Честит празник на всички българи!
Специални поздрави за Госпожата и Фенчето,
както и за всички, които днес имат професионален празник!
Бъдете здрави, вдъхновени и всеотдайни в благородната си мисия!
Хубав ден на всички!
България е там, където има и един българин, който я носи в сърцето си ! Обичам те !

не разбрах какво точно пише в тази статия, ще преразкажеш ли с няколко думи това, което си разбрала, моля те ?
благодаря ви ! 
за теб специални поздрави!

шарен свят,всеки драпа за 15 минути слава!
благодаря ти от сърце ! 
страхотен анонс, много ти благодаря !
Дано да стане така, дано ! 
Не спирай да вдъхновяваш децата за знания и пътешествия. 

Фенче,
, Шани,
, бъдете живи, здрави, всеотдайни, имайте нестихващо желание и хъс да възпитавате горди българи със здрав и буден дух!
много
обичам тази песен на Емил Димитров! Благодаря ти!
шарен свят,всеки драпа за 15 минути слава!

Божееееее, и астролози намесиха в рейтинга. Сега да чакаме да отредят на някоя врачка рубрика , в която да предсказва съдбата на турските сериалчета. От сега нататък едно е ясно. Сериалте ще стартират само когато Луната се пълни и край на кризата при турските дизита. Що не се сетиха по - рано да потърсят мнението на този умен астролог. 
Както за теб филма е красноречив, така е и за мен. Ти правиш изводи, същото правя и аз, но са различни от твоите. Доказателствата , които виждам аз, са несъществени за теб. Ок, пак не ми е проблем.
Да са живи и здрави всички Учители които ни дават най-хубавото в живота ни-ЗНАНИЕТО
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
Колксто до серияла той е направен за доста интелигентна аудитория,и е много трудно ограничените хора да го разберат.Благодаря на всички ,които пишат ,превеждат и дават мнение.Пишете обичам да ви чета.Лек и усмихнат ден
Препоръчани теми