Отговори
# 450
Здравейте!  Hug

Госпожата, Heart Eyes да е жив, здрав и мноооого щастлив синът ти и вие заедно с него!  Hug

Аз също имам повод да почерпя. Преди 25 год. на тази дата се взехме с моето момче. Heart Eyes

Скрит текст:

Имам какво да споделя относно сериала, но вероятно ще го направя утре.

Подозирам, обаче, че могат и да ни хлъзнат по тази плоскост - думите на Петро, че Курт не заслужава Шура, може да са провокирани и от подобно поведение на СеитThinking

Абсолютно същото си помислих, когато видях превода на фрагмана. Дъга,  Hug  bouquet Почти съм сигурна даже , че е станало точно така.

Приятна вечер на всички!

# 451
Момичета,  Hug и аз да ви почерпя, имам повод  Wink

Скрит текст:
Моята майка днес има имен ден, почерпете се за нейно здраве   bouquet

# 452
Добър вечер дами HugМного бих искала да разбера какво си говореха Сеит и Петро вечерта.Благодаря ви  bouquet

# 453
Лагунче, честита Ви годишнина, Grinning да празнувате още много години заедно.
Кралице, ЧИД на майчето ти.  bouquet
Ако Сеит преспи с Айшето според мен, ще е под въздействието на солидно количество изпит алкохол след като се върне в хотела.
Ако това се случи(дано не) то със сигурност Петро, ще каже на Шура.

# 454
Транслатора преведе, че Къванч не е удовлетворен от рейтинга и с право(ако е вярно инфото).

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kivanc-tatlitug-resti-cekti?p=1

# 455
Добра  вечер, момичета! wavey

Краличке Hug, честит имен ден на майка ти!
Да ти е жива и здрава!

Лагуни, Hug честита годишнина и още дълги години да сте щастливи заедно!

Момичета, намерих превод на английски на началото на 10 епизод.  Дори с гугъл преводача се разбират доста неща. Има интересни моменти като например въпросното  писмо на баронесата. Слагам и текста на английски, може някой знаещ езика да пожелае да го преведе както си трябва.

Kurt Seyit съм Sura Епизод 10 От 0:21 до 11:31 часа

Sabry: Brother Kurt Seyit няма да ви оставят на изчакване по този начин. Не се сърди с него.
Yahya: Sabry? Ела тук, скъпа.
Sabry: И не се притеснявайте. Никой не може да му навреди по никакъв начин. Истината е, когато той се върне, той ще трябва да го прости. Аз съм сигурен в това.
Sura: Аз също.
Аля: Ела с мен Sabry.
Sabry: Да съм казала нещо л
шо? Всеки се намига един към друг. Всичко, което каза е, което аз чувствам.
Aly: Не се притеснявай.
Sura: Става все по-късно, че е невъзможно за Seyit да не се появи такова. Това е невъзможно. Нещо лошо се е случило.
Джалил: Моля, успокойте се.
Sura: Нещо лошо се е случило. Аз го знам.
Aly: Истината е, че аз също съм се започне да се притеснявате.
Джалил: Трябва ли да проверите в полицейското управление?
Aly: О, скъпи сине, ти мърда тук, ти беше току-що освободен вчера.
Petro: Да, или в противен случай ние ще се безпокои за теб.
Джалил: Добре.
Yahya: Чичо, нека ме и ще отида в полицейския участък.
Aly: Добре.
Pinza: ако е рекъл Господ ще ни върне добрата новина.
Sura: Умът ми не разбере това. Умът ми не се регистрира. Джалил? Каза ли ти нещо на всички, преди да напусне?
Джалил: Е, той не каза нищо. Всъщност аз дори не го видях да си тръгне. Той беше много развълнуван, мислейки за този ден.
Sura: Знам, че нещо лошо се е случило. Трябва да има .. О, Боже, помогнете ми .. Помогни ми Бог.
Pinaz: Не мисля, че на най-лошия си красива дъщеря.
Aysha: Боже опази.
Guzayda: Нека помислим добро, а доброто трябва да бъде.
Aysha: Може би той реши да не се оженят вече.
Sabry: Не казвай, че ..
Pinza: Aysha?
Aysha: Аз съм просто казвам, ако той ще се върне жив и здрав.
Sabry: Казах ти да не се умори.
Правният съветник: Извинявам се, но аз трябва да отида сега.
Sura: Да, разбира се. Трябва да се разбере ситуацията .. Сигурен съм, че сте имали тези обстоятелства преди. Aysha е казал истината. Важното е, че нищо не се е случило с барелеф него, дори ако той е променил решението си да се оженят.
Правният съветник: Моля, когато откриете себе си готови, нека да знаят.
Sura: Благодаря ви.
Pinaz: Благодаря ви и моля извинете ни внезапна ситуация. Добър ден.
Джалил: Бихте ли да ми го дадеш най-малко .. Дай го свърши?.
Petro: Как ще я дам на вас сега? Нека нещата се успокоят първо.
Джалил "Кажи ми какво пише в писмото.
Sura: Какво писмо? Какво става?
Джалил: Няма нищо.
Sura: Както вие, така и Petro се крие нещо от мен.
Petro: Sura, моля ..
Sura: Какво писмо?! Знаете Seyit изпрати писмо?
Petro: Това не е от Seyit. Това е непрекъснати лъжи Лола, както винаги. Аз получих писмо от Lola тази сутрин, а тя каза, че ще в Англия, но тя пише, че тя не се случва само ... Не.
Sura: Petro, искам да прочета това писмо себе си.
Джалил: Всичко, което е написано в това писмо е просто лъжа, нали?
Sura: Petro, моля ..
Писмо на Лола:
"Уважаеми Petro, Мечтата ми е най-накрая се сбъдват, аз отивам в Англия най-сетне, с човека, когото обичам от моя страна, с Kurt Seyit .. Аз ви казах, че ще спечели в края, междувременно сте защитава Seyit и любов Sura, аз направи залог с вас, че Seyit ще се върнеш при мен .. е дошъл денят. Seyit и аз заминаваме заедно, за да започне нов живот на нашия собствен. Въпреки че бях нетърпелив да се насладите ми Виктор, докато гледаш в очите, но ние нямаме време за това .. Най-добрият ми ... "
Sura: Аз не вярвам, я .. Тази жена лъже ..
Petro: Това е причината, аз не искам да прочетеш това.
Джалил: Разбира се, че е лъжа.
Sura: Искам да разберете дали е имало кораб планирано да отпътува за Англия днес.
Аля: Има .. Знам един от нашите клиенти се тревожеше за качването си на борда. Корабът бе планирано да се отклони на сутринта.
Pinaz: Guzayda? Нека да не се включат в тази скъпа.
Aysha: Наистина ли да отида с тази друга жена?
Petro: Sura?
Sura: Никой няма да ме убеди, че Seyit са се качили на този кораб.
Petro: Вие не трябва да го повярвам. Аз отивам в къщата на Лола точно сега. Аз съм сигурен, че тя е направила, че да се забъркваш всичко. Тя го е направил, за да те разстройвам.
Sura: Къде е Seyit тогава?
Джалил: Ще го намерим. Не се притеснявайте.
Aysha: Ела с мен .. Трябва да дишат чист въздух.
Sura: Искам сам известно време ..
Джалил: Аз ще отида на корабостроителницата и проверете списъка с имената на всички пътници.
Petro: Аз идвам с теб
Джалил: Добре .. Бихте ли проверка в тук всеки тук и след това?
Guzayda: не се притеснявайте ..
Sura: Аз не мога да повярвам .. аз не .. аз не вярвам, че ти си направил, че да ме Seyit .. Аз не правя ..
Pinaz: Нека ни постави масите сватбени обратно към начина, по който те са били, преди тя да го вижда отново и се разстройва, горкото момиче .. Вземи това един Guzayda ..
Lola: Каква чест за мен да се видим в къщата ми Sura ..
Sura: Прости ми за моята внезапно посещение. Аз не се получи шанс да говоря с теб.
Lola: Аз съм нетърпелив да се знае
Sura: Исках да ти благодаря за всичко, което сте направили за Джалил
Lola: Аз не съм направил нищо ..
Sura: Възможно ли е? Вие сте този, който въведе Seyit към полковника .. Ние ви дължа за връщане Джалил към нас.
Lola: Всичко, което направих беше да се организира Seyit да бъде на точното място, в точното време, и той е този, който спаси приятеля си.
Sura: Аз знам .. Но всичко, което исках, беше да се сложи край на напрежението между нас по време на тези трудни времена. Аз съм тук само за тази причина.
Lola: Да не би да ми казваш, че вече не се чувстват застрашени от мен като преди? Ще Ви бъда благодарен.
Sura: по той начин, Seyit и аз ще се женим този четвъртък. Ние ще имаме един малък празник, но ние ще го обичам, за да можете да се присъедините към нас.
Lola: И накрая, денят ти е дошло. Ще ти се обадя на г-жа Aminof.
Sura: От първия момент, в който бях срещнал Seyit, станах г-жа Aminof, Paronise ..
Seyit: Защо го направихте Sura? Защо ви покани Lola?
Sura: Исках да се сложи край на напрежението между нас. Мислех, че ще се радвам да чуя, че Seyit. В допълнение, аз исках да знаеш, че аз вече не се грижи за нея.
Seyit: Слушай скъпа, нашият сватбен ден е важно за нас, че е много ценно ден. Аз не искам да бъдеш разстроен поради някаква причина.
Sura: Не се притеснявай Seyit .. Аз са се увеличили. Аз няма да ви разстрои с глупава ревност. Paronise никога няма да застане между нас някога. Тя не може да ни доведе до тъга, и тя не може да ни разбият, и тя няма да съсипе това, което е между нас.
Seyit: Можете са се увеличили след това.

И на английски.

Скрит текст:
 Kurt Seyit ve Sura Episode 10 From 0:21 to 11:31
Sabry: Brother Kurt Seyit will not leaving you waiting like this. Don't be angry with him.
Yahya: Sabry? Come here dear.
Sabry: And don't worry. No one can harm him in any way. The truth is when he comes back he will have you forgive him. I am sure of that.
Sura: Me too.
Alya: Come with me Sabry.
Sabry: Did I say anything bad? Everyone is winking at each other. All I said is what I am feeling.
Aly: Don't worry.
Sura: It's getting late, it's impossible for Seyit not to show up like that. It's impossible. Something bad has happened.
Jalil: Please calm down.
Sura: Something bad has happened. I know it.
Aly: The truth is I too am starting to worry.
Jalil: Should we check the police station?
Aly: Oh dear son, you stay put here, you were just released yesterday.
Petro: Yes, or else we will worry about you too.
Jalil: Okay.
Yahya: Uncle, let us go me and you to the police station.
Aly: Okay.
Pinza: God willing you will bring us back the good news.
Sura: My mind does not comprehend this. My mind doesn't register. Jalil? Did he tell you anything at all before leaving?
Jalil: Well, he didn't say anything. In fact I did not even see him leave. He was very excited, thinking of this day.
Sura: I know something bad has happened. There has to be.. Oh God help me..Help me God.
Pinaz: Don't think of the worst my beautiful daughter.
Aysha: God forbid.
Guzayda: Let us think good, and good shall it be.
Aysha: Perhaps he decided not to get married anymore.
Sabry: Don't say that..
Pinza: Aysha?
Aysha: I am just saying if he would come back safe and sound.
Sabry: I told you not to tire yourself.
The legal councilor: I apologize, but I must go now.
Sura: Yes, of course. You must understand the situation.. I am sure that you have experienced these circumstances before. Aysha was telling the truth. What matters is that nothing bas has happened to him even if he changed his mind about getting married.  
The legal councilor: Please, when you find yourselves ready, let me know.
Sura: Thank you.
Pinaz: Thank you, and please excuse our sudden situation. Good day.
Jalil: Would you give it to me at least?.. Hand it over.
Petro: How will I give it to you now? Let things calm down first.
Jalil” Tell me what she wrote in the letter.
Sura: What letter? What's going on?
Jalil: There's nothing.
Sura: Both you and Petro are hiding something from me.
Petro: Sura, please..
Sura: What letter?! Did Seyit send a letter?
Petro: It's not from Seyit. It's Lola's continuous lies as always. I received a letter from Lola this morning, and she said she was going to England, but she wrote that she was not going alone… No.
Sura: Petro, I want to read that letter myself.
Jalil: Everything that was written in that letter is just a lie, okay?
Sura: Petro, please..
Lola's letter:
“ Dear Petro, My dream is finally coming true, I am going to England at last, with the man I love by my side, with Kurt Seyit.. I have told you that I would win at the end, meanwhile you are protecting Seyit and Sura's love, I made a bet with you that Seyit would come back to me.. The day has come. Seyit and I are leaving together to start a new life of our own. Although I was eager to enjoy my victor while looking you in the eyes, but we have no time for this.. My best...”
Sura: I don't believe her.. That woman is lying..
Petro: That's the reason I did not want you to read this.
Jalil: Of course it's a lie.
Sura: I want to find out if there was a ship scheduled to depart to England today.
Alya: There is.. I know one of our customers was worried about going on board. The ship was scheduled to depart in the morning.
Pinaz: Guzayda? Let us not get involved in this dear.
Aysha: Did he really go with that other woman?
Petro: Sura?
Sura: No one will ever convince me that Seyit has boarded that ship.
Petro: You shouldn't believe it. I am going to Lola's house right now. I am sure she has done that to mess everything up. She did it to upset you.
Sura: Where's Seyit then?
Jalil: We'll find him. Don't worry.
Aysha: Come with me.. You need to breath the fresh air.
Sura: I want some time alone..
Jalil: I will go the shipyard and check the list of names of all passengers.
Petro: I am coming with you
Jalil: Okay.. Would you mind checking in on here every here and then?
Guzayda: don't worry..
Sura: I don't believe it.. I don't.. I don't believe you've done that to me Seyit.. I don't..
Pinaz: Let us put the wedding tables back to the way they were before she sees it again and gets upset, the poor girl.. Take this one Guzayda..
Lola: What an honor for me to see you at my house Sura..
Sura: Forgive me for my sudden visit. I did not get a chance to talk to you.
Lola: I am eager to know
Sura: I wanted to thank you for all that you have done for Jalil
Lola: I didn't do anything..
Sura: Is it possible? You are the one who introduced Seyit to the Colonel.. We owe you for Jalil's return to us.
Lola: All I did was to arrange for Seyit to be at the right place, at the right time, and he is the one who saved your friend.
Sura: I know.. But all I wanted was to end the tension between us during these difficult times. I am here for that reason only.
Lola: Are you telling me that you no longer feel threatened by me like before? I would be grateful.
Sura: by he way, Seyit and I are getting married this Thursday. We will have a small celebration, but we would love it for you to join us.
Lola: Finally, your day has come. We'll call you Mrs. Aminof.
Sura: From the first moment that I had met Seyit, I became Mrs. Aminof, Paronise..
Seyit: Why did you do that Sura? Why did you invite Lola?
Sura: I wanted to end the tension between us. I thought you would be happy to hear that Seyit. In addition, I wanted you to know that I no longer care for her.
Seyit: Listen dear, our wedding day is important to us, it's a very precious day. I don't want you to be upset for any reason.
Sura: Don't worry Seyit.. I have grown. I will not upset you with a silly jealousy. Paronise will never come between us ever. She cannot cause us sadness, and she cannot break us up, and she will not ruin what's between us.
Seyit: You have grown then.

Хубава вечер на всички!

# 456
Добър вечер, момичета!  bouquet
Честит празник на всички Ви с името на Свети Константин и Света Елен е техните производни  bouquet
Благодаря и на Гери  bouquet и Мименце  bouquet за превода на поредния епизод
Лагуни Hug, обичайте се и споделяйте всеки миг щастие с любимия човек до теб!
За серията от снощи имам усещания, които ми се иска да споделя...
1. Много убедителна игра на Фара! Браво, момиче  smile3501! Става все по- идентична с представата ми за Шура. Отлично й се отдава внушението на драматичните моменти- толкова истински сълзи имаше в очите си, предаде дълбокото си  душевно сътресение, раздаде се на макс! Заради нея загледах по- сериозно и ВЛ, там е още по- добра. Все повече печели симпатиите ми, особено при сцената с любовното признание на Петро. Имах чувството, че се почувства направо омърсена от този разговор с него. Но и разбра, че това е човека, на който не трябва да има грам доверие, силно зареден образ е Шура в това отношение и точно в тази посока ми се иска да я развият. Heart Eyes
2. От какъв зор Сеит се завърна, криейки се в Истанбул, и то не къде да е, а в къщата на Петро? ooooh! Хубаво успя да излъже на кораба, че са болни от нелечима болест и се спасиха от екстрадиране в Русия, ама защо се спотайваше в двора на къщата на Петро? Само едно ми идва наум- знае, че Петро винаги е бил от силните на деня, както на времето в Русия, така сега и в Турция. Но сега влезе направо на вълка в устата! И новия капан на Петро сработи веднага!  ooooh!
Това си е приумица на Едже- дяволът Петро е нейн любим образ, сигурна съм вече!  Grinning
Мда- Къванч е загубил физическата си форма от преди година, видя ми се доста отпуснат, жалко! Sad
3. Валентина просто възкръсна в тази серия! Заслугата е не само на Шура, а и на факта, че срещна възможно най- близките си хора, почувства се възможно в най- сигурни ръце- роднинските! Надявам се и така чистите й чувства към Юсуф да прераснат в по- близко приятелство между тях. Още повече, че Юсуф не е воден от никакви меркантилни чувства, хубав образ е той. Peace
4. Джелил търси себе си и е на път да се открие...при Алина най- вероятно! И тя ми харесва с всеотдайността си, алтруизма си дори, да открие на всяка цена брат си. Има характер Алина. Peace
5. Айше ще постигне целта си- Сеит, най- скоро, поне подсказката ми изглежда в тази посока- голият Сеит, уж невинното й заглеждане...Не я харесвам не само като героиня, и физически не ми е еталон за миска.
Стига ми толкова изложение, че хем стана дълго, хем едва ли ще се чете  bouquet

# 457
Честит празник на всички именици!
Госпожата, да ти е живо и здраво детенце и много късмет да има!
Скрит текст:
Макар и със закъснение, да почива в мир свекърва ти.Всеки ден ни носи и радости и скърби, но продължаваме напред. Hug

Хубав ден на всички!   bouquet

Благодаря ти от сърце за хубавите пожелания и за утехата !  Hug  bouquet

Лагуни,  Heart Eyes Честита годишнина ! Пожелавам ви още много години да сте щастливи един с друг, да се уважавате, да се слушате и да се обичате !  newsm51 / ние сме другият месец Wink/

Кралицата,  Heart Eyes да е честита и майка ти, да е здрава и все така да ви подкрепя !   bouquet

Дъгичка,  Hug благодаря за преведеният диалог от началото на епизода.   bouquet Утре, след работа, се надявам, че ще имам възможност да го изгледам най- после.

# 458
Добър вечер , момичета Hug

Честит празник на всички празнуващи днес, бъдете живи и здрави !  bouquet

Mimence Аsi, Гери , Дъга , благодаря ви  smile3525

# 459
Зарани, Диме,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви, момичета !   bouquet / с тези промени във форума, понякога мненията ми излизат след сума ти време ! Crossing Arms/ Да ви се връщат на всички хубавите думи, мисли и пожелания !  Hug Hug Hug

# 460
  • София
Кралицата, да е жива и здрава майка ти!   bouquet

Лагуни, честита годишнина! Да сте живи и здрави, и дълги, дълги години да сте заедно!  bouquet

Госпожата,  Hug

1. Много убедителна игра на Фара! Браво, момиче  smile3501! Става все по- идентична с представата ми за Шура. Отлично й се отдава внушението на драматичните моменти- толкова истински сълзи имаше в очите си, предаде дълбокото си  душевно сътресение, раздаде се на макс! Заради нея загледах по- сериозно и ВЛ, там е още по- добра. Все повече печели симпатиите ми,..

Казах ви аз, че Фарах ще ви грабне с играта си, а не толкова с външния си вид.  Wink  Peace
Много е добра, много! И все по-добра ще става убедена съм!
Във ВЛ е страхотна! Heart Eyes А и е дебютант!  Wink

# 461
Приветттт... Hug Hug Hug
Със закъснение от няколко минути  Rolling Eyes Joy,но от сърце... bowuu Peace

Да сте живи и здрави всички празнуващи! Наздраве !

Благодарско за преведеният трей  Peace...Дъга ...И мен ,като вас ме спохожда една мислА  newsm78...Сеит ще згази лука... ooooh! #Crazy

# 462
Лакуни Hug честита годишнина - много щастливи и доволни мигове и занапред!

Краличке Hugчестит рожден ден на майчето!   bouquet
Да я обичате и цените, защото е най-важното между хората. А майката е главната причина за съществуването на всеки от нас. Любовта към майката е любовта към живота.
Да е жива и здрава

Дъга, Hug момичета-вълшебници от Аси Heart Eyes - много благодаря за всичко!

Шани Hug Фарах и тук се справя повече от чудесно - направо е талант,а съчетан с хубаво личице и "говорещи" очи - е истинска наслада да я гледа човек. Peace
След онова "недоразумение"  Йойку ( да ме прощават фенките й), тук като гледам Фарах направо си оправям вкуса.

# 463
Добро утро, желая ви добро настроение

Чие е това бебе не зная, но май е на сета.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт