Ама Саваш-2, да те светна

па да не ти казвам какво нахакано и арогантно келеменце е,ама си има причина за всичко.
Страдало е момчето,защото мамашка му - една студена и високомерна баракуда не е обичала баща му,а явно е била влюбена в друг и отеца му се самоубива,като му оставя "бащина заръка" да отмъсти на този другия баровец,който обаче е имал голяяяяяяяма любов с една от слугинките в къщата,че и секс са правили,та момето заченало(ужас,срамота,позор и т.н.

Всъщност така и започва първата серия - с прощалното свирене на пияното .
Добре,че са тези филми та се залъгвам като ми омръзне да гледам стари сериали.
И С/Ю не ми на сърце щом още не ме заплеснал да търся епизодите,които отдавна са преведени.Въпреки Къванч , когото харесвам,нито партньорката му,нито нейната героиня са ми на сърце.Хем грозна,хем глуповата,че и нахална си пада малко,както и първа клюкарка барабар с майка си.То нали знаете във фризьорския салон можеш да чуеш изненадващи неща дори са съпруга си.
От онези вечери гледах много приятно игрално филмче със Селма Ергеч - много съвременно,много мило филмче,от сорта на "Чинара" с нашата Нургюл.И са сетен път виждам колко освободени от оковите на сериалите могат да бъдат и режисьори и актьори-конкурират идеално и европейското и америчкото кино.
Ето ви линк за него - сниман е 2013 г.-на руски език е

http://maxserials.tv/news/tvoja_istorija_senin_hikayen_tureckij_ … e/2014-04-21-3836
А ние чакаме 10-на серии,да видим я рибешка цАлуФка,я ония а`ла "уши,нос,чело"-апдали сме си и туй-то!
Чао засега!

Тази вечер ще перна една водка за" ден победи" и чаша шампанско за деня на брат`чедите европейци