Отговори
# 525
Здравейте! wavey

Честит празник на всички българи!

Специални поздрави за Госпожата и Фенчето,
както и за всички, които днес имат професионален празник!
Бъдете здрави, вдъхновени и всеотдайни в благородната си мисия!

Хубав ден на всички!

# 526
Честит празник на всички българи. Жестоко боли да живееш далеч от Родината, раната не зараства никога с годините. Съдба.

Поздравявам нашите любими учителки  от темата с тази песен.

Ееех, marmalon ! newsm51  love001 newsm51 България е там, където има и един българин, който я носи в сърцето си ! Обичам те !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

smile3521 newsm10 newsm47

# 527
Честит празник! На всички, защото в почти всяко българско семейство, има учител или ученик. Затова възприемам 24 май като национален празник!  Grinning

За нашия сериал, не ме тревожи нито рейтинг, нито астролози, нито каквито и да са прогнози. Има сякаш целенасочена кампания срещу него, което е сигурен признак, че е стойностен проект и някой се плаши да не стане твърде успешен. Може би заради политическите препратки.

Благодаря, момичета, за всичко интересно, което помествате! Назад съм, не съм гледала още еп. 10, но по повод Петро ще кажа - той не обича никого освен себе си.
Лагуни, интервюто с Биркан не е никакво доказателство. Гледала съм доста сериали и съм чела интервюта с актьорите, които имат отрицателни роли, дори силно злодейски. Е, как никой не обвини героя си! Изглежда, работата над един худ. образ, ги кара да се привържат, да обикнат героя си, и затова се отнасят снизходително към тях.
Разбира се, и аз чета с интерес, но не вярвам на всяка дума. Филмът е достатъчно красноречив, правя си собствени изводи за героите.
По делата ще ги познаете!

# 528
Честит 24-ти Май и честит професионален празник на Госпожата,  bouquet  и Фенчето.   bouquet
Просто прекрасни. Heart Eyes

# 529
Свет,  Hug не разбрах какво точно пише в тази статия, ще преразкажеш ли с няколко думи това, което си разбрала, моля те ?
Аз, по принцип, не съм привърженик на “конспиративни“ теории, но започвам и аз като Валя да си мисля, че има тенденциозно отношение към филма. Ще е грозно и жалко, ако е така !

Дъгичка, Наде,  Hug Hug Hug благодаря ви !   bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 530
Честит празник българи!
Защото българският език ни идентифицира като нация, той изразява душевността ни.
Да пазим, предаваме и развиваме езика ни с неговата красота, мелодика и топло усещане за бащин дом.

Госпожата Hug за теб специални поздрави! Peace Heart Eyes Hug  bouquet
Та да ти отговоря на въпроса,който си задала на Светлич - някакъв астролог в Турция,коментира,че за реализацията на КСиШ,били похарчени много пари,но започнал сериала в неподходящ момент ,когато Луната намалявала,та затова имал незадоволителен рейтинг,който намалявал.А другият -КПА,започнал в най-благоприятен момент - Луната се "пълнела", нараствала - та оттам и рейтинга. Много се смях докато го четох - заприлича ми на женска лунна диета за отслабване. Ама newsm78 шарен свят,всеки драпа за 15 минути слава!

# 531
Честит празник на всички ученици и учители! Знанието е богатство! Бъдете живи и здрави!

bouquet  bouquet  bouquet

# 532
Момичета, това за мен е ново, извинете, ако сте публикували

Краткое описание к 11 серии "Курт Сеита и Шуры".

Курт Сеит отказывается верить в то, что Шура, забыв его, начала новую жизнь..
Дабы поговорить о Шуре, тетя Надя едет в отель и расскажет Сеиту новую историю, представленную ее глазами. Курт Сеит, не зная о плане Нади и Петра, едет в отель , узнав о случившихся событиях, он будет очень зол на Шуру. Айше обретет большую надежду, видя ярость Сеита. Гнев Курт Сеита на Шуру придаст смелости Айше. Если Шура не вернется в этот раз, Сеит решит, что ее любовь к нему остыла. Аля, дабы отомстить Билли, принимает решение убить его. В ту ночь расставание Сеита и Шуры послужит шансом для Петра. Джелиль, который не желает расставания Шуры и Курт Сеита, узнает правду, все маски будут сняты, а Сеит впервые увидит настоящее лицо Петра.

Перевод - Aizhan Khassenova
Редакция - Виктория Коломиец

# 533
Диме,  Heart Eyes благодаря ти от сърце !  newsm51
Благодаря ти много и за отговорът на въпроса ми - явно на някои наистина “звездите им го говорят“. Laughing
Вале,  Hug страхотен анонс, много ти благодаря !   bouquet Дано да стане така, дано !  Praynig

Шани, Честит празник и на теб !   bouquet Не спирай да вдъхновяваш децата за знания и пътешествия.  bouquet

Скрит текст:
Момичета, Господ да ни пази ! Дано няма повече трусове !  Praynig Praynig Praynig

# 534
Здравейте!  Hug

Госпожата,  Heart Eyes Фенче,  Heart Eyes, Шани,  Heart Eyes , бъдете живи, здрави, всеотдайни, имайте нестихващо желание и хъс да възпитавате горди българи със здрав и буден дух!  newsm51

Дафне,  Hug много  Hugобичам тази песен на Емил Димитров! Благодаря ти!  newsm51

Та да ти отговоря на въпроса,който си задала на Светлич - някакъв астролог в Турция,коментира,че за реализацията на КСиШ,били похарчени много пари,но започнал сериала в неподходящ момент ,когато Луната намалявала,та затова имал незадоволителен рейтинг,който намалявал.А другият -КПА,започнал в най-благоприятен момент - Луната се "пълнела", нараствала - та оттам и рейтинга. Много се смях докато го четох - заприлича ми на женска лунна диета за отслабване. Ама newsm78 шарен свят,всеки драпа за 15 минути слава!

Joy Joy Joy Joy Joy

Дими,  Hug Божееееее, и астролози намесиха в рейтинга. Сега да чакаме да отредят на някоя врачка рубрика , в която  да предсказва съдбата на турските сериалчета. От сега нататък едно е ясно. Сериалте ще стартират само когато Луната се пълни и край на кризата при турските дизита. Що не се сетиха по - рано да потърсят мнението на този умен астролог.  tooth

Лагуни, интервюто с Биркан не е никакво доказателство. Гледала съм доста сериали и съм чела интервюта с актьорите, които имат отрицателни роли, дори силно злодейски. Е, как никой не обвини героя си! Изглежда, работата над един худ. образ, ги кара да се привържат, да обикнат героя си, и затова се отнасят снизходително към тях.
Разбира се, и аз чета с интерес, но не вярвам на всяка дума. Филмът е достатъчно красноречив, правя си собствени изводи за героите.
По делата ще ги познаете!

Вале, нима казваш, че Биракан говори врели некипели, че и аз покрай него!? Е, ами не съм съгласна, ама никак...
За мен е ясно, че Петро не е безразличен към Шура. Стоя си твърдо на позицията и нямам никакъв проблем, ако съм дори единствената, която смята така.  Peace Както за теб филма е красноречив, така е и за мен. Ти правиш изводи, същото правя и аз, но са различни от твоите. Доказателствата , които виждам аз, са несъществени за теб. Ок, пак не ми е проблем.
Още едно доказатлесто, което  със сигурност няма да приемеш за мен е и това , че Лола също е наясно , че Петро е влюбен в Шура. В 9 епизод е сцената, в която се караха двамата, след като Шура видя Сеит да излиза от дома на баронесата. Врели некипели си говори и бароронесата сигурно ще кажеш, ама аз и се връзвам.  Laughing

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 13:20 от sinq laguna

# 535
Лагуни, Биркан не говори врели-некипели, само е пристрастен.
Цитат
Изглежда, работата над един худ. образ, ги кара да се привържат, да обикнат героя си, и затова се отнасят снизходително към тях.

Скрит текст:
Изплаших се, силно се усети труса, дано няма повече!

# 536
Лагуни, Биркан не говори врели-некипели, само е пристрастен.
Цитат
Изглежда, работата над един худ. образ, ги кара да се привържат, да обикнат героя си, и затова се отнасят снизходително към тях.

Скрит текст:
Изплаших се, силно се усети труса, дано няма повече!

Вале, Биркан за мен разбира чудесно геря си. Може да е пристрастен към него, но това не значи, че изкривява образ, който е заложен по сценарий. Не може хъса и пристрастието, с който работи над образа на Петро, да е причина да си прави свободни съчинения  и да ги споделя след това със зрителтие. Това  е абсолютно невъзможно и изключително непрофесионално.  За мен , разбира се.  Peace

Къде има трусове?

# 537
ЧЕСТИТ 24 МАЙ!!!Това е най-светлия празник за всички българи!   bouquet Да са живи и здрави всички Учители които ни дават най-хубавото в живота ни-ЗНАНИЕТО  HugГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ   bouquet  bouquet  bouquet Колксто до серияла той е направен за доста интелигентна аудитория,и е много трудно ограничените хора да го разберат.Благодаря на всички ,които пишат ,превеждат и дават мнение.Пишете обичам да ви чета.Лек и усмихнат ден newsm51

# 538
Пишете обичам да ви чета.Лек и усмихнат ден newsm51

И аз обичам да чета мненията на всички, които спроделят. Още по- интересно ми е когато те са различни. Пиши и ти по- често! Hug

# 539
С удоволствие  bouquet На мен  любимия ми сериал беше Перла,но сега наистина Киво надмина себе  си с тази роля,разбира се и Фарах се справя отлично,много по-улегнал и по-чаровен ми изглежда Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт