Елг и Мария13 , мнооого мерси за темичката.

Много сте изписали и се връщам да ви чета, ама набързо да маркирам каквото съм мернала
Коте, Мила е машинка и съм сигурна, че е тип-топ. Много
Фейсче, не съм те чела, за да коментирам нещо по твоите темички, ама ще се коригирам, та затова

Панди, Алекс досега макс пауза ми е правил 5 1/2 часа и се случва доооста рядко най-често от 21 - 02 часа и след това е макс на 3-3,5 часа. И той като Лизи и бебето на Миралюба има дни, в които мега се разсейва през деня, докато се храни... Понякога, доста често напоследък, започваме кърмене и след 7-8 минутки спира и се опитва да се върти по корем в скута ми или ме гледа и си подава ръчичката и ми се усмихва миловидно, та тогава спирам за известно време, оставям го на спалнята, но той започва да си се радва и обръща по корем, при което връща част от изсуканото, и аз после пак опитвам, не знам доколко това е правилно, малко хаотично ми се струва,ама ...
знам ли[/b]....Зеленко, [/b]какво мислиш ти?Иначе относно нощните хранения - след 22 - 23 часа си суче продължително даже заспива в скута ми, и ако не го пренеса веднага, при леко разсънване - моментално отваря устичка и търси да захапе,кое за мен е ок, защото дори и изпразнена гърдата, той суче за приспиване и така стимулира, нали не бъркам?
Алекс е на почти 4 месеца и половина и е 6,100 кг и 64 см, само на кърма е от раждането си. Роди се дребчо - 2,780 кг и 50 см
За детските градини и яслите, Кайлис, - вие си знаете най-добре и съм сигурна,че ще вземете най-правилното решение за вас и Малечка, ама съм съгласна с Панди - егати и държавата....Понякога се чудя дали правилно се върнахме от Австрия преди две години. Живяхме 1 година във Виена, там работих в детска група по метода Монтесори и мнооого се запалих, ама отнесох се нещо....та мисълта ми е за държавните детски градини и ясли - малко ми е съмнително качеството на отглеждане на децата, а за храната - да не говорим,ама надявам се да се класираме, че финансово не може да си позволим частна ( поне не и на този етап), колкото и да ми се иска
Зузи79, радвам се , че се разписа

Ив, браво на Влади! И ти да се оправяш бързо
Браво на мамите, които са упорито се опитват да кърмят
Ама браво и на всички останали 
Тонини, за диетата на Байкова, аз тази женица - хич не й вярвам . Моя колежка е работила около 10-ина години за нея и не е казала нищо добро. А и самата диетоложка ми изглежда пълничка...и сестра й също била окръглена. Иначе аз съм пробвала мноооого методи на хранене и диети с моите 43-45 килограма , е сега съм 48-49 ,ама ще влезна във форма
)))скоро, надявам сеТа като изпълнение и тази диетка е лесна
)))Ох, исках да ви питам нещо,ма като забравих......
Захранването - още не съм го почвала, може би след месец ще да е и засега - с домашно приготвено пюре от тиква ( от градината на свекъра

Аааа щях да казвам на мама Тодорова, мъжът ми е ти е градски , та през виждам, че скучаеш и нямаш дружки за разходка - през август ще отскочим до Ямбол и може да направим обиколка на парка
заедно и да се запознаем 
Връщам се да ви изчета.... И да знаете, че съм по-редовна във фейса, аам то се вижда де
Мнооого
на всички ви и утре се гответе за прекрасен слънчев ден Да си нацелувате бебоците мноооого и в стил Нури - да сме здрави
,
ама нищо му няма(надявам се)
Като прочетох направо се втрещих и то защо?Защото били по-удобни на майките видиш ли да не миели и чупели постоянно буркани
Кой знае на кой пълнят пак гушите тея наши кметове ,направо нямам думи.
ужасен ден. Итън не е мое дете. Реване,крещяне,мрънкане,като шугавите. Да няма нещо във въздуха днес?! Виждам,че и други се оплаквате. Няма такъв ден! Сега заспа,ама до кога ли???!!! И на всичкото и от горе аз утре заминавам в командировка,майка взе големия да го гледа. Днес чисти,пери 4 перални и още толкова сушилни,сега почвам да гладя. Багажа не съм си стегнала. Наготвих спагети,леща,пиле с картофи-да имат да ядат 3 дни.......ама като го взе сега големия майка то за какво готвих...за Тони
И 3 часа след обяд на вън бяхме да кара ролери Дейвид. Иначе косата, хм,че аз съм си плешива вече. Дръпнала съм контура здраво. Добре,че съм руса та не си личи много,но пораженията са жестоки. Така бях и с първия,после навакса ама кофти тръпка. И не е до грижи,защото аз фризьора веднъж месечно за нищо на света не пропускам....