След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 163

• 39 966
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • На юг от тук
iyi akşamlar ЛиНки.Успях да се телепортирам пред телевизора.И вече съм във водовъртежа на любовта.За наказанието не ми се мисли,за сега.

# 61
И невероятните и колажи!  Heart Eyes

# 62
# 63
# 64
  • На юг от тук
Тони Д.,както винаги зашеметяваща Нургюл.
С тази реклама издуха всички конкурентки.

# 65
Алекс Hugсбъркала съм името на филма - не е Качак!Коригирах си поста!
Ени Hug за КСиШ какво да кажа - не е стандартната турска трагедия на обичайното дизи дето животът им преминава между полицията,болницата,съда и т.н.Не е и биографичен - но имената на героите - основните и съдбата им е била реалност.Какво да се прави животът понякога е сив,труден,върви мудно,лишен е от романтика и пр.,та това са онези години след Първата световна война.За случващото се в Турция по онова време,специално аз знам твърде малко освен, че това е периодът, в който Ататюрк  води своята борба за превръщането на победената и окупирана от англичаните Турция в република. Онези домакини,чистейки лещата и мачкайки баклата няма да го разберат,а и техният национализъм трудно ще преглътне историята на руските аристократи.

Аз пък да сложа нещо от днешната серия!

# 66

Скрит текст:

# 67
# 68
Тони, Д.  Hug Фунда, както винаги е направила чудесни гифчета и колажи, ама то, както устанивихме с Таня зависи много и от матерала - с хубав материал, не може да се полуи нещо грозно  Grinning

Диме, разбрах те - говорш за KAYIP. Аз видях, че са почнали да го превеждат и чакам да го преведат, за да го изгледам наведнъж - само хубави неща съм чела за него. Пък и не е много дълъг - двайсет и няколко серии само, та се надявам бързо да свършат с превода.

Ох, една от любимите ми сцени - Саваш как се развика, а вуйчо Пала се опитва да му се репчи - внимавай с кого говориш, вика  Joy А на Саваш хич не му дреме с кого говори - толкова беше изтръпнал от наркотика, който видя, че можеше да ги изпепели с поглед  Joy Joy Joy

# 69
  • Варна
Здравейте, момичета!

# 70
  • На юг от тук
Това е приятелството-да зарежеш Италия и се върнеш,без да знаеш къде и какво те чака.В тези първи стъпки в блатото-наречено семеен бизнес на Балдар,добре че Надя му беше опора на Саваш.

# 71
  • Варна

А, Диме, тази снимка не е от ЛиН Wink

# 72
  • На юг от тук
Саваш го каза:традиции друг път,ставало въпрос за пари.

# 73
  • Варна
Приятно гледане, момичета!

# 74

Общи условия

Активация на акаунт