Отговори
# 390
Момичета Hug...един поздрав за ВАС от Гюзиде... Joy Joy Joy

# 391
Свеееее,хиля се и мъжа ми гледа и още малко ще попита дали съм добре.... Joy Joy Joy

# 392
Какво беше това на края...нещо като трейлър ли... #Crazy
Свееее,  отговарям ти и не зацепвам ,че си ти....Божеееееееееееееее smile3538

wavey wavey  love001

да

# 393
Привет, дружки !  Hug Прибрах се преди малко и попаднах веднага на трея за 11 епизод, който, няма да скрия, много, ама много ми хареса !  Peace
Връщам се да прочета коментарите и превода, че да се ориентирам в епизода . Hug

# 394
Мименце, Гери  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за преведения епизод! Страхотни сте! newsm51 newsm51 newsm51
Свет  Hug ами не вярвах, че ще тръгне с леля си ... мислех, че ще чака Сеит в хотела. А и май не носи вече пръстена  newsm78 Онази дърта сватовница нещо я настройва срещу Сеит май  newsm78

Разбрах... bowuu  bouquet

# 395
Г. Филипова, Миме Hug Hug
Много ви благодаря за преведения епизод!  bouquet

NAGNAG Hug
Добре дошла и от мен.

Госпожата, добре си си завърнала. Как беше постановката?
Идваш с много интересен фрагман. Явно ще има интикам към Петро в следващия епизод.
И на мен ми хареса. Laughing

Момичета, благодаря на всички вас за компанията.
От мен лека нощ, че днес героите са уморени.

# 396
Разкошен епизод.
Как можа Шура да се поддаде на манипулациите на леля си и на Петро, толкова ли малко познава Сеит и толкова ли малко вярва в любовта му, Rolling Eyes определено ме изненада неприятно?! Crossing Arms
Дъгичке, без твоите преводи нямаше да е същото, благодаря ти от сърце.
Благодаря на екипа за преведения епизод.

# 397
Ей този трейлър чакам аз, Петро ще си плати за гадостите.

А Сеит защо потърси Петро, а не Шура, или Джелил, Яхия?

Филипова и Мименце, благодаря ви!

Дъга, благодаря! И аз успявах да следя превода на рускините, но ще си чакаме епизода на бг.
Интересен беше. Да ви кажа, Керем Чатай знае какво прави. Пусна два сериала едновременно, и познайте с кой се цели нависоко.

Скрит текст:
Познахте!!!

# 398
Даааа ... хайде да видим дали ще стане както в книгата , Сеит от отчаяние да си легне с Айшето  newsm78 Много ми стана мъчно за Сеит ... ама защо го слуша този гад бе ? Трябваше още вечерта да отиде при Шура, а не да слуша Петро  #Cussing out Но явно ще разбере най-сетне истината за "приятеля" си ...
София  Hug това беше братовчед и ... а оня гад не му каза ...
Дъгичке  Heart Eyes благодаря, благодаря ти за преводите! newsm51  love001 newsm51

Аааааа...това не искам да го гледам   Naughty... той пък на въже ли е държан ...офффф  ooooh!...дано да не е така...ама много се накефих на тупаника...най послееее... Party

# 399
Браво за играта на Фара. Изнесе цялата серия. Не можаха да измислят нищо по - свестно като причина за раздялата...Следват глупостите от романа...Заради един букет....Но определено вината ще отнесе Шура...Заради обещаното от миналата серия твърдо да вярва на Курт, не удържа...Хареса ми, че се събра цялото семейство...Опитах се да си представя Курт като част от това семейство, не става, не му е там мястото..Има химия между Къванч и Айщето. Получи им се сцената...
Петро не обича Шура, измъчен любовен триъгълник... само иска  да не е с Курт...

# 400
Опасно е да се коментира без превод, но не мисля, че Шура се поддаде на приказките на леля си. Просто отиде при нея, вместо да е сама. Но не напуска Истанбул. Иска да работи, какво друго да прави? Опитва се да е силна, остана сама, независимо по какви причини, и е принудена да се справя.

Сеит като образ е различен от романа, така че не съм сигурна за Айшето.

Важното е, че на Петро няма да му се размине.

# 401
Разкошен епизод.
Как можа Шура да се поддаде на манипулациите на леля си и на Петро, толкова ли малко познава Сеит и толкова ли малко вярва в любовта му, Rolling Eyes определено ме изненада неприятно?! Crossing Arms
Дъгичке, без твоите преводи нямаше да е същото, благодаря ти от сърце.
Благодаря на екипа за преведения епизод.

newsm10 smile3521 smile3521 мен също ме разочарова, но нека да почакаме превода ... А серията беше супер! Да ... изглежда, че му няма това доверие, което аз си мислех, че има към Сеит ... а той , душичката, видяхте ли го на края със сълзите в очите ? Скъса ми сърцето ... хич не я обича, вярно  Laughing Срещата на сестрите беше уникална ... много ме развълнува ...
Госпожата  Heart Eyes и на мен много ми хареса този трейлър, само дано не е късно ...
Лека и синеока, дружки! Благодаря за компанията!

# 402
Белчееее... wavey Hug

И...на мен ми хареса това ,което видях...не беше много ,но качественно... Joy
И...двамата флИбени  май са прекалено доверчиви bowuu Whistling ooooh! ooooh!...като на филм... Sad

# 403
Само да попитам...този братовчед с лелята ли се появи newsm78...и как намериха Шура newsm78

# 404
От коментарите ви разбирам, че серията е била динамична и интересна ! Нямам търпение да я видя утре !  Heart Eyes

Дъга,  Hug най- после успях да гледам “Спанак с картофи“ в Сатирата, с Владо Карамазов, Юлиян Вергов и Росен Бахаров. Постановката си струва всички суперлативи, които чух и изчетох за нея, горещо я препоръчвам - час и половина смехотерапия и огромно удоволствие от играта на тримата актьори . Скоро гледах и “Арт“, отново с това трио, но днешната постановка, определено, е много по- добра. Неслучайно билетите свършват в момента на пускането им в продажба, имахме голям късмет да вземем този път. Peace

NAGNAG, добре дошла на страниците на темата ! Радвам се, че ще споделяш с нас размисли и страсти около филма !   bouquet

Лагуни,  Heart Eyes много си права - любовта е чувството, което може да преобрази човек, да го накара да преосмисли живота и поведението си, да го мотивира да поеме по нов път, да го направи по- добър.

Само, че аз мисля, че Петро не е обладан от любов, а от омраза. Това  е чувството, което го владее, тя е водещият му мотив за всички действия . И да - хубаво ще е, ако някой го обикне, но как човек може да обича някого, който е изтъкан от злоба и мерзост. Как Петро ще накара някого да го заобича, когато единственото, което прави, са подлости и злини. При това на тези, които твърди, че обича. Трудна работа... Ще трябва да има голям обрат на действието и мотивите на героя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт