Тонини,моята бебка се роди 3880 и в момента е 6100, като в последния месец и половина е наддала най-малко.Не е слабичко,но просто яде малко и аз постоянно се стресирам, но да са здрави
Ще отминава и ще се появява, особено зимата като се изсуши кожата. Не трябва да се претопля, не трябва много топла вода, прекалено много дрехи, прекалени горещини и т.н.
Той иска на Канари Уарф, където е другия център на Лондон, всички банки са там да станел банкер... ма аз се страхувам пък да не стане длъжник 
Та ще видим де къде ще е 
, капем капки за конюктивита, ближем си раните, аз пия лимони за мойта хрема и е ужас. Дано детето да оздравява вече
))) Дали ще приемете едно предложение, за да е по-благозвучно и да има рима? "През май преди година-2 чертички, а днес- ЯнуарчеТА в количкИ." Така според мен е по-добре. Но това не е толкова важно, да сме живи и здрави:).
Стискам палци да се разминете леко.
с 4-ката нямам такъв проблем не ми е пропуснал а и 4-ри са от 7кг. Ние сме си доста шишави и когато отидох в магазина и когато обесних всичко това продавачката ме пита ама вие с какво го храните че е така голям? Аз съвсем равнодушно ''С мляко,, взех си памперсите и излязохме с моя. Той още няма 3-месеца и яде някъде към 150мл. незнам до колко е нормално ние сме на комбинирано първо цока после дохранвам.
Но я пак да напиша.
Започнаха да я мъчат зъбки. Вчера беше доста ревлива, което определено не е типично за нея. Ръцете са й постоянно в устата, маха бибата и лапа пръстите. Как не си е глътнала юмрука още не знам.
Все още има проблем с повръщането.
И кърменето продължава да е мнооого проблемно (предполагам точно заради рефлука).
Но ще се боря до 6 месеца, пък като захраня каквото сабя покаже, тоест колкото тя реши, че иска да продължи да суче, толкова.
Така става супер рима.
Понякога обаче се изпускам, но веднага се поправям.