След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 163

• 39 965
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
Добро утро и от мен!  Hug

Хриси ни е сервирала чайче по традиция, а аз, заедно със Саваш ага, ви доставям кафенцето с пожелание за хубав петъчен ден, изпълнен с положителни емоции и изненади!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 09:27 от alex_b

# 708
Ени, благодраности за превода на Лили.  Hug Момичета, вчера видях поне пет статии по въпроса с делото за наркотиците. Всички са абсолютно идентични и преповтарят това, което вече знаем - разказват историята на арестите, повдигането на обвиненията и цитират обвинителния акт със съответните наказания при доказване на вина, които бяха изнесени още през януари, когато се започна това дело. Единственото ново е, че в крайна сметка вчера то е започнало - нещо, което ние очаквахме през май, но явно и това, както делото на Чаатай, е било отложено по някаква причина. Ще видим какво ще се случи след днешното заседание. Аз се надявам адвокатите на повечето от участниците да си свършат добре работата и да докажат невинността им, включително на Мурат и Бурчин. Ние можем само да им стискаме палци и да ги подкрепяме.  Grinning

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 09:36 от alex_b

# 709
# 710
# 711
# 712
# 713
От вчера все забравям да сложа едно инфо за Нургюл - тя ще се подготвя за участието в новия си филм в Бодрум. Той бил много важен за нея. За да може да се концентрира върху ролята и сценария трябвало да се откъсне от суматохата на Истанбул.

http://www.ensonguncelhaber.com/haber/nurgul-yesilcay-yeni-rolun … laniyor-6661.html

И още една корица с нея - тоя път няма шанс да разбера каквото и да било от написаното  Joy Joy Joy

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 714
Още едно инфо за Нургюл от днес. Явно вече е избран партньорът ѝ за новия филм, когото аз по принцип много харесвам - Мерт Фърат. Дано да е истина, а не журналистическа измислица. Филмът му "Сънят на пеперудата" /дано не бъркам заглавието/ с Къванч Татлъту е номиниран за Оскар за чуждоезичен филм. Снимките на филма с Нургюл щели да започнат през юли в Измир.

http://televizyongazetesi.com/nurgul-yesilcayin-ask-yasayacagi-p … 6654#.U5FvJii53IU

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 18:04 от alex_b

# 715
 wavey wavey wavey wavey wavey

Привет, ЛиНки!

Хриси, Алекс Hug Hug

Мерт Фърат е готин, а щом Нургюл така сериозно се е мобилизирала ще очакваме с нетърпение повече инфо за филма. Тя ще се справи блестящо.

Алекс,стискам палци и силно се надявам нещата да се развият добре.

В интер. фейса видях една снимка или по-скоро колаж. Знам че на някои може да не си хареса, но все пак не е чалма, а само фес! newsm10 newsm03 А иначе пак са топлият поглед и усмивка. И обещание за присъствие на екран.  Peace

Хубав ден!

# 716
# 717
Здравейте сладурки! Hug Hug Hug Hug
Ама тука е станало като в СиЕнЕн , бре ooooh! пълно е с новини,коя от коя по-приятни!
И аз харесвам Мерт - още от 1001 нощ,после в Пеперудите,напоследък  го гледах в Интикама с Беренката - добро е момчето!

Ама Марти, хич не го харесвам нашичкия ни с мустаци,ни с фес Rolling Eyes Crossing Arms

Хриси,Алекс Hug Hug Hug

За Танчето - с любов!
Скрит текст:

# 718
Още едно инфо за Нургюл от днес. Явно вече е избран пъртньорът ѝ за новия филм, когото аз по принцип много харесвам - Мерт Фърат. Дано да е истина, а не журналистическа измислица. Филмът му "Сънят на пеперудата" /дано не бъркам заглавието/ с Къванч Татлъту е номиниран за Оскар за чуждоезичен филм. Снимките на филма с Нургюл щели да започнат през юли в Измир.

http://televizyongazetesi.com/nurgul-yesilcayin-ask-yasayacagi-p … 6654#.U5FvJii53IU

Мерт участва и в последният сериал на Берен Саат-"Интикам" в ролята на Емре. Не е никак лош актьор и ще се получи доста добър екип с Нургюл,защото и двамата вникват в ролите си. Мерт дори е помогнал на Берен Саат за ролята й във филма" Моят свят",в който тя изпълнява ролята на сляпо и глухо момиче.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт