Отговори
# 540
С удоволствие  bouquet На мен  любимия ми сериал беше Перла,но сега наистина Киво надмина себе  си с тази роля,разбира се и Фарах се справя отлично,много по-улегнал и по-чаровен ми изглежда Hug Hug Hug

Hug Сигурно си прочела какво е отношението ми към Перла. Heart Eyes Киво  Heart Eyes от доста време е с нива над , това което показа в началото на Перла определено. Радвам се много , че се запознах с прекрасната Фарах Heart Eyes и всички останали в този сериал. Но в мен остава един горчив вкус от това ,че Къвнач, когото обичам толкова много не жъне успеха , който пожъна с предишните си филми. Както и да е. Това е живота. Какво да се прави.

Вчера някой, мился Айра беше поставила една статия , в която се твърди, че Къванч поставя ултиматум на Ай Апъм и Стар тв. Доста дръзко от негова страна, ако е вярно , в което се съмнявам, но пък ако е вярно, то може би има защо. Може би героят му ще претърпи развитие и се сещам за определението, което е дал за героя си "психопат". Дали пък няма да е така?
Надето,  Hug е постнала снощи статии , в които Нермин казва, че ще има сюрпризи. А дано е така! Да  чакаме и да се надяваме.

# 541
Озетът казва, че Курт ще прави всичко друго, но не и крачки към помирение с Шура...Направо гледат в тавана и си измислят пречки пред любовта...Този казал едно, другият друго...Както и да е...Маските щели да паднат...А да видим какво ще направи Курт...Освен да пребие Петро, нищо друго...Провалът на сватбата идеално го устройва...Сега е гневен, но като размисли...И без това насила се жени......Под диктата на Али - длъжен си да направиш незабавно това, което трябва...Просто Курт изпълни заповед, дълбоко в себе си той не иска да се жени. И отиде на тая стъпка от неудобство пред Али ...А не с мисълта за Шура...Финалът на сцената е толкова категоричен...Погледът му блуждаеше, не смееше да погледне Али, направо се притесни. Нямаше вид на човек, който е почувствал облекчение, задето е бил на кръстопът и са му посочили вярната посока...На такъв човек малко му трябва да се разколебае и откаже...

# 542
Дими,  Hug Божееееее, и астролози намесиха в рейтинга. Сега да чакаме да отредят на някоя врачка рубрика , в която  да предсказва съдбата на турските сериалчета. От сега нататък едно е ясно. Сериалте ще стартират само когато Луната се пълни и край на кризата при турските дизита. Що не се сетиха по - рано да потърсят мнението на този умен астролог.  tooth

Лагуни

Момичета,много яко ни тресе преди около един час!
Още не знам на кой свят съм,ама се прибрах - да става каквото е писано.Съдба!

Аз също имам усещането,че Петрушка е влюбен в Шурка,ама ,както казват някои хора,по свой начин Crossing Arms/ не разбирам тези изрази,ама какво да се прави като съм си праволинейна/ Thinking

Аз пък не вярвам на нито една дума на жълтите журналисти - Къванч си има мениджър, РR - ще бъде пълна глупост такова изказване - звучи ми сякаш е развял бяло знаме - олмаз!
Сериалът си има гледаемост,вярно по-различна от това,което сме свикнали да приемаме за сериали с негово участие,но и сценарият е различен.
Какво сега само ВНЛ ли ще ни вълнува, на мен например ми се иска да видя повече за живота на турците в онези години на кардинална промяна в държавното устройство.
На фона на другите сапунки дето въртят комшиите - все за разни Пепеляшки и принцове на бели коне, този сериал ми допада изключително.

# 543
Диме,  Hug аз мисля, че ако ни вълнува само ВНЛ, нищо няма да разберем от филма.

Сеит "психопат" не се връзва по никакъв начин, не знам откъде дойде това определение. Както и вълкът. Обяснението е съвсем просто, дадоха ни го още в 1 еп. и няма връзка с характера на героя.

Четох, че са хакнали сайта на Къванч, та не знам кое е истина и коне - не, за неговите медийни изяви. Но за всичко си имам едно наум, защото актьорите и те са хора, може да са субективни, може и да грешат.

# 544
Но в мен остава един горчив вкус от това ,че Къвнач, когото обичам толкова много не жъне успеха , който пожъна с предишните си филми. Както и да е. Това е живота. Какво да се прави.

Hug Няма да надскочи Бехлюл,това е върха в кариерата му...Засега..Никой друг не може да изиграе тая роля...Роден е за нея... ...Аз пък нямам обяснение не за рейтинга на филма, а за ниския  личен рейтингна Къванч. Сега и тая кампания и компромати, които се вадят за Башак...Още по-зле ще стане...Какво му трябваше...

# 545
Миша се появи в ПО, хубавец е - Синан бей  Whistling

# 546
Диме,  Hug аз мисля, че ако ни вълнува само ВНЛ, нищо няма да разберем от филма.

Сеит "психопат" не се връзва по никакъв начин, не знам откъде дойде това определение. Както и вълкът.

ValentinaP,  Hug аз се вълнувам от любовта на Сеит и Шура, но мисля, че ще разбера филма.  Peace
За "психопат" не знам, но за вълка си има обяснение.

Дафне,  Hug кажи какво се говори за Башак, не знам руски, затова и не влизам при рускините.

# 547
Лагуни,  Heart Eyes благодаря !  bouquet

Скрит текст:
Имаше много силно земетресение в Егейско море - 6.5 по Рихтер, което се усети с голям интензитет и в цяла България. Дано Господ е с нас  ! Praynig Praynig Praynig

Аз също не мисля, че Къванч би казал нещо подобно, а най- малко пък ще седне да поставя ултиматуми, колкото и да е разочарован от рейтинга . За мен, това са поредните журналистически измислици и интерпретации .

пн, 23 сеп 2013, 23:17 »

“Януари ще ни донесе един нов сериал с млади актьори. Партньорката на Курт Сеит ще е Фара Зейнеп Абдула. Разбира се "Какъв ще бъде образа му, някаква информация можете ли да ни дадеш за характера" веднага заваляха въпроси. Новият му имидж за това ли е? Но ние веднага научаваме, че за образа на ролята още не е взето решение, продължава да се работи върху това. Обаче няма да е някакъв много добър характер. /Мисля, че трябва да сме готови за някакъв вид психопат/ (това  са думи на журналиста, мисъл негова, а не на Къванч  )
"Развълнуван ли е преди новата роля? Мислите ли, че ролята ще е успешна, това ли ви е мисълта? (?) Отговорът на Къванч:" Разбира се, че е това. Ние сме изправени пред една много осъзната аудитория. Трябва да се постараем ролята на екрана да отрази действителността. Иначе ще се провалиш, независимо кой си".

Ето и превода, който Хелън направи на интервюто, което Къванч даде на пресконференцията за МАВИ - както неведнъж казвах, а и продължавам да твърдя, Къванч не е казвал подобно нещо за новият си образ, това са интерпретации на журналиста.  Peace

За мен ще е интересно да гледам Къванч в подобна роля, не мисля, че ще му се опре / спомнете си Секиз! Peace/ , но не мисля, че Сеит Еминов има данни да се превърне в психопат. Разбира се, последната дума сценаристките, а от тях очаквам абсолютно всичко .

# 548
  • София
Честит празник на всички!

И по специално на Госпожата,  Hug  Heart Eyes и Фенчето,  Heart Eyes  Hug!
Честит Празник!   bouquet

Това интервю с астролога го четох онзи ден, но не му обръщайте толкова внимание.  Stop То, каквото има да става, ще става! Правил е изчисления човека и за септември и октомври, кой дни са добри, и кой лоши за започването на даден сериал. Е, тогава ако познае ще го призная!  Peace  Laughing

Скрит текст:
Нас добре ни раздруса, но и на съседите от Турция не им се е разминало.  ooooh! Дано да няма повече!  Praynig

# 549
Здравейте, прочех мненията ви за всичко,ето и моето мнение PeaceСериала Перла беше  трамплин към успеха на Киво,беше неопитен и това си личеше но след всяка серия беше по-убедителен,незнам на мен ми хареса неговото израстване,Химията която имаше със Сюнгюл,нейното блестящо изпълнение като актриса доведи филма и Киво до рекордни гледания. Всички говорите за ЗП като най-добро въплащение на Киво но аз оставам на мнение,че той в ролята на Сеит е много по-добър newsm78
Относно сценария прочетох ,че книгата трябва да се чете самостоятелно от филма ,защото сценария е различен Thinking Според мен Сеит ще научи за любовта на Пьотър към Шура и двойната му игра с баронесата и  затова ще е боят,Шура ще се върне при Сеит но с много въпроси и не без помоща на Джамил. Ако  последните две серии Фара ги отнесе на гърба си ,то сега се пада на Киво да направи героя си силен и превлекателен за себе си и рейтинга, bowuu Това е мое мнение ако искате го споделете  bouquet  bouquet  bouquet

# 550

bouquetЧестит ден на "знаньието", скъпи сънародници!   bouquet
Честит празник, колеги- Госпожата Hug, Фенче Hug, както и на всички творци свързани с образованието и културата... HugПоклон и на любимите ми учители Hug
От няколко дни се върти в нета статията за ултиматума на КТ към Япъма и Стар ТВ, та си мислех, че няма как да не се появи и при нас. Очаквах дори вече да има отговор от ПР на КТ, както и от Керем Чатай по въпроса, но... мълчанието им ми е доста тревожно! Става нещо там! Явно от повърхността не можем да видим и усетим какво точно се случва в дълбочина. За мен по този проект има сериозни проблеми, не визирам разни там врачки и астролози. Имам тегави и объркани мисли и то не защото сериала не е за масовата публика (keete, не бих казала ограничена), а по- скоро от някаква сценарийна инфантилност.
Лагуни Hug, и аз като теб виждам чувствата на Петро към Шура- има ги, но не ги показва пред всекиго, а Лола сама е направила откритието си за тях и точно заради това Петро ще я притиска да си трае или вече си знае какво я очаква! От една партия са и двамата и си пасват в гадостите, надскачат и се допълват един друг дори. А Биркан ми е най- убедителен от актьорите, прощавайте ме за Киво, но това е за мен положението...

ПП:
Скрит текст:
Подгответе се за още трусове, но доста по- слаби. Това е активно земетръсно огнище и отдавна не се е проявявало. Но без паника, не подчинявайте ежедневието си на нея , не изтръпвайте в напрегнато очакване.
  bouquet

# 551
Аз пък съм склонна психопат да наричам Пиетро Joy Joy Joy
Той си е паталогиченлъжец,отношенията му с другите засега се основат на манипулация.Отношенията му със всички - от родителите му до приятелите му,вкл.Шура, за мен показват поразителна липса на съпричастност, липса на загриженост , възприемане на другите хора просто като предмети.
Толкова е умел в лъжите си,че засега успя да заблуди всички,а на Шурка действа направо объркващо на моменти. И най-важното май изобщо не му пука,че ще го хванат в лъжа - винаги има някакъв резервен вариант.
Петро изобщо не чувства необходимост да бъде честен или грижовен към когото и да е.Цялата му загриженост за Шура е само на думи.Помните как изгоря писмата,знаейки много добре как ще я нарани това,че няма вест от Сеит.
Той има болезнена чувствителност към всякакви загуби и неуспехи.
Злопаметен е и склонността му към отмъщение видяхме всички.
Бори се по особен начин за  собствената правота, несъобразено с реалността.
Има изключително високо мнение за себе си.
Не се доверява на никого.
 И още мога да изреждам,ама за мен и тези качества са достатъчни за "видя" в него типичния психопат.

# 552
shaane, честит професионален празник и на теб.
Аз съм ЗА любовта между Шура и Сеит но със сигурност разбирам и сериала. Peace
MALIKA @malikasdk
#kurtseyitveşura travelling around the world! pic.twitter.com/jaWsMQCZgM

# 553
Не си представям Сеит да се превърне в психопат, независимо от случващото се около него. До сега ни показаха, че е благороден, държи на честната дума, помага на хората в беда, не се страхува от никого... силен мъж, който може да се въздържа пред враговете си ( Уили ). Това, че се хвърля на Петро е абсолютно в реда на нещата. Ако разбере за всички гадории сътворени от Петро, Сеит няма да се бие с него, а директно ще го застреля, както застреля Миша ( без вина виновен ).....

Шани,  Hug
Скрит текст:
Ще има вторични трусове с месеци, поне така каза Милошев, но като пишеш това, значи ли че при нас отново ще се усети?  Sad

# 554
Обяснение за ниския рейтинг на филма даде един млад, образован и интелигентен турчин. Той ми каза буквално: „Така ще е, като населението ти са 90% анадолски глупаци“  Joy

Общи условия

Активация на акаунт