Отговори
# 285
  • София
Ирчик, дано се оправят нещата и още по- дано е грешна диагноза. Нас все ни плашат с рахит, та съм и аз на тръни като ходим на консултация, но засега няма.

# 286
# 287
Здравейте мами.Моята принцеска е родена 09.01.2014 г. и от началото на бременността ми чета тук и  винаги намирам отговор на всичко което ме вълнува!
Едва сега намирам време да  пиша и аз   Embarassed

Малката ми има някои от симптомите на рахита,но според ЛЛ всичко вило наред.Притеснява ме обилното потене по време на кърмене ........

# 288
  • София
laplaiq, добре дошла   bouquet

Среща в Борисовата: 28 May at 11:00, Борисова градина, алеята между Слончето и Езерото с лилиите
Заповядайте да се видим, да се поразходим и да се надърдорим.
Носете си слинговете и ергономичните раници и носилки, за да споделите опит - благодаря!
Носете и стикери от Билла за размяна, ако искате Simple Smile

# 289
Здравейте и от мен. Алекс се роди на 23.01, 51 см, 3700  Grinning Разчетах се в по старите постове, но имам и мн въпроси, но като ми остане време ще питам  Wink

# 290
Иричек потърси още едно мнение...стискам палци.

За срещата в борисовата - ако не замина за прованса ще съм там Simple Smile

# 291
Момичета искам да питам Мамите с момченца какво правят с пишата? Ние се опитваме да правим нещо ама не се получава, ходихме в Пирогов да питаме и ни казаха да го заведем към 8 месеца за да му я дръпнат а хич не ми се иска така да става.

# 292
Мами, започнахте ли да захранвате?

# 293
Момичета искам да питам Мамите с момченца какво правят с пишата? Ние се опитваме да правим нещо ама не се получава, ходихме в Пирогов да питаме и ни казаха да го заведем към 8 месеца за да му я дръпнат а хич не ми се иска така да става.
Аз специално педиатърката не съм я питала, но от познати с момченца ми казват по малко след баня, като е намазан с олио да я забелвам. И макар и те така да са правили са ходили да ги цепят след това. Аз от време на време го правя, но имам чувството че нещо не го правя като хората, че му причинявам дискомфорт...макар и да не се е кривил при процедурата...и аз като теб не виждам ефект.

# 294
Ирчик, изследвайте вит. Д3 и калций. Иначе няма как да сте сигурни за рахита, а 6 капки са висока доза.

Със забелването трябва търпение, обикновено има резултат към втората година, ако го правите всеки ден по малко.

# 295

Със забелването трябва търпение, обикновено има резултат към втората година, ако го правите всеки ден по малко.

На това разчитам и аз, защото досега от едната страна се е оголила главичката добре, но от другата сякаш е слепнало ... На миналата ДК сестрата предложи тя да го дръпне до долу и аз отказах, но оттогава не виждам да постигам напредък, та може би ще прибегна до нея следващия път ...  Confused

Ирчик и отналите със съмнения за рахит - мечки, дано всичко е наред!!! и ние сме на 3 капки Вигантол, май поедрите бебета имат повече нужда от Вит Д

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 11:39 от sevi_to

# 296
Здравейте, мами от Варна,
миналата седмица бях писала за среща в Морската градина. Еми то понеделник дойде, но само една мама каза, че ще дойде и една каза че не е сигурна. За тези които знам, че са Варненки съм писала на лични. Сега и към другите, който иска нека заповяда. Аз ще бъда пред входа на морската в 12,00 часа с вишнева (червена) количка на Jane. Висока съм 160 см. пълничка с чуплива коса. Надявам се и други мами да дойдат освен мен.
Поздрави !

# 297
Здравейте! Казвам се Ирина и бебе Петина се боди на 01.01 2014 г. Термина ми беше за 30.12 Аз съм в групата на декемврийчетата, но ако нямате нищо против бих искала да се присъединя и към вас...

# 298
Добре дошли на новодошлите. Ами аз лично за пишлето- педиатърката каза да не го бутам, но аз при всяка баня или миене на дупе го измивам -лекичко без никакъв натиск. Мами някоя от вас да е чувала за кехлебарени герданчета при никнене на зъбки. Днес за сефте чух и ми се стори много странно, хмм. Да ви споделя-снощи Макси както си беше спокоен и си играеше като почна да реве-цял час не спря нито гушкане нито шшш помогна нито нищо милото бебе, нещо го е заболяло явно, за да плаче така силно . След като заспа се подвзема сума ти време в съня си. И за първи път ми направи сън от 5 ч без събуждане, при все че още вечер се събужда на час два. ГЪрдите ми станаха на бучки. Той е такъв... Яде по малко и на често и така. Хубав ден

# 299
Тези които имате съмнения за рахит с какви кг сте. Петинка е на 5м без 6 дни и е 9200...освен потенето има ли др което да ми сигнализира

Общи условия

Активация на акаунт