Отговори
# 420
Свет,  Hug в миналия епизод Сабри разпита Джелил за семейството му - няма си никого, родителите му били болни и починали още преди войната, имаше си само Татя...

# 421
Госпожата Hug...влез в темата на ВЛ...или по добре Зарани може да те информира Peace...аз гледам само понякога...когато съм свободна ,а и нямам сили да гледам отново ... Naughty

# 422
Свет,  Hug в миналия епизод Сабри разпита Джелил за семейството му - няма си никого, родителите му били болни и починали още преди войната, имаше си само Татя...

Мерси Hug...аз още не съм я гледала ...чаках превода
Айдеее...изчезвам... nuts nuts
...

# 423
Госпожата Hug...влез в темата на ВЛ...или по добре Зарани може да те информира Peace...аз гледам само понякога...когато съм свободна ,а и нямам сили да гледам отново ... Naughty

Ок ! Благодаря ти !   bouquet

Дано Зарани прочете спойлера !  Praynig

Една нова снимка на Фарах - много ми е слънчева !  Heart Eyes

# 424
Момичета, прочетох, че някои от вас са разочаровани от Шура. Аз не съм. Милата, въобще не повярва в началото на писмото. Но след това толкова неща и приведоха в доказателство, че Сеит наистина е с Лола, че сякаш и се стовари целия свят върху и. Освен това, за мен тя се пречупи в момента, в който разбра ,че и Джелил и Петро са в течение на нещата. Не мога да я виня, защото ако се поставя на нейно място, и аз сигурно щях да реагирам като нея. Момичето е търпяло толкова много време, чакало е с такава трепет да стане съпруга на Сеит, съобразявало се е всичко. Освен това разбра, че идеята за предложението за брак не е изцяло на Сеит...Все неща, които биха могли да разклатят доверието и, но както видяхме това не стана.  Някак чисто по женски аз я разбирам и и съчувствам. Peace На нейна страна съм. А ако Сеит наистина преспи с Айшето или с някоя друга поради това, че ревнува или нещо от сорта, то заставам твърдо, ама много твърдо на страната на Шура. Дано не следват романа! ooooh!

# 425
  • София
Госпожата,  Hug благодаря ти!   bouquet
И да прочетох спойлера, ще ти пратя ей сега линк на лични. За всеки случай, че от Бтв трият всичко каквото видят с надпис "Времето лети".

# 426
Наш срамежливко.  Joy Joy Joy

# 427
Колко са ми сладки  тук! Heart Eyes

# 428
Госпожата,  Hug благодаря ти!   bouquet
И да прочетох спойлера, ще ти пратя ей сега линк на лични. За всеки случай, че от Бтв трият всичко каквото видят с надпис "Времето лети".

newsm51  love001 newsm51 Благодаря ти от сърце !   bouquet

Лагуни,  Heart Eyes надявам се, че ще продължат да стоят по- далеч от дословното третиране на романа, иначе и аз ще съм разочарована от Сеит .

Благодаря на всички за споделеното и че ме ориентирахте в действието !   bouquet

На Гери Филипова и Мименце от сърце благодаря за преведеният епизод !   bouquet

Сега ви пожелавам лека нощ и татлъ сънища с един красив стих !  Hug

Скрит текст:
Във нощите, в които не заспивам
и искам дълго да те галя с устни,
небето става приказно красиво.
И мъртвите звезди възкръсват.
Усещаш ме. Безмълвно ме желаеш.
Прошепваш ме на сън. И аз съм твоя.
Навън нощта е тиха. Като тайна.
А вятърът - солен. И неспокоен.
Красиво е. Красиво е до болка...
До стон. До вик. До бездихание.
Превръщам себе си в прозрачен облак
от обич. От копнежи. От сияния.
Такива нощи много ми отиват.
Оставам само по мечти и лудост.
Тръпчива съм на вкус. И те опивам
като бутилка лунна светлина.
И нищо друго...
caribiana

# 429
...от "Малки тайни"

# 430
# 431
Добро утро и хубава сряда на всички! wavey

Фрагман № 1 за епизод №11 с бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:f5bf72ee94

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 17:56 от * Дъга

# 432
  • Сливен
Хайй  Hug Hug Hug

Ето го и 9 епизод преведен
http://asi-bg.net/details.php?id=12541

Благодаря на Гери за превода  bouquet

Утре ще добавя линк за youtube и vbox7 Peace
Приятно гледане на новия епизод и спокойна вечер Rolling Eyes

Онлайн

http://vbox7.com/play:69678f289d
https://www.youtube.com/watch?v=YtM4bZlkiV4

# 433
Добро утро и прекрасен ден ви пожелавам !  Hug

Скрит текст:

Днес е Св.Св. Константин и Елена - Честити да са всички, които имат повод да празнуват и да почерпят на този светъл ден !

Скрит текст:
На 21 май християнството отбелязва деня на Св. Константин и Св. Елена. Константин се смята за първият християнски римски император. Преданието разказва, че майка му – царица Елена, отива на поклонение в местата, където е живял Христос, построява няколко манастира и открива кръста, на който е бил разпнат Исус. Произходът на името Елена е от старогръцки – Ἑλένη, като етимологията е нееднозначна – обикновено се превежда като „светлина”, „ореол”, „сияние”, но също и като “избраница”. В различните езици името има различни варианти – „Хелена” – на чешки, датски и др., „Хелън” – на английски, „Елен” – на френски, “Лена” на руски и т.н. В чест на св. Константин и майка му св. Елена жените пекат обредни курбани – ако някой от родата е прекарал тежка болест или премеждие. Мъжете, които си харесат булка на 21 май, са късметлии – съпругите им ще са отлични домакини и ще им раждат синове.
Именници са всички, които носят имената Константин, Елена, Еленко, Елка, Лена, Ленко, Ленка, Еленица, Костадин, Костадинка, Куна, Къна, Кочо, Коста, Койчо, Динко, Деница, Стоян, Стоянка, Стойо, Светла, Светлана, Ленко, Траяна. Честит имен ден на всички! Да са ви честити имената и нека да ви носят много здраве, късмет и много радостни дни!

Почерпете са здравето на моето момче, което също празнува на днешния ден !  Hug

Скрит текст:

Дъгичка,  Hug благодаря ти за превода, но не ми се отваря видеото. Sad

Филипова, Мименце,  newsm51  love001 newsm51

# 434
Госпожо  Hug  bouquet да ти е живо и здраво момчето, хубав празник.
Не коментирам защото изоставам, 9еп. не съм гледала, затова не гледах и 10.
Лягам си рано , не мога да гледам вече по късни доби филми, остарявам  Mr. Green, легна с малкия погледам десетина минути и заспя  Embarassed, довечера ще изгледам 9еп. за което много благодаря на Мименце и Филипова  Hug

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт