...един поздрав за ВАС от Гюзиде...

благодаря за преведения епизод! Страхотни сте!

ами не вярвах, че ще тръгне с леля си ... мислех, че ще чака Сеит в хотела. А и май не носи вече пръстена
Онази дърта сватовница нещо я настройва срещу Сеит май 

Много ми стана мъчно за Сеит ... ама защо го слуша този гад бе ? Трябваше още вечерта да отиде при Шура, а не да слуша Петро
Но явно ще разбере най-сетне истината за "приятеля" си ...
това беше братовчед и ... а оня гад не му каза ...
благодаря, благодаря ти за преводите!

... той пък на въже ли е държан ...офффф
...дано да не е така...ама много се накефих на тупаника...най послееее...

мен също ме разочарова, но нека да почакаме превода ... А серията беше супер! Да ... изглежда, че му няма това доверие, което аз си мислех, че има към Сеит ... а той , душичката, видяхте ли го на края със сълзите в очите ? Скъса ми сърцето ... хич не я обича, вярно
и на мен много ми хареса този трейлър, само дано не е късно ...
най- после успях да гледам “Спанак с картофи“ в Сатирата, с Владо Карамазов, Юлиян Вергов и Росен Бахаров. Постановката си струва всички суперлативи, които чух и изчетох за нея, горещо я препоръчвам - час и половина смехотерапия и огромно удоволствие от играта на тримата актьори . Скоро гледах и “Арт“, отново с това трио, но днешната постановка, определено, е много по- добра. Неслучайно билетите свършват в момента на пускането им в продажба, имахме голям късмет да вземем този път. 

много си права - любовта е чувството, което може да преобрази човек, да го накара да преосмисли живота и поведението си, да го мотивира да поеме по нов път, да го направи по- добър.
Препоръчани теми