След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 163

• 39 981
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен с пожелание за прекрасен ден, а ако може и да не вали днес, ще бъде съвсем чудесно  Grinning  Heart Eyes Hug

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 91
Хриси,  Hug Хубаво ни е момчето, но и много тежък ще бъде този филм - също като при посещението в Грузия, хем ще му се радваме, хем ще преглъщаме съзите.  Cry

Нова фотка на красавицата Нургюл за ДЕРИМОД.

# 92
# 93
# 94
Хелоу! Hug
Ей ме на и мен в новата тема! Тенкс,Кейй за новата темичка!  bouquet
Гледам чок гюзел муабет си правите и ви попрочетох. Ще ми се да гледам някое сериалче,обаче дали малкото дзверче ще позволи? Едва ли! В последно време е голямо мъчение с яденето-заглежда се и аз я гоня с шишето,че все се върти. Ами шило,като майка си...  Joy Joy Joy Joy Joy А ако видите как яде пюре,ще си умрете от смях,а аз ще трябва да си слагам дъждобран...  hahaha hahaha hahaha hahaha
Слагам ви още няколко снимки и духвам да гушкам малкото дзверче!

# 95
Пууууууу,Мурат вече със сигурност можем да го пратим на лов! Вижте как държи пушката! Peace

Само че какво ще отстрелва? newsm78 newsm78 newsm78

# 96

Някоя да иска да му превърже раните и да му измие лицето? newsm78

# 97
Тони, радвам се, че си намерила малко време и за нас!  Hug  Желаещи да превържат раните ще има повече от достатъчно - даже и те може да се изпоранят, докато се блъскат коя да изпревари  Joy Joy Joy А Мурат наистина добре държи пушкта и добре прикладва - няма да му посинее рамото, както на мен първият път, когато стрелях с ловджийска пушка  Joy Joy Joy Мен, ако питаш, най-добре да отстреля Вожда Ердоган, ама после никога повече няма да го видим на екран, така че най-добре да си гърми във въздуха за кеф, както правя и аз  Joy

Днес на много места по света празнуват Денят на майката - честито на всички майки и най-вече на майката на Мурат, с благодарност, че е родила и отгледала такъв син, който радва милиони хора по света с таланта и добротата си!

Mother's Day 2014
May 11, 2014 in the World
http://www.cute-calendar.com/event/mothers-day/5766-world.html

# 98
Здравейте сладурки! Hug Hug Hug Hug

Хриси Hug,Алекс, HugТони Hug

Днес денят е слънчев,най-после,че щях още малко да гъбясам от тази влага и мокрота! Cry

Ама по Мурат много малинов сироп са изсипали,или пък е ягодов newsm78 Joy Joy Joy
На човек да му се прииска да го пооближе чак Embarassed

Сонче

И Снежи  Heart Eyes Hug ни е посетила,галиба Peace

Тоничка Hug ама нашата мома да не излезе злоядичка newsm78 А това за дъждобрана доста от нас вероятно са го изпитали вече,особено като устичката е пълна и изведнъж бр-р-р-р-р - оказваш се с плодова или зеленчукова маска на лицето Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чао засега и до довечера,да видим как ще се справим с проклетото Мораново семе! Mr. Green Laughing Laughing

# 99
Димееееееееееее,Диме,при мен маската вчера  беше от картофче...а за злоядата-не е,само че баба й много я закача и такъв е резултата-мама е в пюре чак в очите и по косата. Но риска на професията все пак! Joy Joy Joy Joy
Алекс,на мен мъжо ми и свекъра са ловджии,та в къщи пушки валяло...като добавим и въздушната...голямо удоволствие е да стрелям,но аз лично предпочитам въздушната,нищо,че и тя оставя синини по рамото! Peace
Да е жива и здрава майката на Мурат,че е родила и отгледала такъв хубав и харизматичен син! Peace

# 100
Аааа,Диме,ще изкарам гьостерицата да знаеш. В сериала,който гледаш участва бащата на Еджевит от Сускунлар, а момчето с черният костюм в началото на еп.1 участва в Север/Юг в ролята на Бурак. Ако погледам още малко може и други субекти да открия...  Whistling Whistling Whistling
А нашата Севги тук изглежда като някоя руса скумрия! Вай,вай,голям резил! хахахахха

# 101
И Мурат е честитил Денят на майката в туитър

Murat Yıldırım ‏@MYildirimResmi

2014 ün 131. Anneler günü kutlu olsun...

Тони, вместо да се радваш, че всеки ден имаш различна подхранваща маска на лицето - ще си винаги с млада и свежа кожа, ти се жалваш  Joy И аз съм ловец, обичам да стрелям, но не по животни, имам и въздушна пушка - с нея се стреля най-лесно, разбира се. Никоя пушка не оствя синини, стига да знаеш как да я държиш и да прикладваш правилно - този урок съм го научила вече от собствен опит.  Joy

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 14:56 от alex_b

# 102
Тази снимка не е от днес, но е нова за нас

Murat with Imad Hawari from Beirut - Lebanon... who is "Author and presenter and executive of the news bulletin for the benefit of Tv stars Arabica to follow up throught youtube channel arabicanews1"

# 103
И Бурчин е публикувала снимка в Инстаграм за Деня на майката - за съжаление, тя за първи път няма да може да поздрави майка си...

Ето какво е написала: "Evladını kaybetmis tum annelere bugun sabir diliyorum Allahimdan. Opemedigim annemin eli sizin elleriniz,veremedigim cicekler sizin cicekleriniz."

# 104
Нови фотки на Нургюл

Общи условия

Активация на акаунт