Отговори
# 15
ГоспожатаHeart Eyes благодаря за новата тема.   bouquet

Защо се пънат и за втори сезон при този рейтинг?  ooooh!  Shocked

# 16
Госпожата   bouquet за новата тема
Дано я изпишем с положителни размисли и страсти  Laughing,че ми омръзна маалко да чета,колко е слабо това ,та онова....ами на който не му харесва да не го гледа, аз едно нещо като не ме кефи,и не проявявам мазохизъм Rolling Eyes Laughing.И защо се пънат...,ами защото си има почитатели филма,и то в БГ примерно Laughing Laughing,ние ще си го гледаме,колкото серии направят толкова.И предлагам занапред,да коментираме,коя сцена колко хубаво се е получила,а не коя колко зле е била,нали затова го гледаме и коментираме,а не обратното Wink
Тази Гюзиде,прекрасна,още първият път ми хареса.Тя трябваше да е до Киво Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 23:26 от Ван4e

# 17
  • София

Понеже аз бях една от тази, която за момента пише повече за нещата, който не и харесват в сериала, затова и ще напиша защо се пъна. Заради Фарах се пъна.  Wink Тя е тази, която ме кара все още да не го зарежа.
Мисля, обаче че е редно, на тези на който нещо не им харесва, също да се изказват. Това все пак не е фенклуб за възхвала, а форум. Е, разбира се да го правят без да обиждат и дразнят умишлено.  Peace

# 18

Защо се пънат и за втори сезон при този рейтинг?  ooooh!  Shocked
:hug:E, докато пренесат оръжието в кошовете за картофи от Истанбул до Анкара, където Ататюрк вдига революцията може да запълнят един сезон. Романтичен филм не се получи, исторически също, остава да се пробват в екшъна.
Благодаря на Госпожата за новата тема....  bouquet  bouquet  bouquet

# 19
Привет ...и от мен.... wavey Hug
Ехххххх Rolling Eyes...напоследък малко изпуснах филмчето,сега влизам и кво да видяяяя  Shocked...Ехх...Дафнеее...пак се изказа...кви картофи ,кви пет лева... ooooh! #Crazy
Не съм гледала последните две серии и...не мога нищо да кажа... Naughty
Госпожата Hug...мерсаж за новата темичка...
Белчеееее Hug...изневеряваш на Сонерката... Naughty Joy Joy Joy
Ванче  Hug... Naughty...Шурата си е Шура  Peace...не нареждай Гюзиде до Сеит... Naughty Joy Joy Joy
В интерес на истината и аз не харесвах Елчин Сангу в Ойлето,не само като роля ,ами и като визия... #Crazy...ама тук е супер... Peace

# 20
Добро утро и хубав ден. Hug Hug Hug

Скрит текст:
img]http://www.medicine.bg/public/upload/images/news/_20091019_GuRFq/coffee_planet_thumb_2.jpg[/img]

За "пъненето" съм изхождала единствено от мисълта за Къванч - един сезон - ок, ама втори при тези цифри.  Shocked ooooh! Не, че не харесвам сериала, макар че не е това, което очаквах, но такъв рейтинг е обида за Къванч.  Peace

Зари, Peace Hug

Дафне, Peace Wink

Хубав ден.  bouquet

# 21
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви усмихнат, успешен и слънчев ден !   bouquet

Скрит текст:

Благодаря на всички, които споделят своите размисли и вълнения около сериала . Колкото хора - толкова и мнения, няма нищо чудно в това .  Peace

Аз съм от тези, които харесват филма, харесвам превъплащението на Къванч, мисля, че и останалите актьори са подбрани много добре и затова гледам с удоволствие . Ниският рейтинг и за мен е необясним, но  както казах - хората са различни . Имам своята теория за това, но тя се базира само на предположения, та няма да я споделям.  Peace
Виждам много добре и някои от недомислиците и пропуските, но предпочитам да ги игнорирам, защото засега, те не ми влияят на цялостното възприемане на филма .
Дано днес най- после, ми остане време да изгледам епизода. ooooh!

# 22
Добро утро Hug

queen_fenka   bouquet

Све HugСамо малко ,мила Joyмного са ми красиви Шура и Сеит  txtloves

# 23
Добро утро!  Hug
Снеже, Ванче, Зарани , Госпожата, Све , BELL  Heart Eyes Hug Heart Eyes
На мен също ми харесва и ми е интересен сериала, такъв, какъвто е. Също като на Снежка ми е обидно заради Къванч, но и заради другите страхотни актьори, които се раздават на 100% в този проект от ниския рейтинг  Crossing Arms Не зная, какво не им харесва - историята ли, играта на актьорите ли  newsm78 Нямам обяснение. Единственото, което ми хрумва, е че действително комшиите не са дорасли за такъв проект ... интересното е, че на зрителите извън Турция този сериал им харесва и то много. Като изключим някои от подругите, които винаги ще намерят  какво да критикуват  hahaha те са известни с това. Ето, тази простотия, която наричат комедия, която започнаха да дават от 20.00 ч. по-стойностна ли е от нашия филм  newsm78 Не разбирам ...Както и да е, радвам се, че филма ще има и 2 сезон, обичам да го гледам! Чакам всяка серия с нетърпение, а това за мен е достатъчно. Peace Честно казано, много ми липсват снимките в Русия, къде , къде повече красота имаше там ... ама ...

ах, този лисунгер ... играе перфектно!

страхотна игра на Киво и Ушан ...

BELL  Hug отново прекрасен колаж!  bouquet И на мен са ми много красиви двамата!

Хубав ден, момичета!  Hug

# 24
много са ми красиви Шура и Сеит[/b]  txtloves

Peace А в твоите колажи, стават още по- хубави !  Hug Благодаря ти !   bouquet

Гледам, че Айшето досущ като Шура се е спретнала.  Wink

Каква ли е болестта на Тина ? Дали мъката по близките и Родината не е отключила психически проблем ?  Thinking

# 25
Според мен,  чувства се отсъствието на Мелек. Във филма няма интересни, сложни, противоречиви образи, ярко присъствие, няма интрига, задължителна за един сериал. Всичко е много предсказуемо. И точно Мелек дълбаеше в образите, създаваше ситуациите, моделите на поведението, подхвърляше репликите,  обект за дискусии. Отказът и да продължи е емблематичен.  Жената си обикаля света, не иска името й да стои под посредствени проекти. От друга страна,  досега Еджето е писала действието, а Мелек / диалозите в общите им филми. Очевидно е, че диалозите са слаби. И акцентът е действието. 2 серии пренасят оръжие под носа на англичаните. Ами, направо комично. Нямат опит в тоя жанр.
Рейтингът е обида за Къванч, и аз така мисля. Писа се, че хонорарът му бил 65 х. Срещу 5 % рейтинг.
Естествено, че утре ще намалят хонорара.  Ами, скандално и унизително за Къванч. Да си даде дълга почивка и само интересни проекти в игралното кино. За да избяга от клишетата.
Добро утро и хубав ден!

# 26
 55 55 55

Фенче и на мен както на теб ми липсват епизодите в Русия както и динамиката, и заряда на първите серии но си харесвам сериала, и очаквам всеки негов епизод с нетърпение, и надежда, че отново, ще видя онези грейнали лица на Сеит, и Шура, и топлината, и любовта в очите им, които наистина ми липсват в последно време. Rolling Eyes Не съм чела книгата и за мен сериала си е просто това, което ми се представя на екрана без да правя сравнения, защото нямам основание да го правя по простата причина, че не съм я чела.
Наистина този рейтинг е обиден за актьорския състав но щом са решили да има втори сезон сигурно има причина за това тяхно решение.
П.П. Мелек спря работата си с Едже и по друг проект освен КСШ, който зарязах, защото сюжета изключително много закуца според мен и не остана нищо, което да ме прикове пред екрана. Първите епизоди бяха много силни но с всеки следващ сюжета се разводняваше докато изгубих интерес и спрях да го следя.
Явно както казва Дафне се усеща липсата на Мелек.

# 27
Според мен, миската играе много зле. Но стои по-добре до светлия Къванч. Отколкото изрусената Шура, въпреки добрата й игра. Някъде четох, че проблемът с химията и страстта в КиШ е, защото русите жени не вдъхновяват Къванч. Като в живота. И затова само целувки по челото. Знаем,  Къванч как може да играе страст.
Ах, Бехлюл къде се загуби....

# 28
Според мен Къванч е професионалист и изиграва всеки един свой образ по начин отреден му по сценарий за дадения сериал в който участва(нито повече, нито по-малко а точно както се изисква от него за конкретния герой) независимо с коя си партнира.
На мен ми харесваха абсолютно всичките му екранни партньорки досега, включително и Фарах и усещах на 100% образите, които пресъздаваха и, които пресъздават в момента.

# 29
Добър ден и от мен  Hug Peace Heart Eyes

Серията ще я коментирам, когато я изгледам с превод, попрехвърлях я във вторник и на първо четене нищо интересно Peace

Сега друго ще кажа Peace Призиви като да пишем само с положителни емоции не ми допадат Peace Аз положителни емоции към Киво имам в изобилие, ама в тези небивалици, в които го ангажират да участва ми ги изразходват Simple Smile Колкото и да се насилвам, вече съм убедена, че сюжета няма как да ми хареса Peace Благодаря на всички, както за положителните така и за критиките по повод филма Peace Hug Повтарям се, но да кажа, чета всичко и се опитвам да разбера и приема всеки един кoментар Peace Hug Освен, че актьорите с великолепната си игра, не заслужават този рейтинг, ние също според мен не заслужаваме подобен слаб сценарий Peace Peace Peace Peace Госпожата Heart Eyes Hug Heart Eyes, за мен в момента КГ ми се струва шедьовър, не вярвах, че ще го кажа, но така го усещам Peace Hug Peace Simple Smile

Дафне Hug Peace, не знам Мелек ли е причината за повърхностните образи, някой беше постнал, че е социален антрополог по образование, сигурно е заради това Peace Искам да кажа, липсата й се усеща в проекта.Мен това, което ме дразни е, че вкарват нови герои, а пък и в началото главните персонажи ни бяха натрапени без предистория. Както и преди споделих, според мен много бързо развиват действието и оставят много въпросителни, поне у мен, де Simple Smile Между другото гледам ПО и там Еджето има много добри попадения, имам предвид в развитието на действието Peace Значи, не само тя е виновна Simple Smile

Благодаря още веднъж за всичко, което публикувате, снимки, преводи и т.н да не изреждам   bouquet  bouquet  bouquet Фенче Hug Heart Eyes Hug

Госпожата,  Hug Heart Eyes явно болестта на Тиночка няма да е сериозна, щом е доживяла 90 години Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 12:41 от Miss60

Общи условия

Активация на акаунт