Отговори
# 540
Добър ден от нас, макар и денят да не започна добре Wink

Приготвихме се да излизаме и натискам аз копчето на асансьора, ама нищо не свети.Асансьора развален Sad. И айде обратно в къщи Sad.Не ми се мъкне количка с бебе 6 етажа на долу, че и после трябва да си я кача.Викам си айде поне в бг мамата ще поровя, че отдавна не съм се задълбочавала и какво да видя, то с тоя нов облик нищо не мога да намеря Sad.Дава ми само някакви мои групи и толкоз.А как да намеря нещо друго.Трябва да си изгубя сумати време за да разуча кое къде да намирам с този нов облик Sad.Ама май няма да хабя време за това. Ще си пиша само тук и толкоз  smile3516.
Отделно бях купила на малчо пюрета на Хип и разглеждам аз съдържанието на "Круши с ябълки" и с ужас разбирам,че то в него круши няма.Само ябълки, сок от ябълки и праскови. Не знам етикета ли е объркан или това си му е съдържанието, но под "Круши с ябълки" аз разбирам, че основното е круша.Ще взема да се свържа с тези Хип да я видим тая работа.Даже реших,че аз нещо не съм видяла, ама и мъжът ми каза,че в съдържанието круши не вижда Sad.

За всички с окуражителните думи за оченцето на Емко   bouquet.За наше спокойствие ще го заведем на лекар, а може да даде препоръки Simple Smile

# 541
Привет на всичкиии,

Фейс,що да е дебеличък?Наште момчета просто са си по-едрички,нали мъже ше стават,а и баща му е 190см,100кила. JoyСега по същество- аз много отскоро захрааних,та малко рано ми се струва да го подпуквам с кашите,първо да свикне да яде на мама пюренцата пък после ще видим накъде.И жълтък не съм давала още,но след като навърши 6м.С докторката не съм се консултирала за какви храни кога да въвеждам,но нали има интернет за това и чета оттук оттам горе долу едно и също пише.Засега съм въвела по-масовите зеленуци и плодове,днес смесих тиквичка с морков да видим как ще го приеме Simple Smile

Бебето,аз по тая причина почти не купувам пюрета,единствено бях взела от ХИП биотиква,еднокомпонентно с 90% продукт в него иначе смесените са оле мале - 75% продукт другото нишесте,вода и др.,но това с крушата е за публичен показ.

Хубав ден на всичкииии!

# 542

Im So Excited,успя ли да откриеш такова цветенце за готвене на пара?:
Взех една решетка от арменците на Велека, не е цветенце, но за първо време става. Peace

# 543
  • Стара Загора/Сливен
Благодаря за отговорите  Hug. Питах за маслото защото Кобчо малко дебелан върви, а пък и не мога да кажа ,че с пюретата измествам цяло хранене по-скоро ги опитва и свиква с тях. Преди години на кака му и батко му съм слагала масло, по едно грахово зрънце , но сега ще отложа още малко. Плодовете мисля да почна след като приключа със зеленчуковите, защото имам опасенията, че почна ли с тях няма да иска от другите Simple Smile. Мандаринката наистина голям зор виждам защото вече всичко ме боли ръце, крака , гръб а и той си натежава вече, аз нищо не мога да свърша с него. Вкъщи сме с две кошари една в спалнята една в хола, люлка, гимнастика и количка за вкъщи да го приспивам, отделно една торба с играчки, гризалки и плюшки разни всичко само и само да има разнообразие, но всичко му омръзва сега мисля да му купувам и бънджи люлка.... Добре , че кака му и батко му са с мен вкъщи , че и те малко да му отвличат вниманието, но и те си искат техните занимания и бързо им омръзва да се занимават с него Simple Smile но са ми в помощ определено. Това е от мен за сега, извинявам се за многото обяснения.....Хубав ден на всички:)

# 544
  • Стара Загора/Сливен
и за малко настроение Simple Smile, какво ни чака когато поотраснат малко...

# 545
И за още малко настроение.

# 546
Лелеее, момичета каква буряяяя.. Имало блокове и коли с изпочупени стъкла  Shocked Ние тъкмо се оправяхме да излизаме с каката, добре че не успяхме  Praynig.
За захранването и ние почнахме с тиква. Днес (ден трети) се яде с желание и от двете. Каката храни Ива, аз Йо и така се получава перфектно. Утре сме на тиква с малко картофче. Водичка предложих и на двете вчера, и за моя изненада те си преглътнаха няколко глътки от тези чашки с накрайниците, неразливащите се. (без биберон). Мислех си отначало с лъжичка , но пък така им е май по- добре.
За срещата съм ЗА, дано само не се повтори това от днес (буричката). Ще бъда пак с каката (това е предупреждение  Joy) и към 13 часа може би ще успеем да дойдем.

bouquet

# 547
  • гр.София
Торидим, направо сте изкарали късмет,аз такова нещо не бях виждала.
Лелее,като чета повечето,ми ние сме доста напред със захранването.Вече и месни давам,страшно хареса пилешко с тиква  Laughing На консултацията вчера му биха ваксина,третата хипатит В,и за моя изненада е наддал само 200гр.Педиатъра каза че е в норма,пък на мен доста тежък ми се струва.Каза да почвам попара за закуска,въвеждане на жълтък,глутен  Crazy
Сурови плодове и аз му давам в тия мрежички-слива,диня,кайсия,череша,това е пробвал.И тук едно питане-прасковата алерген ли е,не се ли дава на по-късна възраст?
Когато имам продукти от село,му правя домашни пюрета.Все му е тая обаче,което яде го яде независимо дали е купено ии направено,и обратното.Мисля месните да са повече домашни обаче.
Сега имаме направление за нефролог,и кръв и урина.Само тая урина незнам как ще дадем  newsm78
Радвам се,чд се пораздвижи темичката,хихи   bouquet
Това е за сега,лека и спокойна нощ мами,и на сладките бебоци!

# 548
И на нас ще ни дадат сега на консултацията направленния за нефролог и кръв и урина,ама ние с урината имаме тренинг хаха,да видите ква картинка бяхме,стоим с мойта дружка и се редуваме да го чакаме да пиша в едно контейнерче,взех го оот аптеката.

# 549
Здравейте дами Simple Smile
Мария и Мама Тодорова относно събирането на урина,за да не се мъчите продават специални уринаторчета за момченца де...тип презерватив се надяват и хоп в памперса  Peace . Инак на моя малчо като му стане студено на пишлето и е свършил белята. Като беше новороден с ММ при смяната на пелената винаги му духвахме и датваряхме обратно, за да не ни застреля по време на тоалета Laughing
Доколкото знам всички плодове тип мъхести са алергени.

Браво на Вас и за захранката. Отличници сте  Money
Мойто днес го подмина манджата,че се събуди с лек обрив в областта на врътлето,но може и да е от претопляне,че беше жега. Но не изключвам и храната,защото яде и авокадо и пъпеш и диня .

А тези направления какви са. Неговата педи нищо не казва. Той така и увисна с направлението за ортопед по Великден,щото и майка му е и заплес де и забрави да пита... Tired

# 550
Здравейте!! Гледах снимки от София, голям ужас...това време не се оправи...радвам се че всички са добре. Ние със захранването сме още на картоф, морков и тиквичка. Други зеленчуци направо се чудя какви да са.. От плодовете съм давала диня един път и днес имахме една узряла кайсия и му я дадох, мн му хареса. Ще видя утре дали има още, че поне тях да съм въвела. Но сега като чета за мъхестите плодове и се чудя дали тя не е алерген... За направленията, педиатърката нищо не е давала от началото.  newsm78 Днес му взех от тези неразливните чаши, че нали сме скарани с всякакви биберони, ами хареса му, пие си вода от нея. Чудя се освен вода дали неможе някакъв сок или чай да му дам. Днес се изправи на ръце и на коленца на спалнята и се залюля напред и назад.  Laughing Сигурно му е рано да пълзи, нооо очаквам с нетърпение. Хубава вечер от насс!!

# 551
  • гр.София
Тиква-много я харесват бебоците,пащърнак,броколи,и после комбринираш,по два по три зеленчука и така.Аз сокчета не давам,но всеки сам избира за детето си.
Да ви кажа как моя момък си успокоява сърбежа на венците-обелвам му една корнишонка от хладилника и му я давам да я смуче,само под мое наблюдение разбирасе,и оо чудо!,не чувам гък поне половин час.
Нали е студена и го успокоява  Simple Smile

# 552
  • София
dolphin-mama80, чак ме заболяха ръцете от поста ти  Hug Слинг? Ергономична раничка? Аз днеска пекох едни солени топки с Лимонката на гръб в раничката, щото искаше баш тогаз да си е отгоре ми, а гонех срок  Mr. Green

Който ще ползва от специалните джиджавки за урина, да каже пола на бебето в аптеката, че принципно са различни за момчета и момичета. Аз така и не се оправих никога и с двата вида  Tired

# 553
как мятате сами бебетата в ерго раниците на гърбовете си? Радина пък стои там само като спи, иначе си иска на ръце ooooh!

# 554
  • Стара Загора/Сливен
Зелено човече, пробвала съм и слинг  и кенгуру, човека не ще и не ще... все едно да вържеш луд в усмирителна риза хаахаа Simple Smile /извинявам се за сравнението/... Почва се едно мятане пищене и се примирих , че ще се носим и това е.. То и разходките ни навън са едни.... 10-15 мин стои кротък и се ослушва и после рев, та рев и в момента в който го взема на ръце млъква и започва да се оглежда. Видяло се, че си ме командори отвсякъде ама здраве да е, надявам се като започне да стои седнал ще му е по-интересно навън.

Общи условия

Активация на акаунт