Видях,че си ме изпреварила докато се боря с мамата да си публикувам поста. Видеото не само трудно зарежда,но е и с лошо качество. Надявам се по-късно да сложат ново, друг път са го правили. Аз ще изчакам малко и тогава ще гледам. Ама пустото любопитство.....
благодаря!

Хубаво успя да излъже на кораба, че са болни от нелечима болест и се спасиха от екстрадиране в Русия, ама защо се спотайваше в двора на къщата на Петро? Само едно ми идва наум- знае, че Петро винаги е бил от силните на деня, както на времето в Русия, така сега и в Турция. 
[/b]
аз те чета и то с интерес.
ако четеш, за теб се сетих/ какъвто беше станал за Пеперудите. 
наистина качеството е отвратително и трудно се чете.И аз се отказах,ще го гледам през уикенда.
ама кои да харесат този сериал
Тези ли
- любовници ,хамами, секс от раз и то от млада жена - у-у-у-у , УжасТ- отиде им моралът и честта на комшийките

аз такива куриози съм чела след бомбата "Перла" в арабския свят,че всеки ден благодарях на съдбата,че съм родена в различни географски ширини.Най-зловещото нещо,което в онези години се разказваше,че един баща пребил дъщеря си почти до смърт,защото за срийн на GSM си сложила фотка на Мехмед (Къванч)
обича я, обича я. Нали и Биркан така каза. 

аз просто си разсъждавам и търся причини...Освен това ми е мъка, защото става въпрос за моя любимец.
Намирам го за естествено. Средният Изток е по на изток и затова е по-задръстен от Турция. И аз си мислех, турците са тъпи и азиатци, но променям мнението си. Вече ги намирам за по-взискателни...И аз не харесвам филма, въпреки че и с двата крака съм в Европа... Ще ги шашнат с едни снимки от Петербург и от бал...Или Къванч в униформата на руски офицер... А кажи ми Лагуни какво да харесаме.във филма...Лично аз само музиката и играта на главните герои.. До последно не мога да разбера каква му е интригата, кой герой, кой характер е интересен, сложен, има ли изненада в тоя филм...Предвидимо, та предвидимо...Спокойно можеш да си останеш само с онлайн гледането. Всичко разбираш от картинките. Жалко за артистите, които се мъчат да вдъхнат живот на едни елементарни и скучни образи. Сравняват героя на Къванч с дестилирана вода - без цвят, без мирис, без вкус...Явно, личният чар и сексапил на Къванч вече са недостатъчни за да гарантират и рейтинга на неговите филми...Требе си железен сценарии преди всичко...
Препоръчани теми