След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 163

• 39 975
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Кати, на това приятелство Надино му се вика любов, само дето Саваш хич и не подозира, а и Джем все още не е схванал как стоят нещата, та доста упорито я сваля вече  Joy

Много му се струпа изведнъж на горкия Саваш - баща му и брат му загинаха, стана Ага, набързо се оказа женен за снаха си, а се установи и, че семейството му от години превозва наркотици... Да не говорим, че страда и по изчезналата си Пепеляшка... Хич да не си на неговото място... Пак много спокойно се държи и дори много им понася капризите на всички около него.

# 76
Новопоявили се фотки от Грузия

# 77
 wavey wavey wavey wavey wavey

Привет, ЛиНки! Дългата почивка ми се връща и то как! По-късно ще чета страничките назад и коментариите.

Да подкрепим онова, което си знаем с още свидетелства на очевидци:

Скрит текст:
Наташа Ростова
Рассказ очевидца. Вот об этих фотках есть что сказать.. с девочкой этой, очень запомнился момент. он только недавно пришел на тот момент, когда увидел её, так заулыбался сразу, так обрадовался, отодвинул всех, притянул её к себе и обнял так.. очень теплый был момент. сразу чувствуется он очень любит детей! я там стояла совсем близко.. а вторая фотка наверно одна из самых любимых у меня будет с этого вечера.. невероятно трогательная сцена была.. ведущий объявил нашу известную исполнительницу лирических песен-романсов, что она будет петь ему и для него.. начался романс.. и тут ему сказали, что она поет для него.. вот это надо было видеть! он встал, вышел к ней на сцену, подошел, так галантно поцеловал руку, и так вот и простоял весь романс, глаза в глаза.. я обо всем забыла, весь зал замер, это было так трогательно, так искренне, столько тепла и любви от него чувствовалось, и она к нему с такой лаской.. весь зал замер просто, поразительно! а в конце обнял так нежно, поцеловал, так и держал в объятиях, пока она ему что-то говорила, он благодарил.. и потом все так разом выдохнули, какой же он невероятный! эту сцену снимали многие, может ещё фотки появятся, лучше конечно бы видео.. но я этого уже никогда не забуду..

http://www.odnoklassniki.ru/muraty/topic/62560208186314

Алекс, Hug

# 78
# 79
# 80
Здравейте, скъпи приятелки!

Това ме заинтригува силно. Има ли повече инфо?

Аз упорито отказвах да гледам ЛиН с "неподходящите" гласове на героите, но днес го преживях някак си.

Алекс, всъщност ми се струва, че Джем много добре съзнава чувствата на Надя от първия миг, ама не може да устои на пустото мъжко его.
А пък Саваш по отношение на дългогодишната си приятелка действа със стратегията на щрауса - "не се случва това, което не виждам, затова ще си заровя главата в пясъка". Момичето е повече от ясно, но неговото сърце е сляпо.

Simple Smile         bouquet   

# 81
boule-neige  Hug

Снимките са от филма "Крим - ужасни години", който Мурат снима тази зима. По инфо от режисьора, монтажът и трейлърите са готови. Кога ще е премиерата не е много ясно. Филмът е за съдбата на кримските турци през Втората световна. Снимките започнаха преди събитията.  Peace
Режисьор е Бурак Арлиел, правил док. филм "Турски паспорт". Сценарият е по биограф. книга на Джингиз  Дагджъ, участник в събтията.

# 82
Привет Снежи, радвам се, че се появи!  Hug Може би си права за Джем, че е усетил нещо още в началото, но Саваш, дори и да е долавял някакви по-различни чувства у Надя, ми се струва, че не толкова си е зарявал главата в пясъка, колкото в момента е толкова обременен от една камара други проблеми, че хич нито има време, нито му и идва на ум да мисли за подобни неща.

А тези снимки са от филма, който Мурат снима през февруари и март, много инфо сме слагали тук за него. Действието се развива по време на Втората световна война, той е лейтенант от полка на кримските турци - много актуална тема в момента  Joy Изживява една любов с Мария - ролята ѝ изпълнява Селма Ергеч. Съвсем скоро режисьорът се похвали в туитър, че монтажът е завършил и филмът се е получил супер, а ние чакаме с нетърпение да видим резултата.  Grinning Ако искаш да разгледаш още снимки - в два албума съм събрала всичко, което се е появило до момента - над 500 снимки.  Grinning Ще видиш един страхотен Мурат във военна униформа и на кон.  Grinning Но и окървавен да се валя в калта  Sad

https://www.facebook.com/alex.brvt/media_set?set=a.2239545378011 … 415158&type=3

https://www.facebook.com/alex.brvt/media_set?set=a.2066114395355 … 415158&type=3

Докато съм писала и Марти е внесла пояснения  Grinning

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 22:24 от alex_b

# 83
Много ви благодаря, момичета!    Hug     Hug    Hug

Доста неща съм изпуснала, ама ….  

Успях да хвана поне изявите на М. Йълдъръм (само в обобщената информация) като посланик на ЮНЕСКО и активното му отношение към важни проблеми на днешния глобален свят.
Тогава обаче си спестих коментар, защото видях, че все още се носят едни, макар и слаби, мътни талази из разни форуми.  А неговата позиция и действия заслужават акламации.
Много се надявам новият му кинопроект да е добър, да отговори и на неговите желания и на нашите очаквания.

Те турците напоследък много активни във филмовата изява на турско-руските исторически връзки.   Laughing     Laughing    Laughing   

# 84
А преди малко Мурат е поздравил в туитър Аслъ Енвер, която има рожден ден днес, но и тя, като Бурчин в момента е в Париж по женски с колежката ѝ Долунай от KAYIP, която е и съпруга на Синан Тузджу - Хакан от ЛиН. Да е жива и здрава, много щастлива, все така усмихната и още много добри роли да пресъздаде!

Murat Yıldırım ‏@MYildirimResmi 18 мин.

#iyikiDogdunAslıEnver @AsliEnverResmi

# 85
И от мен ЧРД на Аслъ и да не губи никога лъчезарното си излъчване. С Мурат направиха чудесен тандем, а сцените на нежност, макар и малко, бяха много красиви.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 23:45 от martali

# 86
  • Велико Търново
Здравейте ЛиНки,любимки!

Най-после успях да си седна на четирибуквието и да изчета предишната тема.Страхотни постове сте написали за посещението на Мурат в Грузия.И аз като вас се радвах,но със свито сърце, на многото фотки с Мурат.Болката и сълзите,бяха стаени в очите му,при срещата с болните деца.Щастлива съм,че моят любим актьор,е не само талантлив и красив,а е и ЧОВЕК със огромно сърце и умее да дава топлина и внимание на тези които съдбата е ощетила.

Скрит текст:
За мое съжаление изпуснах двете серии по вина на мамчето ми и зетя.Единият ме завлече в градината да ми разясни утрешният агрофитнес,а другият ме взе за калфа при поправянето на помпата за кладенеца.Ми к'во да пра'я,селска идилия.Добре поне,че малката щерка се завлече на вила в Еленския балкан,та се хецнах на компа да прочета новините дето сте ги постнали,малко са поовехтели,ама за мен са си новинки.

# 87

Добро утро!

# 88

Е-е, как да не му се радва човек на това момче. С това грейнало лице е като слънчице.  smile3505 smile3505

# 89

Слънчева и усмихната неделя, къзлар!

Общи условия

Активация на акаунт