Може би се обърках като казах, че погледа е въпросителен... По-скоро виждам една ядосана Шура.

как искаш Шура да знае как се бели картоф, като в нейния дом никога не го е правила? Добре, за лелята, че е баронеса съм съгласна, но за отношението й към Гюзиде, както и към Джелил не сме на едно мнение. Взела се е много насериозно, само дето е в Истанбул, не в Русия. 
Човека обича Шура с цялото си сърце. Как да се почувства след видяното? Та тя излезе с букет цветя в ръцете си, с усмивка и хвана под ръка друг мъж. От това боли. Понеже обичаш сравненията, слагам веднага едно - когато Джемре видя Кузей с Дениз, същата работа. 
:hug:Kралицееее, и дете на 5 години знае да бели картоф. Сцената не беше дори комична, а глупава...Разбирам, да покажат, че е несръчна, да се пореже, ама така да кълца картофа...Идва от Кисловодск, провинциално имение, в което са гледали и картофи...И все някога е влязла в кухнята при готвачките, видяла е...Целта беше Шура да се покаже тъпа...Всички се смееха, тя дори не се усети и не се смути..
И сцената с Джемрето имаше цел .Поне за мен логична...Повод да изшантажира Кузей и това се вписваше в логиката на образа й. Безогледна жена, готова да мачка и гази всичко по пътя за да има Кузей. Гюней, Зейнеп, Баръш / все трупове заради нея... А тук каква е целта. Тъпо ми стои... Повече ще приема, че е засегнато мъжкото его на Курт, отколкото, че обича Шура...Много наивно, тривиално и сапунесто...
Аз още не съм имала възможност да изгледам епизода/ Дими, Дъга,
благодаря за линковете !
/, а вече втори фрагман излезе !
За разлика от първият, този не ми хареса - прекалено много хора се набъркаха в отношенията между Сеит и Шура, твърде много „доброжелатели“ и мними загрижени, но повече за себе си и своите планове, отколкото за чувствата на двамата .
/, си мисля, че все пак Сеит не се поддал на внушението, че в живота на Шура има друг мъж. Дано да е така. 

Този може ли да го открадна и да го сложа в темата за Къванч ? 

България е там, където има и един българин, който я носи в сърцето си ! Обичам те !
...астролози чак се намесват,доколкото схванах
...и много негативи за КСШ
...ако правилно съм разбрала... 
Вместо да се радват ,че имат такива прекрасни артисти,че филмите им обикалят света ,те...глупаци...търсят под вола теле...
Препоръчани теми