Приготвихме се да излизаме и натискам аз копчето на асансьора, ама нищо не свети.Асансьора развален
. И айде обратно в къщи
.Не ми се мъкне количка с бебе 6 етажа на долу, че и после трябва да си я кача.Викам си айде поне в бг мамата ще поровя, че отдавна не съм се задълбочавала и какво да видя, то с тоя нов облик нищо не мога да намеря
.Дава ми само някакви мои групи и толкоз.А как да намеря нещо друго.Трябва да си изгубя сумати време за да разуча кое къде да намирам с този нов облик
.Ама май няма да хабя време за това. Ще си пиша само тук и толкоз
.Отделно бях купила на малчо пюрета на Хип и разглеждам аз съдържанието на "Круши с ябълки" и с ужас разбирам,че то в него круши няма.Само ябълки, сок от ябълки и праскови. Не знам етикета ли е объркан или това си му е съдържанието, но под "Круши с ябълки" аз разбирам, че основното е круша.Ще взема да се свържа с тези Хип да я видим тая работа.Даже реших,че аз нещо не съм видяла, ама и мъжът ми каза,че в съдържанието круши не вижда
.За всички с окуражителните думи за оченцето на Емко
.За наше спокойствие ще го заведем на лекар, а може да даде препоръки
Сега по същество- аз много отскоро захрааних,та малко рано ми се струва да го подпуквам с кашите,първо да свикне да яде на мама пюренцата пък после ще видим накъде.И жълтък не съм давала още,но след като навърши 6м.С докторката не съм се консултирала за какви храни кога да въвеждам,но нали има интернет за това и чета оттук оттам горе долу едно и също пише.Засега съм въвела по-масовите зеленуци и плодове,днес смесих тиквичка с морков да видим как ще го приеме
. Питах за маслото защото Кобчо малко дебелан върви, а пък и не мога да кажа ,че с пюретата измествам цяло хранене по-скоро ги опитва и свиква с тях. Преди години на кака му и батко му съм слагала масло, по едно грахово зрънце , но сега ще отложа още малко. Плодовете мисля да почна след като приключа със зеленчуковите, защото имам опасенията, че почна ли с тях няма да иска от другите
.