След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 163

• 39 963
  • 748
  •   1
Отговори
# 30

Хубав и слънчев ден, момичета! Да сте весели и засмяли, с грейнали лица и очи като ей това момче.  smile3521  smile3505

# 31
Хриси Hug Hug Hug Hug

Немай грижа къз - ич не съм на зор Peace

Днеска кО  шА празнуваме,че съм в питанка newsm78 Ден победы или Денят на Европата Rolling Eyes
Аз пък си чакам съботата и неделята - та да си изчесам крастата с ЛиН Flutter

Какъвто и празник да си изберете насладете му се максимално! Peace Peace Peace
Аз до понеделник съм свободна,ама толкова задачки имам за днес и утре,та май ще каталясам от ходене

Чао - засега!

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА ЕЛИ / ЛИРИО/!!!
 Бъди здрава,безкрайно щастлива и много обичана! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm59 baloni bdbaloni

# 33
Добро утро, скъпи ЛиНки!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хриси, Heart Eyes Диме,  Heart Eyes
КРАСИВ ПРАЗНИЧЕН ДЕН, ПРИЯТЕЛКИ. НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И ДОБРОТА В СЪЦАТА НИ!!!

# 34
# 35
# 36
Привет и от мен!  Hug След Хриси,  Hug  и аз прстигам с кафенце - за закъснелите  Grinning Hug

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИРИО! Бъди здрава, щастлива и много обичана!  Heart Eyes Hug

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 38
Нов ретуит от Мурат - вкюлич се е в кампанята против продажбата на момичета

MRTYLDRMGEOFANS @MRTYLDRMGEOFANS 11 ч.

@MYildirimResmi #realmandontbuygirls http://www.bbc.com/news/blogs-trending-
27328414?ocid=socialflow_twitter … #BringOurGirlsBack @Makachanko
@Maiamaiatopuria @nikuchia pic.twitter.com/gUV2NzGKxR

The celebrities saying 'Real Men Don't Buy Girls'
http://www.bbc.com/news/blogs-trending-27328414

# 39
И нова фотка от Инстаграма на Бурчин

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Дими,   Hug много е хубава наистина Бурчин на последните снимки и някак много хармонично се вписва в интериора на дома им. Дано са много щастливи двамата там! А на теб, както е казала Ени, много добре ти се отразява чашката винце - пийвай по една-две всяка вечер и си изливай мислите тук, пък ние сутрин ще им правим разбор  Joy Този "Фатих Харбие" и аз го свалям - до 16 еп. мисля го имам, но засега и него само го събирам, а не съм гледала нищо все още.  Grinning

Наде, радвам се, че си се появила и пак си ни донесла хубави картинки.  Grinning Hug

# 40
# 41
Докато съм писала, Бурчин е публикувала още една забавна снимка в Инстаграма  Joy

# 42
КЕИИ, благодаря за новата, прекрасна тема. БЛАГОДАРЯ! newsm51 smile3525 newsm51

# 43
  • БГ

Дими,  Hug много е хубава наистина Бурчин на последните снимки и някак много хармонично се вписва в интериора на дома им. Дано са много щастливи двамата там! А на теб, както е казала Ени, много добре ти се отразява чашката винце - пийвай по една-две всяка вечер и си изливай мислите тук, пък ние сутрин ще им правим разбор  Joy Този "Фатих Харбие" и аз го свалям - до 16 еп. мисля го имам, но засега и него само го събирам, а не съм гледала нищо все още.  Grinning

Я виж ти наша лисанка Алекс Hug какво й се иска - да се опиянчвам аз, и да издевателствам над клавиатурката, а вие да си трайкате и само с фотки да ни омайвате,а? Joy
Няма го майстора Crossing Arms(шегувкам се,разбира се) Peace

Днес си имаме рожденничка - Ели - много здраве ти пожелавам,ведро настроение и вдъхновение за още много,много клипове
За теб

# 44
  • На юг от тук
В късен следобед,по-скоро по ракиено време привет на всички.
Не съм благодарила на Кеии за новата тема  bouquet  bouquet newsm51
Радвам се,че всеки намира време да влезе в темата и си каже радостите,а защо не и проблемите.
Диме,ще те прослушам аз-да го видя какъв е този Саваш.На теб май ти легна на сърце това име и пак си намерила по кой да въздишаш.  Joy Joy Идвай и ни разказвай.Аз съм добър читател,а пък и те проверям къде миткаш.. hahaha hahaha
На Хриси и Алекс за поредните дози красота и новини.
На Надето за красотите.
А днес някой има и рожден ден.
Лирио и от мен много здраве,срещи с близки и приятели и още много клипчета да сътвориш.
На всички,които ще се появят по- късно пращам много усмивки.А сега отивам да видя що за дубльор е новият Савашко.... на Димето.

Общи условия

Активация на акаунт