След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 163

• 39 962
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Кате Hug Ън тъй , не ме изпускай от поглед,че съм шавлива открай време Grinning Grinning
Ама Саваш-2, да те светна Peace  не е ни касапин, ни саламджия - диаманти ,изумруди, рубинчета,сапфирчета - ей това му е бизнеса на човекО , после ги закача по гушките (вратлетата) на момите, от време на време може и на ръчичка или пръстче да закичи някое и друго елмазче
па да не ти казвам какво нахакано и арогантно келеменце е,ама си има причина за всичко.
Страдало е момчето,защото мамашка му - една студена и високомерна баракуда не е обичала баща му,а явно е била влюбена в друг и отеца му се самоубива,като му оставя "бащина заръка" да отмъсти на този другия баровец,който обаче е имал голяяяяяяяма любов с една от слугинките в къщата,че и секс са правили,та момето заченало(ужас,срамота,позор и т.н. Mr. Green),ама старата госпожа дава пари на един от гавазите да се ожени за нея и ги отпраща на далече,та бъдещия татко ни чул,ни видял. Thinking И след много години оня мухльо дето забременил момичето вече е женен за друга има големи деца,ама понеже е балък взе та фалира и продава потомствената къща от султанско време още(но не знае кой я купува,та дори и аз няма да ви кажа,засега Naughty).
Всъщност така и започва първата серия - с прощалното свирене на пияното .
Добре,че са тези филми та се залъгвам като ми омръзне да гледам стари сериали.

И С/Ю не ми на сърце щом още не ме заплеснал да търся епизодите,които отдавна са преведени.Въпреки Къванч , когото харесвам,нито партньорката му,нито нейната героиня  са ми на сърце.Хем грозна,хем глуповата,че и нахална си пада малко,както и първа клюкарка барабар с майка си.То нали знаете във фризьорския салон можеш да чуеш изненадващи неща дори са съпруга си.

От онези вечери гледах много приятно игрално филмче със Селма Ергеч - много съвременно,много мило филмче,от сорта на "Чинара" с нашата Нургюл.И са сетен път виждам колко освободени от оковите на сериалите могат да бъдат и режисьори и актьори-конкурират идеално и европейското и америчкото кино.
Ето ви линк за него - сниман е 2013 г.-на руски език е Flutter

http://maxserials.tv/news/tvoja_istorija_senin_hikayen_tureckij_ … e/2014-04-21-3836

А ние чакаме 10-на серии,да видим я рибешка цАлуФка,я ония а`ла "уши,нос,чело"-апдали сме си и туй-то!
Чао засега! Hug Hug Hug Hug

Тази вечер ще перна една водка за" ден победи" и чаша шампанско за деня на брат`чедите европейци Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
Благодаря Ви, момичета за вашето внимание към
моя личен празник!   bouquet

Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 47
Добър вечер ЛиНки  Hug Hug Hug
Хриси Hug,Алекс Hug,Наде HugДими HugКати Hug
Лирио Hug Hug Hug Честити Рожден Ден !Да си жива ,здрава и много щастлива  smile3525 smile3525 smile3525

https://cdn.bg-mamma.com/mrfQ1/edc5869d.jpg

# 48
Добро утро ЛиНки!  Hug

Слънчев и усмихнат ден на всички, в очакване на поредната дозичка ЛиН!  Heart Eyes Hug

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 49

Димич, снощи очаквах след водката и шампанското пак да се развихриш в темата, но явно са ти подействали приспивателно  Joy Ще го преслушам аз тоя твой Саваш 2, че ми стана интересно. А Север - Юг и аз го гледам с половин око. Ти ме подсети, че го има преведен и аз, за разлика от теб, погледнах последната серия - е, поне краят не е като в Мерхамет, та съвсем да ме откажат  Joy Мисля, че ти харесваше Еркан Петеккая - от вчера пазя две статии за него специално заради теб - от септември ще участва в нов сериал със Сонгюл Йоден  Grinning Ти може би си го прочела вече, но за всек случай  Grinning

http://www.televizyondizisi.com/index.php/erkan-petekkaya-ve-son … usuyor/195465/08/

http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?Newsid=221219

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 09:31 от alex_b

# 50
Снощи бях на вълна "Бурчин", че много ми харесва в новата фотосесия, а тези дни така и не ми остана време да сътворя нещо  Grinning

# 51
# 52
Добро утро сладурки сладки!

Алексче Hug прекрасно е да те посрешне такъв усмихнат чаровен мъж,докато си лочим сутрешното кафенце,та и папиросата съм налапала Peace

Да разбрах за тези " вълнуващи" новини около Еркан и Сонгюл, ама още всичко е само журналистическо съчинение.Няма официално зявление.Този негов сериал "Дила ханъм" отдавна го зарязах - много ме оттегчи.масали,локуми и ред други измишльотини.Не ме ли грабне историята,интригата,неочакваното очаквано - ми става скучно и досадно,та спирам да гледам как се мъчат артистите.

Да ви кажа,че падругите са започнали да превеждат и филма с Аслъто от Сускунларите,Мете Х.,който игра във Времето лети (Сонер),май Изгубени се казва или нещо подобно- две или три серии са превели със субки.

Ще се насладим на ЛиН максимално от 18.00 часа,въпреки,че онези шеметни серии май ще гледаме другия уикенд newsm78

Знаете ли,че за превода на този сериал дето ви дрънкам тука за него,рускините събират пари и плащат на екип и преводачи,а отделно сайтът дето го качват,казват,че им е спонсор.Та пак сега за парички си говорят,че има за още една серия,която е 19-тата, а в същност най-голямата изненада ни я сервираха в 21 - завъртяха интригата на 180 градуса,та ни онемиха Tired
Довечера ще гледам поредната доза интригуващо развитие,че бившото му гадже и един друг нещастник му скроиха такъв капан,та светът му сринаха и ще бъде изключително трудно,да не кажа невъзможно да си върне Савашко-2 завоюваното досега.

При мен денят е мрачен и лекинко дъждовен,за съжаление! Tired
Хубавото е ,че не отработвам Peace

Бурчин е прекрасна, а твоите колажи са вълшебни - много им се радвам! newsm51

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 18:14 от Dimeto_M

# 53
  • На юг от тук
По обедно време ей ме и аз в градинката.
Дано довечера успея за 18 часа,че хич не ми се изтърват маслинките от 16 лева.
Диме,ти май си днес в почивка-щом и папирос си налапала.Да ти се отчета-изгледах първа серия.За лятно сериалче става,така че няма да скучая в жегите.Климатик и филмчета.Почнала съм и "Фатих Харбие", да видим как ще ги редувам.Събота и неделя обаче са запазени за приказката ЛиН.
Момичета,желая Ви по-слънчев ден,че при нас намръщено лондонско време-вали,спре,пак завали.Пролетта,като женското настроение Joy Joy  bouquet  bouquetза всички ЛиНки.

# 54
Здравейте ЛиНки  Hug Hug Hug.
Алекс Hug много красиви колажи с Бурчин си направила  smile3521.Много я харесвам на снимките където е облечена  с бялата рокля на цветенца и е със спусната коса .Излъчва нежност ,чистота и финност  smile3521
Дими Hug изгледах първите два епизода на КСШ.Да ти кажа очаквах от рекламите нещо много по-голямо и грандиозно.Не че сериала е зле ,но просто очакванията ми бяха други.Къванч Тътлъту тук ми харрсва визията му,а Фарах е просто прекрасна.За първи път я гледам и съм очарована от това момиче-добре пресъздава всички емоции на Шура .Харесва ми е Джалил .Артиста съм го гледала и в 20 минути и там си изигра ролята много добре.Харресвама ми и Петро-мъжа на Аслъ Енвер .Е ама голям мръсник бе ама много хубаво играе човека ,добре му се получава ролята  smile3521
Кати Hug
Днес за съжаление май няма да мога да гледам серията ,че ще съм на работа до късно   smile3518

https://cdn.bg-mamma.com/mrfQ1/4d7575ac.jpg

# 55
Диме,   Hug рускоговорящите са много - по 50 копейки да съберат, ще има за превод на цял сериал. Ние тук като сме малко, няма от кого да се събира и караме на доброволни начала и ентусиазъм Joy В "Качак" участва и Берк Хакман /Гурур/Газанфер от "Безмълвните"/ и от това, което съм чела, ролята му е пак доста откачена и кръвожадна. Според първоначалня си замсъл той трябваше да е 16 еп., но, неочаквано дори и за създателите му, се сдоби с висок рейтинг и сега май е стигнал вече до 30 еп. Падат си комшиите по подобни сериали, изпълнени с откачалки, насилие и кървища...  Mr. Green

Кати, и при нас цял ден е мрачно, мокро и гадно... Затова сутринта реших да ви сложа две слънца - едното на небето, а другото, усмихнатото - в сърцата ни  Grinning

Ени, жалко, че ще пропуснеш днес любимия ни сериал, но и утре е ден - и то официално е почивен.  Grinning

А сега, за да загреем за новите серии, да си припомним какво се случи в предишния епизод - не, че не си знаем, но ей така, за всеки случай.  Grinning Понеже днес Таня пътува, аз се опитах да я заместя, доколкото мога, като направя набързо снмките от еп.2 на слайд.  Grinning

http://slide.ly/gallery/view/b46461f4da8e616aa746316f7f8d2a4b?ut … =viewpage_sidebar

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

А това е албумът на страницата на ЛиН във ФБ със снимките от еп. 2

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.466446540167977.107374 … 195115&type=1

# 56
                               wavey wavey wavey

Красоти от FUNDA!

# 57
# 58

Скрит текст:

# 59

Общи условия

Активация на акаунт