След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 163

• 39 982
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  Здравейте, момичета,

Празнично ви е днес, нали? И на мен ми е хубав денят.
Малчо, помниш ли, че ти казах колко е хубаво да имаш дъщеря. Ние тук в темата повечето сме  багословени с момичета.  Желая ти да ти е здрава и щастлива, постарай се да ти бъде и приятелка, не само дъщеря. Прекрасно чувство е. За съжаление не знам какво е да имаш син,  но Алекс ще каже, тя си има двама.  А може пък и на теб да ти се случи да родиш и момченце?  Не се бавете, започвайте  да го подготвяте.
Щом е денят на майката, значи и ние празнуваме.  Честито!

# 106
  • Плевен / София
Здравейте, Hug
Да "подгреем" с малко музика....

# 107
Аааа,Диме,ще изкарам гьостерицата да знаеш. В сериала,който гледаш участва бащата на Еджевит от Сускунлар, а момчето с черният костюм в началото на еп.1 участва в Север/Юг в ролята на Бурак. Ако погледам още малко може и други субекти да открия...  Whistling Whistling Whistling
А нашата Севги тук изглежда като някоя руса скумрия! Вай,вай,голям резил! хахахахха

Тоничка Hug права си - момъка се казва Серхат Теоман,преди С/Ю го гледах в "Безкрайна песен" . Още тогава ми ловна окото със нестандартното си излъчване.
Аз все по такива малко "ръбати" си падам - Ал Пачино ми е на сърце отколе Peace
Онзи чвор бащата на Еджи и тук е баща дзвер,биеше момичето с колана си.А девойката е Джансу Тосун - манекенка някаква - не съм гледала нищо с нея.Има и други - права си,зависи какво си гледала.
От С/Ю е и сестрата на Саваш-2 - Сурея (Гьозде някоя си),от Забранения плод е Селчук Йонтем(Ата бей),синът му също е момчето от нашия ЛиН - синчето на Пала бей,ама вече доста пораснал и т.н.
А и режисьора да 20 серия беше Кудрет Сабанжъ,ама вече не е той.На него май му става навик да започне нещо и да го оставя на сред път! Crossing Arms Thinking

Гости Hug баш ми драго да се засечем и тук с теб! Peace

Алексче. неероятна си - винаги със супер новини!

Малко се натъжавам като чета поздравления от децата до майките им,ама какво да се прави - "сел а ви". Отидоха си времената когато ги посещавахме и целувахме,а преди това цяла седмица измисляхме какво да им подарим.Струва ми ,че и сега едно телефонно обаждане е по удачно,отколкото писането в социалните мрежи - много лично е да благодариш на мама.Аз така го усещам.Не критикувам никого!
Жал ми е за Бурчин в този ден!

Хубава вечер! Hug Hug Hug Hug Hug
По-късно може и да сложа снимки и дано този път не взема пак да сгреша някоя фотка,че може и да изям боя! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 108
  • На юг от тук
Гледам развихрилата се Шахнур и пак се ядосвам.Но си казвам,че наказанието което получи/разбра за сина на съпруга си/ и беше малко,за злините,които натвори. 

# 109
  • На юг от тук
Диме,запознах се и с твоя Саваш. Много Саваш днес ми се падна.

# 110
Ей, къде сте всички? Саваш пак се размина със своята Пепеляшка, но поне вече научи името ѝ  Grinning Мазникът Бора се скъса да се натяга, а Севги само дето не се е пръснала все още от равност  Mr. Green Китка пък не спря да рИве, а Таня я няма да ѝ избърше сълзите  Joy Joy Joy

Диме, това момче Серхат Теоман и аз съм го забелязала още от преди "Безкрайна песен" - играеше в един сериал "Клетва" със Серкан Яваш /дали така му беше името  newsm78/ от "Незабравима". А Ал Пачино не знам дали е ръбат, но и на мен ми е любимият актьор  Grinning

Кети, сигурно е много по-различно да имаш момчета, но аз не мога да направя сравнение  - не знам какво е да имаш момиче.  Grinning Определено момчетата много рано престават да ти позволяват да ги прегръщаш и целуваш, моите специално не си падат много и по разни словоизлияния  Grinning

Кати,  Hug не забравяй, че освен, че научи за незаконния син на мъжа си, се разболя и неизлечимо, така че мисля, че си получи най-строгото наказание - Господ я лиши от дълъг живот, за да не види никога внуците си пораснали, а малкия си ненормален син - извън затвора.  Grinning

О, аз докато пиша на пресекулки, Саваш даже чу гласа на Пепеляшка - вече се успокои, че я е намерил, но не знае, че сценаристите са решили друго по въпроса.  Joy

# 111
Привет ЛиНки  Hug Hug Hug
Хриси Hug,Алекс Hug,Тони Hug,Гости Hug,Тони Д Hug,Дими Hug,Кати Hug,Сонче Hug,Марти HugСнежка HugКети Hug
Днес сварих да се прибера на време за ЛиН и сега гледам , точа лиги по Саваш ага ,съжалявам Чичек и се ядосвам на Шахнур и Назан .
Тони твоята малка принцеса е почнала да прави  номерца а  smile3521.Нищо поне всеки ден си имаш различна маска за лице и коса и никога не е скучно smile3521
Айдееее Саваш разбра че неговата Пепеляшка се казва Ясемин,разбра и къде работи ,ноооооооо съдбата си има своите планове и хич  не и пука за любовните трепети на  агата  smile3521
А тоя па мишок Мустафа как само се прави на мъж  smile3511.Каква несправедливост само,той не ще да учи и не си оценя късмета а горката Чичек дето толкова иска да се изучи ие забранено  smile3511
На вуйчо Пала не му харесват нововъведенията но нищо ще си разбере грешката и той .

https://cdn.bg-mamma.com/mrfQ1/aaf67610.jpg

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 18:59 от Eny87

# 112
  • На юг от тук
Сценаристите не само него и нас поизмъчиха до първата истинска среща.
И пак се ядосвам и на Шахнур и на Назан. Те са в казана и никой да не изплува от него. С тия техни традиции-вече сме 21 век,а те там в 16 останали.

# 113
Джем много влюбен в хубавото Наде  smile3521
В началото добре им се получаваха нещата ама после сценаристите решиха да влюбят Надя в ей тоя хубавия от снимката от долу  smile3521

https://cdn.bg-mamma.com/mrfQ1/2d407633.jpg

# 114
  Здравейте, Пепеляшки!

Аз направо от вратата за ..., но хич не ми е жал нито за Шахи, нито за Букетка, нито за... който и да било. Единствено за Агата и Яска, ама защото знам какво става и какво ще изтърпят, от тия двете #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Иначе Ага та дрънка, особено с ризката преди тръгване за Ван Ммммм.. Heart Eyes Иначе Балдарово гнездо от оси гъмжи яко. Като започнеш от глупавата Суна и да не свършиш... А вуйчо Пала, нали е какиното, какво умно може да каже и той, накъдето го духне вятъра... Айде и Шахи в действие, язък за дънките Joy Joy Joy

# 115
ООооооооф тая Шахнур  smile3511.Как изгори на Чичек панталоните само -ужас  smile3511
Алах дал на мъжа брада ,а на жената дълга коса.Ако мъжа вземе да носи дълга коса ,а жената панталон нищо добро не се очаквало  smile3511

# 116
Таня, хубава клада спретнаха на Китка с гащите, ама и Саваш трябва да тръгва с пола - Шахито каза, че в тая къща вече няма да има панталони  Joy Joy Joy

# 117
  Алекс, Корлеонката до 55 еп не вярваше на Агата, но той бавно и славно правеше крачка по крачка, като още в началото и показа, че тя няма да го командори, ама къде ти... някой трябва и да слуша, като му се говори.

# 118
Здравейте, момичета!    Hug      Hug       Hug   

Аз гледам с час назад, че още се опъвам на кабелните разпространители и карам на ефирния тест.

Засега на n-то гледане най-ме изнервя мазния Бора. С удоволствие бих му шибнала не един и бих му размазала зехтинената усмивка. Ама пък с удоволствие ще чакам момента, когато Саваш ще го направи на няколко пъти.
Оценявам, разбира се, че Дженк Ертан се справя много добре със задачата да го намразят достатъчен на брой жени.

За Назан ...., какво да кажа? И тя ще си намери майстора, че активно си го търси.

# 119
  • Плевен / София
Здравейте Hug
Нашите отново се разминаха....Яска яко лъже, че пие мляко... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт