Да добавя какво исках да споделя относно коментарите без превод. Не се страхувам да коментирам без превод, макар и да греша понякога. Не сме на изпит и не виждам нищо страшно, ако не сме разбрали нещо съвсем точно.
Намирам го за естествено. Средният Изток е по на изток и затова е по-задръстен от Турция. И аз си мислех, турците са тъпи и азиатци, но променям мнението си. Вече ги намирам за по-взискателни...И аз не харесвам филма, въпреки че и с двата крака съм в Европа... Ще ги шашнат с едни снимки от Петербург и от бал...Или Къванч в униформата на руски офицер... А кажи ми Лагуни какво да харесаме.във филма...Лично аз само музиката и играта на главните герои.. До последно не мога да разбера каква му е интригата, кой герой, кой характер е интересен, сложен, има ли изненада в тоя филм...Предвидимо, та предвидимо...Спокойно можеш да си останеш само с онлайн гледането. Всичко разбираш от картинките. Жалко за артистите, които се мъчат да вдъхнат живот на едни елементарни и скучни образи. Сравняват героя на Къванч с дестилирана вода - без цвят, без мирис, без вкус...Явно, личният чар и сексапил на Къванч вече са недостатъчни за да гарантират и рейтинга на неговите филми...Требе си железен сценарии преди всичко...

благодаря сърдечно и на теб и на всички, които ми отправиха хубави пожелания! 
Така много искам Къвач да се откъсне от тях!
Заформила се е дискусия. Никак не са доволни някои от феновете.
обича я, обича я. Нали и Биркан така каза. 
За мен не я обича като жена...Просто е неин много добър приятел И иска да я спаси от Курт...Закле се пред баща й, ще бъде винаги до нея....Много ми е чудно, че направи признание в такъв неподходящ момент...Шура беше толкова нещастна, отчаяна и самотна, виж лицето на Петро докато я слушаше, късаше му се сърцето...И съвсем импулсивно, сякаш да и даде някаква надежда извади последния коз.
Да, и аз намирам, че Петро беше искрен в случая. Гледаше я със същия поглед, с който я гледаше, когато Шура страдаше за Сеит и баща си. Аз обаче смятам, че Перто таи неприязъм и търси мъст и заради случая с погрешната стрелба, не само заради Шура.
Сега той се грижи за нея.
Сега той се грижи за нея.
Според мен на турското разузнаване...Ще си спасят агента...Доколкото разбрах, Петро я издаде на англичаните...
благодаря ви за хубавите пожелания!
макар и малко късно - честита годишнина!
Пожелавам ти винаги да се подкрепяте, винаги да се обичате, да се уважавате и винаги да виждате пътя напред в очите на другия!

Може ли да напишеш повече, предполагам това е част от интервю? Вече не помня къде какво съм чела... Малко сме болни вкъщи и не съм съвсем редовна. 
Грижи се за нея, ходи да изкарва прехраната им, жалко само, че майка му ( ако не се лъжа ) никак не я харесва.... 

Лагуни, още дълги години съвместен щастлив живот ви желая с твоя човек, много здраве и любов
Кралицата, и на теб и майката ти всичко най-добро, здраве и любов 
Ама какво да се прави, пусто любопитство 
, сори, но ако обичаш някой, не можеш да му причиняваш цялата тази мъка, мое мнение
Толкова за него...
Препоръчани теми