Отговори
# 270
# 271
Здравейте момичета! Hug
Госпожата  thumbsup  Heart Eyes Hug Heart Eyes прекрасен пост, както винаги!
Терзи
Дъгичке  Heart Eyes благодаря за колажа! На мен пък ми харесват и ти благодаря за красотата!
За съжаление, наистина Сеит и Шура само са си подали заявление за брак - днес питах моята майка - туркиня и тя ме разочарова ... и са качили Сеит на кораб, който да го върне там, откъдето е избягал ...
Сега започвам да гледам 8 серия с бг. суб. Хубава вечер ви желая!

# 272
                              Епизод 10, Фрагман 1 с бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:bd5d0d9236

# 273
Дъгичке  Heart Eyes страхотна си, много ти благодаря!
Лека нощ!  Hug

# 274
                 Краткото резюме на 10 епизод на руски.

Краткое содержание к десятой серии "Курт Сеит и Шура".

В то время, как Курта Сеита отправили в Россию на верную смерть, в руки Шуры попадает письмо Баронессы. В этом письме говорится о том, что оставив Шуру, Сеит уезжает с баронессой.
Шура не поверит ни единому слову, написанному там. Она чувствует, что Сеит попал в беду. Но с другой стороны, Баронесса ведь тоже исчезла.
Пока Шура волнуется за жизнь Сеита, западня, созданная Петром Сеиту, становится всё правдоподобнее.
Петр подвергнет испытанию не только любовь Шуры, но и ее веру в Сеита …
Курт Сеит ищет возможность сбежать с корабля, на котором его держат взаперти, а Петр уверен, что он больше никогда не вернется.

Воспользовавшись слабостью Шуры, Петр решил, что сейчас самое время рассказать ей о своей любви.
Проходят недели, пока Шура с болью в сердце все еще ждет Сеита, происходит другой приятный сюрприз. Она встретится с сестрой Валентиной и тетей, которых искала много месяцев.
Курт Сеит, хоть было и нелегко, преоделевая разные преграды, находит способ для возвращения в Стамбул. Петр, узнав об этом, чтобы преградить путь Сеита к Шуре, подготовит еще большую ловушку для него.

ПЕРЕВОД - Дина Мирзаханова

# 275
Благодаря за новините на всички- Терзи Hug, на Дъга Hug специално за преводите и желанието и да ни държи в час с всичко постнато от подругите  bouquet
Ще се надявам в следващата серия Сеит да акустира на български бряг и да дойдат да си го приберат в Истанбула,  ама друг път- ще имат да си чакат, докато им потънат гемиите край Ахтопол... Party Laughing

# 276
  • AMS
Привет, дружки!!!
Изгледах серията с превод на руски!!! Признавам си, че неправилно съм разбрала сцената. Наистина става дума за подаването на документите за брак. Заблудила съм се, с това, че Шура каза, че подписът е достатъчен.  Съжалявам. Благодаря на всички, които ме коригирахте.
Благодаря за постовете по съдържанието.
Госпожата, благодаря за анализа.
Дъгичка, благодаря ти специално  за преводите!!!

Колкото до "нападките", те не само не са за четене, Stop а не са и за писане, Stop в която и да било тема!!!

Благодаря още веднъж за фрагмана, превода и резюмето!!!

# 277
Здравейте, момичета!  Hug

Много благодаря за снимките, трея, озета и превода на трея!  newsm51  newsm51  newsm51

Браво на Шура! Обичащото и влюбено сърце явно я кара инстинктивно да усеща истината. Дано издържи и не се поддаде на многобройните манипулации, на които явно ще бъде подложена! Много се радвам, че ще се открият с Тина!
Историята с отвличането на Сеит и изобщо ситуацията ми заприлича малко на Граф Монте Кристо...

Госпожата,  Heart Eyes много ми хареса постът ти!   newsm51

Дими,  Hug Имам специален пресантиман към името, което носиш. Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Шани,  Hug

От подругите:

Приятни почивни дни на всички!  Hug

# 278
Добро да е утрото и светъл денят ви, дружки !  Hug

Скрит текст:

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за фрагмана !  newsm51

Дъга,  Hug благодаря за превода и за озета, с които и ти си ни зарадвала !  newsm51

Петро и Лола са много, ама много смели ! Баронесата все пак се усеща, че ако Сеит се върне, ще им се стъжни положението, докато Петро продължава да е много самоуверен в злините, които върши . Но човек, чието сърце е обзето само от злоба и лошотия, няма от къде да знае, че влюбената душа, рядко някой може да я излъже или подведе. Не мога да разбера изобщо за какви чувства става дума- той никога не е обичал Шура, единствената му цел, е да елиминира и унищожи Сеит по всякакъв начин.

Забравих вчера да спомена, че много харесах “борбената“ Шура, когато се опълчи на англичанина - много ме зарадва как с две думи само, успя да постави полковника на мястото му !  Peace
Малко са преекспонирали образът на англичанина, според мен , надарили са го с повече качества, характерни за турците, мисля. Не мисля, че един истински английски джентълмен, пък бил той и окупатор, би се държал по такъв грозен и вулгарен начин. Но пък, от друга страна, кое стадо си няма мърша....

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 09:27 от gospojata

# 279
# 280
Но пък, от друга страна, кое стадо си няма мърша....
newsm10

а тук се чудя накъде да зяпам налево или надесно  Heart Eyes

# 281

Как е възможно един толкова празен поглед, да казва толкова много .....Невероятен Къванч !  Heart Eyes

# 282
  • София
Но пък, от друга страна, кое стадо си няма мърша....
newsm10

а тук се чудя накъде да зяпам налево или надесно  Heart Eyes
А мацката отзад в ляво дали не е на седмото небе  Joy

# 283
Скрит текст:

Как е възможно един толкова празен поглед, да казва толкова много .....Невероятен Къванч ! Heart Eyes
55

Възможно е когато актьора/актрисата е от световна величина.
Току що гледах предаване по бтв зад кадър за сериала Север-Юг(не е за КСШ но пък е за Къванч, затова го споменавам тук).
Страхотни суперлативи казаха за Киво, че през годините от Перла насам е претърпял страхотно развитие и в момента не отстъпва по нищо на холивудските звезди.
Благодаря Ви за преводите и всичко, което публикувате.

# 284
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Наде-е-е Peace Peace Peace

Линка с предаването и мнението за играта на Къванч

Дъга Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Рускините преведоха със субтитри 28 серия на Интикама

Благодаря за цялата информация! Peace Peace Peace Peace

Лакунче  bouquet Heart Eyes аз пък винаги съм се радвала на чудесните ти колажи от време оно - може да не съм писала в някои теми,но съм чела и гледала всичко!

Общи условия

Активация на акаунт