Че тя кърмата се променя в рамките на едно хранене дори, да не споменавам как се нагажда към нуждите на порастващото бебе/дете...
. Ами най-общо казано и без да се задълбавам в темата, първопричината явно е Световната здравна организация и инициираната през 1981 забрана за реклама на адаптирано мляко като заместител на кърмата, в следствие на което производителите си създават нови продукти, които рекламират като мляко за по-големи деца и като допълнение на захранването и т.н. В Англия поне в здравните служби, които следят бебетата съветват, да се придържаме към 1. Сега, всеки сам си решава.
Бебо става на 6 месеца!!! Честито на нашите астрални близнаци, че и на всички сладурковци януарчета
)
Аз пък даже съжалявам, че чак по-късно го взехме при нас, можеше и като мъниче да си го гушкам...
Просто споделих, защото и аз самата се впечатлих.
Голям шавалник е. 

Сега ми е смешно, ама тогава сърцето ми подскочи.
Иначе хапва, но не иска да е на едно място. Та се чудя дали изобщо да купувам стол, дали ще стои в него.
А за въпросът ми - ти сама казваш че малкото и голямото дете сучат различно, а кърмата в повечето случаи се образува в процеса на кърмене. Явно така се нагажда според нуждите на детето - при по-интензивно сукане е една, при по-вяло - друга. Струва ми се логично обяснение 
Препоръчани теми