо съвсем точно.
Мдааа, да не се коментира без превод, не  разбираме филма, след превода пък сме онемели и един ред коментар не прочетох..от въпросните потребители....И колажчетата секнаха....Странно....

# 481
Размислих се относно слабия интерес на турците към филма и успеха му в Срединя изток.
Hug Намирам го за естествено. Средният Изток е по на изток и затова е по-задръстен от Турция. И аз си мислех,  турците са тъпи и азиатци, но променям мнението си. Вече ги намирам за по-взискателни...И аз не харесвам филма, въпреки че и с двата крака съм в Европа... Ще ги шашнат с едни снимки от Петербург и от бал...Или Къванч в униформата на руски офицер...  А кажи ми Лагуни какво да  харесаме.във филма...Лично аз само музиката и играта на главните герои.. До последно не мога да разбера каква му е интригата, кой герой, кой характер е интересен, сложен, има ли  изненада в тоя филм...Предвидимо, та предвидимо...Спокойно можеш да си останеш само с онлайн гледането. Всичко разбираш от картинките. Жалко за артистите, които се мъчат да вдъхнат живот на едни елементарни и скучни образи. Сравняват героя на Къванч с дестилирана вода - без цвят, без мирис, без вкус...Явно, личният чар и сексапил на Къванч вече са  недостатъчни за да гарантират и рейтинга на неговите филми...Требе си железен сценарии преди всичко...
Поздравявам те с празника...Пожелавам ви любов и здраве дъъъъълги години.  bouquet  bouquet  bouquet

Дафне,   Hug благодаря сърдечно и на теб и на всички, които ми отправиха хубави пожелания!  bouquet

Така  е, много жалко за прекрасните артисти. На мен всички ми харесват, дори приятелят на Нермин намирам, че се справя, а в началото подходих с големи резерви към него. Макар всички да ми харесват , най много изживявам за Киво, за Фарах и Биркан. Защото те са главните и защото освен Киво , заобичах и останалите двама. Аз чакам с нетърпение другата седмица все пак. Интересно ми е как ще се стекат обстоятелствата. За сега се задоволявам с това и се убеждавам, че ми е достатъчно, за да продължа да гледам. Обаче ако и следващият проект на Киво ще е обвързан със същите сценаристка и режисьорка, не знам как ще го приема. ooooh!  Така много искам Къвач да се откъсне от тях! Praynig
Сигурно си прочела, че разочарованите феновете в прав текст заявят на Едже, че сценарият и не става. А тя отвръща със смях.  #Crazy Заформила се е дискусия. Никак не са доволни някои от феновете.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 23:45 от sinq laguna

# 482
Петро не обича Шура, измъчен любовен триъгълник... само иска  да не е с Курт...

Дафне,  Hug обича я, обича я. Нали и Биркан така каза. Wink

[/quote]
 Hug За мен не я обича като жена...Просто е неин много добър приятел И иска да я спаси от Курт...Закле се пред баща й,  ще бъде винаги до нея....Много ми е чудно, че направи признание в такъв неподходящ момент...Шура беше толкова нещастна, отчаяна и самотна, виж лицето на Петро докато я слушаше, късаше му се сърцето...И съвсем импулсивно, сякаш да и даде някаква надежда извади последния коз.
Между другото излязох абсолютно права, че Курт е интересен за Петро само защото Шура е с него.
Нищо повече...Ще последва Шура в Англия....Приключва сметките със Курт...

# 483
виж лицето на Петро докато я слушаше, късаше му се сърцето...

Hug Да, и аз намирам, че Петро беше искрен в случая. Гледаше я със същия поглед, с който я гледаше, когато Шура страдаше за Сеит и баща си. Аз обаче смятам, че Перто таи неприязъм и търси мъст и заради случая с погрешната стрелба, не само заради Шура.

Много ама много искам да излезе интервю с Къванч, в което да отговаря на въпроси свързани с филма, героите и най вече неговият герой, ниския рейтинг... Бих искала да чуя неговата гледна точка. Ще ми е интересно да прочета и мнението на сладката Фарах.

# 484
[ Аз чакам с нетърпение другата седмица все пак. Интересно ми е как ще се стекат обстоятелствата. За сега се задоволявам с това и се убеждавам, че ми е достатъчно, за да продължа да гледам.
Според мен Лола издава Петро...Като гледам фрагмана, последният удар на Курт е направо смъртоносен...Ще  пребие Петро...И цялото семейство ще настръхне ...Нали се писа и за братовчеда на Шура, вкараха го във филма,ще изиграе важна роля в раздялата им. Може и това да е повода...

# 485
[ Аз чакам с нетърпение другата седмица все пак. Интересно ми е как ще се стекат обстоятелствата. За сега се задоволявам с това и се убеждавам, че ми е достатъчно, за да продължа да гледам.
Според мен Лола издава Петро...Като гледам фрагмана, последният удар на Курт е направо смъртоносен...Ще  пребие Петро...И цялото семейство ще настръхне ...Нали се писа и за братовчеда на Шура, вкараха го във филма,ще изиграе важна роля в раздялата им. Може и това да е повода...

А, Лола на чия  протекция би се надявала ако издаде Петро? newsm78 Сега той се грижи за нея.

# 486
# 487

БЕЛЛ, благодаря за колажа!   bouquet

Лека нощ на всички и благодаря за споделеното и компанията!  Hug

# 488

А, Лола на чия  протекция би се надявала ако издаде Петро? newsm78 Сега той се грижи за нея.
HugСпоред мен на турското разузнаване...Ще си спасят агента...Доколкото разбрах, Петро я издаде на англичаните...
Мале, какви компромати са извадили за Башак в руската тема...

# 489
Момичета,  Hug благодаря ви за хубавите пожелания!   bouquet
Лагуни,  Heart Eyes макар и малко късно - честита годишнина!   bouquet Пожелавам ти винаги да се подкрепяте, винаги да се обичате, да се уважавате и винаги да виждате пътя напред в очите на другия!   bouquet  bouquet  bouquet

Лагуни, мисля, че ти написа за Биркан, че е казал, че Петро обича Шура  newsm78 Може ли да напишеш повече, предполагам това е част от интервю? Вече не помня къде какво съм чела... Малко сме болни вкъщи и не съм съвсем редовна.  Sad

И аз се надявам добрите чувства на Тина да прерастнат в нещо повече към Юсуф, харесва ми момчето.  Peace Грижи се за нея, ходи да изкарва прехраната им, жалко само, че майка му ( ако не се лъжа ) никак не я харесва....

# 490
Здравейте Hug

Това е от вчера:

http://www.magazinduayeni.com/haber/12683/kanal-kalksin-dedi-kiv … c-rest-cekti.aspx

Къванч  е казал, че Ако Стар ТВ спре сериала, той повече няма да участва в нито един техен проект(чета го  от руския форум)

Но като се замисля, може да са измислици на турска медия newsm78

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 10:24 от Airra

# 491
Добро утро и хубав ден Simple Smile  bouquet

Присъединявам се и аз макар и със закъснение, но с добри чувства към поздравите за Лагуни и Кралицата Heart Eyes Hug Лагуни, още дълги години съвместен щастлив живот ви желая с твоя човек, много здраве и любов  bouquet Кралицата, и на теб и майката ти всичко най-добро, здраве и любов  bouquet

Бързам да споделя впечатленията си от 10 епизод. Благодарение на рускините, снощи до два през нощта будувах Simple SmileАма какво да се прави, пусто любопитство Embarassed Тях, рускините, ги признавам за най-върлите фенки, не само на Киво, но на турските сериали изобщо. Превеждат за отрицателно време сериите. Благодаря им, на нашите момичета също  bouquet

Продължавам да се възхищавам на Шура, по начина по който обича С. Толкова му вярва и обича, че дори и пред безспорните факти, който дявола Петро скалъпи, тя отново не се предаде и продължи да вярва в С. Изобщо не съм разочарована от нея, тя постъпи много зряло и въпреки болката от едно евентуално предателство, тя остана  с  гордо вдигната глава. Дори и сама да се чувстваше като глупачка, разбра се не без помощта на доброжелателите , Петро, леля й, Айше, тя до последно продължи да вярва, че С ще се върне и има някаква логична причина за изчезването му. Мога спокойно да кажа, че Фара в момента е най-отдадена на ролята си и прави страхотно впечатление. Адмирации за момичето!

Петро не искам да го коментирам...Не знам защо Едже е казала,че се надява да го харесаме/обикнем, аз пък се надявам да е някаква грешка в превода. Такъв отрицателен образ, на който само мръсотии са му в главата, няма как поне аз да харесам. И това, че обича Ш, също не съм съгласна, Лагуни Hug, сори, но ако обичаш някой, не можеш да му причиняваш цялата тази мъка, мое мнение Hug Толкова за него...

Лелята....Разбирам защо Ш тръгна с нея, разбирам и отношението й към С, та тя изобщо не го познава, но не разбирам отношението и към останалите. С Гюзиде се държеше все едно и е прислуга. Много надменно отношение, много.Та това са хора, помогнали на племенницата ти, която ги нарича семейство  и така. Не одобрявам такова вмешателство в отношенията, ако искаш да помогнеш трябва да се съобразиш с този на когото помагаш. Трябва да се запознаеш с фактите, не да вземаш решения от свое име.

Айше, според мен плачеше, защото вижда колко много се обичат Ш и С и тя според мен иска да бъде обичана, което разбира се не оправдава грубите забележки не само към Ш, а и към Г. Ако запазят интригата от книгата, където знам С изневерява на Ш, след като я вижда  с братовчед и, но той не знае, съм сигурна, че ще е с Айше. Жалко, за Ш... Както и преди казах, С е този, който трябва да има повече доверие, но нейсе...Дано не следват книгата, дано...Не искам да го казвам, но С ми се губи като образ и игра в последните серии, за сметка на Ш. Много добра игра от страна на Фара!

Сеит ме издразни как толкова лесно се остави П да го убеди да не  отиде при любимата си. Много наивно, ама филм да става. И също накрая, то всъщност не се знае още, де, ако наистина реши, че Ш е започнала нов живот без него, без да я попита...Ами и тя ако беше решила така след като го видя да излиза от дома на баронесата...Да видим...Поне до момента, за мен любовта на Ш е по-силна.

Отново стана дълго, но благодаря за вниманието Simple Smile

Благодаря отново на всички, които публикуват в темата, мнения, снимки, колажи, преводи  bouquet  bouquet  bouquet

# 492
  • БГ
Мисс  bouquet Heart Eyes

Я виж кого съм "довела" - Убавец ,та дрънка Peace , ама ще го заобичам аз точно на кукуво лято

# 493
  • БГ
Само тя......... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 494

Общи условия

Активация на акаунт