На мен любимия ми сериал беше Перла,но сега наистина Киво надмина себе си с тази роля,разбира се и Фарах се справя отлично,много по-улегнал и по-чаровен ми изглежда

Сигурно си прочела какво е отношението ми към Перла.
Киво
от доста време е с нива над , това което показа в началото на Перла определено. Радвам се много , че се запознах с прекрасната Фарах
и всички останали в този сериал. Но в мен остава един горчив вкус от това ,че Къвнач, когото обичам толкова много не жъне успеха , който пожъна с предишните си филми. Както и да е. Това е живота. Какво да се прави. Вчера някой, мился Айра беше поставила една статия , в която се твърди, че Къванч поставя ултиматум на Ай Апъм и Стар тв. Доста дръзко от негова страна, ако е вярно , в което се съмнявам, но пък ако е вярно, то може би има защо. Може би героят му ще претърпи развитие и се сещам за определението, което е дал за героя си "психопат". Дали пък няма да е така?
Надето,
е постнала снощи статии , в които Нермин казва, че ще има сюрпризи. А дано е така! Да чакаме и да се надяваме.

/ не разбирам тези изрази,ама какво да се прави като съм си праволинейна/ 

То, каквото има да става, ще става! Правил е изчисления човека и за септември и октомври, кой дни са добри, и кой лоши за започването на даден сериал. Е, тогава ако познае ще го призная!
Дано да няма повече! 
Това е мое мнение ако искате го споделете