Отговори
# 465
Много е тихо в тази тема, мнооого.

# 466

Много е тихо в тази тема, мнооого.

Cry Sad Да, Наде! Hug

# 467
Здравейте момичета! Hug Hug Hug Hug
Рускините вече са превели 10-ти епизод - преди 2 минути качиха епизода във ВК!
Ще се опитам да го изгледам,макар че нещо бавно ми зарежда!

# 468
Здравейте! wavey

Валя,Лагуни,Наде Hug Hug Hug

Понеже наистина е тихо в темата, реших да я пораздвижа с една хубава новина.
За най-нетърпеливите 10 епизод на руски.

http://vk.com/feed?z=video-59313557_169062007%2F83441da71ce219c4a1

Приятна вечер!

Диме Hug Видях,че си ме изпреварила докато се боря с мамата да си публикувам поста. Видеото не само трудно зарежда,но е и с лошо качество. Надявам се по-късно да сложат ново, друг път са го правили. Аз ще изчакам малко и тогава ще гледам. Ама пустото любопитство.....

# 469
Здравейте момичета,
преди час изгледах епизода.
Изгледах и трейлъра за 11 епизод,
но ми се струва, че Петро няма да яде бой за всичко,
а само за това, че  му каза, че Шура е започнала нов живот и вече си има даже
ухажор, Сеит не знае, разбира се, че това е нейн братовчед.
Може и да е друго, но ще е нещо дребно.
Няма логика още сега да разбере за всичките му гадости, за Алуща,
за Санкт Петербург, за Миша, за Осман, за родителите му,
за всичко, преди да отидат в Истанбул и идването на Петро в Истанбул..

Извинете ме,че вчера не можах да честитя на празнуващите,
но днес макар и на патерици - Нека всички да са живи и здрави!  bouquet

# 470
Дъга, Дими,  Hug Hug благодаря!   bouquet  bouquet

Транслатора преведе, че Къванч не е удовлетворен от рейтинга и с право(ако е вярно инфото).

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kivanc-tatlitug-resti-cekti?p=1

Няма как Къванч да е удовлетворен от резултатие, както и ние, неговите фенове. Тази седмица сериалът е с 4 пунтка надолу, а и в АВ групата също се отчита спад. Вероятно по- късния час на излъчване дава  отражение, въпреки че на мен последната серия ми беше по- интересна от предната, особено към нейния край.
Размислих се относно слабия интерес на турците към филма и успеха му в Срединя изток. Направих и паралел с любимата ми Перла, която също не се е радвала на успех в родината си, но пък е подлудила голяма част от арабския свят. Къванч и Сонгюл получаваха години след излъчването на филма непрекъснати покани по най различни поводи. Голямо, небивало признание получиха от арабите. Много се надявам и се моля това да се повтори и сега в КСШ! Praynig

Относно Петро и разправията им със Сеит от трейлъра, имам голямо желание да ни покажат, че тази свада не е само заради Шура, но и заради причината за цялата омраза, която Петро изпитва към "приятеля" си. Би било интересно, поне за мен, да има разговор относно критичната случката с грешната стрелба и оттам лавинообразните последствия в отношенението на Петро към Сеит.

# 471
Аз не се учудвам, че по-голямата част от турците не харесват сериала..
Европейски настроените го харесват и го гледат,
но преобладаващата част от населението (70%) са религиозни
до фанатизъм, не забравяйте, че и национализма им не е за подценяване.
Дано да надделеят новаторите и съвременно мислещите,
винаги за това се моля.. Praynig
Иначе тази страна ще дръпне назад..
Жалко за ентусиазма, направеното и завещаното от Ататюрк.. Cry

# 472

2. От какъв зор Сеит се завърна, криейки се в Истанбул, и то не къде да е, а в къщата на Петро? ooooh! Хубаво успя да излъже на кораба, че са болни от нелечима болест и се спасиха от екстрадиране в Русия, ама защо се спотайваше в двора на къщата на Петро? Само едно ми идва наум- знае, че Петро винаги е бил от силните на деня, както на времето в Русия, така сега и в Турция.
Мда- Къванч е загубил физическата си форма от преди година, видя ми се доста отпуснат, жалко! Sad

Стига ми толкова изложение, че хем стана дълго, хем едва ли ще се чете  bouquet[/b]

Шани,  Hug аз те чета и то с интерес.
Първо за физиката на Киво. Наистина няма го онова
Скрит текст:
извяно тяло от началото на Кузей, но пък си е супер за мен. Радвам се ,че не е рагу и кожа / Славенка  Hug ако четеш, за теб се сетих/ какъвто беше станал за Пеперудите.
Според мен Сеит отиде при Петро, защото си милси, че ще е на безопасно място. Подозира кой стои зад отвличането му и търси сигурност, ама намерил горкия точно къде да я търси.

Да добавя какво исках да споделя относно коментарите без превод. Не се страхувам да коментирам без превод, макар и да греша понякога. Не сме на изпит и не виждам нищо страшно, ако не сме разбрали нещо съвсем точно. Обичам да се вглеждам в мимиките, в езика на тялото, в играта с очи и т.н. Смея да твърдя , че познавам играта на Къвнач, който умее много добре да борави с изброените изразни средства. Тук в този филм играта му е пообрана откъм емоции. Може би свикнах да го гледам винаги като вулкан от такива с обазите , които изгради до сега и затова сега го виждам така, но вероятно това е виждането на режисьрката за образа на Курт Сеит. Нямам представа колко още ще продължи филма и дали ще ни покажат нещо различно. Видях, че подругите са превели някои статии и това, което Джем Татлъту казва, че сериала щял да трае 2 год. Дали ще е така въпреки рейтинга?  Thinking

NAGNAG, мен малко ме притесни и факта, че се отчита отлив от така наречената интелигентна, зрителска аудитория на филма. Иначе да, религиозни са, но пък Забраненият плод се радваше на небивал интерес от страна на същите тези фанатично религиозни зрители. Малко странно защото филма третираше темата за забранената, греховна любов..

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 21:36 от sinq laguna

# 473

NAGNAG, мен малко ме притесни и факта, че се отчита отлив от така наречената интелигентна, зрителска аудитория на филма. Иначе да, религиозни са, но пък Забраненият плод се радваше на небивал интерес от страна на същите тези фанатично религиозни зрители. Малко странно защото филма третираше темата за забранената, греховна любов..

Със сигурност високият рейтинг не се е дължал на религиозните фенки, повярвай ми..
Или пък може би мъжете им през това време са гледали мачове..
Иначе щеше да има много нещастни случаи в Турция..

# 474
Дъга Hug наистина качеството е отвратително и трудно се чете.И аз се отказах,ще го гледам през уикенда. Twisted Evil

Лакуни Hug ама кои да харесат този сериал newsm78 Тези ли Twisted Evil

Скрит текст:

или тези

Скрит текст:

Направо се чудя как не са сложили знак +16.
Че то голям разврат в този филм Wink - любовници ,хамами, секс от раз и то от млада жена - у-у-у-у , УжасТ- отиде им моралът и честта на комшийките Joy Joy Joy Joy Joy Joy

NAGNAG  Hug аз такива куриози съм чела след бомбата "Перла" в арабския свят,че всеки ден благодарях на съдбата,че съм родена в различни географски ширини.Най-зловещото нещо,което в онези години се разказваше,че един баща пребил дъщеря си почти до смърт,защото за срийн на GSM си сложила фотка на Мехмед (Къванч) Crossing Arms

# 475

Петро не обича Шура, измъчен любовен триъгълник... само иска  да не е с Курт...

Дафне,  Hug обича я, обича я. Нали и Биркан така каза. Wink
Още в самото начало си личеше по изражението на Петро ,че е различен с Шура. Е, поне за мен беше, и е така. Нали се сещаш, че коментирахме сцената в Алуща, когато Петро предложи на Шура да заминат, да я отведе. Тогава все още не бях съвсем сигурна дали злодейчо е влюбен в момичето. Ама сега вече след като и Биркан го каза, нямам съмнения.  tooth

Дими,  NAGNAG , Hug Hug аз просто си разсъждавам и търся причини...Освен това ми е мъка, защото става въпрос за моя любимец. Heart Eyes

# 476
За нас е куриоз, но за тях си е кошмар,
хем скрита наслада и после..Кютек, или някакво наказание,
ако ги заварят..
Пази Боже!

# 477
Някой разбра ли какво е станало с майката и другата сестра на Шура?

Относно лелята и вмешателството и в живота на Шура, аз смятам, че в случая има право. Вероятно и аз бих постъпила така с моята племенница. Мъжът, който поиска ръката на Шура все още след 3 години не я беше направил негова съпруга, мъжът, който обеща, че ще направи щастлива Шура, че ще се грижи за нея и т.н., беше оставил момичето в деня на сватбата им. Така разсъждава вероятно жената , защото фактите в момента за нея са такива. Разбира се, че ще поиска Шура да е далеч от всичко, което да и напомня за Сеит. Обаче защо пожела Джалил да стои далеч от Шура? Вероятно по същата причина, но пък нали Петро, който е "приятел" на Сеит е около нея.

# 478
Размислих се относно слабия интерес на турците към филма и успеха му в Срединя изток.
Hug Намирам го за естествено. Средният Изток е по на изток и затова е по-задръстен от Турция. И аз си мислех,  турците са тъпи и азиатци, но променям мнението си. Вече ги намирам за по-взискателни...И аз не харесвам филма, въпреки че и с двата крака съм в Европа... Ще ги шашнат с едни снимки от Петербург и от бал...Или Къванч в униформата на руски офицер...  А кажи ми Лагуни какво да  харесаме.във филма...Лично аз само музиката и играта на главните герои.. До последно не мога да разбера каква му е интригата, кой герой, кой характер е интересен, сложен, има ли  изненада в тоя филм...Предвидимо, та предвидимо...Спокойно можеш да си останеш само с онлайн гледането. Всичко разбираш от картинките. Жалко за артистите, които се мъчат да вдъхнат живот на едни елементарни и скучни образи. Сравняват героя на Къванч с дестилирана вода - без цвят, без мирис, без вкус...Явно, личният чар и сексапил на Къванч вече са  недостатъчни за да гарантират и рейтинга на неговите филми...Требе си железен сценарии преди всичко...
Поздравявам те с празника...Пожелавам ви любов и здраве дъъъъълги години.  bouquet  bouquet  bouquet

# 479
Цитат
Дъга Hug наистина качеството е отвратително и трудно се чете.И аз се отказах,ще го гледам през уикенда.

Диме, не отлагай!
Подругите го качиха с по-добро качество. Аз изчаках и сега ще му се насладя.

http://vk.com/kurtseyt_official?z=video6109715_168738946%2F0be69e779ac1659b35

Вие си знаете, ама аз да си кажа да промените качеството на видеото долу вдясно на 480.

Общи условия

Активация на акаунт