Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 23 906
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Аз съм по ЗК в Селена при Петрова. При нея ще раждам, здраве и живот.

Avencis, успех с квартирата. Чакаме те с хубави новини  Hug

# 331
  • Там някъде
 Joy не е до това, че съм съвестна, просто страшно много си обичам работата Grinning Ако не умалявах толкова много и имах възможност щях да продължа да си бачкам, ама вече и много колеги взеха да питат "айде бе, ти до кога" и док казва айде стига вече и аз реших - почивка Grinning
Бебе2, после да пишеш ти купи ли си нещо. Имаше и доста туники, но аз със клин нещо не се възприемам, та само ги дзакнах!

# 332
Аз съм по ЗК в Селена при Петрова. При нея ще раждам, здраве и живот.

Avencis, успех с квартирата. Чакаме те с хубави новини  Hug

И аз съм при нея pival, даже днес от  14,15 съм на лекар Simple Smile Знам,че има и други майчета от нашата тема при нея Simple Smile И аз мисля при нея да раждам, знам,че ще е секцио и тя ще вземе стволовите клетки на малката от пъпната и връв. Доверявам и се напълно Peace
Ще пиша после как е минал прегледа и какво сме се разбрали   Simple Smile

# 333
  • Пловдив
След загубата миналата година, обиколихме няколко светила, но само тя успя да ни спечели. При нея се чувствам спокойна и й имаме доверие.

knick_knack,  Hug. Аз още не съм обсъждала раждането с нея..

# 334

Записах се при Карагьозов - не е по здравна каса, платено. Ама то не остана АГ, което да преглежда по здравна и да води раждане в частна клиника Wink

Знам го него, много хубава неща съм чувала. Ти в Селена ли мислиш? А то за да те изражда точно той плаща ли се допълнително, понеже там на курса акушерката все казва че всичко е включено ама знам ли.

# 335
Точно това е важното, Пивалче - спокойствието и доверието. Аз нещо съм скептична към жените лекари, ама това си е мое мнение, де. Ето, този път реших да се доверя на жена, с много препоръки и прехвалена и дърво! Не съм доволна, заряза ни накрая и хоп! пак при мъж цъфнах. Абе само всичко да е наред юли!

knick_knack, пиши след прегледа

Авенсис, в Селена ми казаха, че всичко  е включено в цената. Не съм обсъждала с Карагьозов друго плащане, надявам се да няма изненади. Достатъчно ще кихам в частния му кабинет дотогава. Аз от Карагьозов имам прекрасни впечатления още от предното раждане в Торакс, затова си го избрах.

# 336
  • Пловдив
Аз също съм чувала само хубави неща за Карагьозов. Мисля, че всичко си влиза в цената.

1905vv, Hug, дано всичко е наред

# 337
 1905vv И аз си мислех да отида един 2 пъти при него ама ще видим. Ако дойдеш в Галерията ще си приказваме по подробно Simple Smile

# 338
Добро утро тумбачета, да ви се оплача при мен май се завърна повръщането  Sick ужас! Вече втори ден както си стоя и изведнъж като ми се .....и хайде в WC.

# 339
Добро утро майчета,аз от тази сутрин съм нещо сополива и имам хрема,май се разболявам....охх дано НЕ !  Praynig
Дано при всички ви всичко да е наред,за сега чао при нас е хубаво времето,значи пак обличам тениска и сандали и пак цял ден по улиците....
целувки  Heart Eyes

# 340
knick_knack,   за стволовите да те питам... Аз мисля и от плацентата да взимам живот и здраве. Ти само от пъпната връв ли?

# 341
Здравейте и от мен, момичета!
Аз рядко влизам във форума, понеже не ми остава много време, и снощи като започнах да чета и почти цялс нощ наваксвах.
Прочетох много новини - и хубави, и лоши..... Лошите вести ме накараха да се замисля как на всеки от нас може да се случи нещо подобно и това напълно преобръща целия ти свят, пренарежда приоритетите ти и те кара да осъзнаеш кои са наистина важните неща в живота..... Напълно наясно съм, че не ви казвам нищо, което не знаете, просто споделям мислите, които ме връхлетяха,..
На всички момичета, които имат нужда - желая ви много, много кураж и сила, момичета, и не спирайте да вярвате.
Аз също карам не особено лека бременност, но, общо взето, аз съм си виновна за това, защото преди два месеца теглихме кредит и си купихме апартамент (след като 10 години живеем с родителите на мъжа ми, с които изобщо не се разбираме), и сега са едни луди ремонти и цялостно обзавеждане на апартамента, покрай което не се спирам, но много искам да е готов за бебето. Да не говорим, че ще имам и първокласничка тази година.... В резултат на всичко това съм с постоянни контракции и скъсена на 50% и мека шийка на матката... Пия 4*2 Магнерод и 3*1 Салбутамол за контракциите, а също и 2*3 Утрогестан ваг. за шийката на матката. Докторът каза да лежа, ама нещо не ми се получава с тоя апартамент:-)
Иначе и аз понакупих доста дрешки, от каката имам купища, а и много ми дадоха. Не съм купила обаче нито легло, нито ваничка, нито козметика, и мисля тези дни да го сторя, въпреки че сега влизам в осмия месец, но просто не знам дали ще устискам до края.
Искрено се надявам да имам възможност да влизам тук по- редовно, да чета само хубави неща и желая на всички ви безпроблемни, усмихнати и слънчеви дни!

# 342
Аз пък да ви разкажа какво сънувах та да ви развеселя
Сънувах че съм родила котенце ( с размерите на новородено котенце), което кърмех Crazy. Освен това не очаквах естествено, че ще родя котенце и се бях сдобила с книжка, в която пишеше че котенцата се кърмят по 18 дена.Аз имах много кърма и се опитвах да накърмя котенцето, но то не щеше( Ако щете ми вярвайте, усещах че кърмя, пък нали и знам какво е Shocked) И за да е пълна картинката, обяснявах на ММ че ето на с това котенце дето е толкоз малко, всичките килограми дето съм ги качила са си баш моите и нищо не съм свалила с раждането...
Кажете сега, бива ли такова нещо #Crazy. И се събудих супер стресирана и изтормозена

# 343
Ох, бебе 2 Joy, нема да е коте Joy Joy Joy
Бременния мозък е обременен яко май, и аз кви глупости сънувам... Embarassed
Мимоза 2, няколко майчета също лежим само нон стоп, не сме купили нищичко, това да е проблема, после ще наваксваме Simple Smile

# 344
bebe 2 ако знаеш колко котенца съм раждала насън. това обаче преди да забременея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт