Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 662
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Вери ми ами като подскачане в корема (туп ,пауза,туп,пауза) моето така хълца само леко ме побутва :Р
А,пък моите не хълцат или поне аз не съм разбрала,че го правят  Grinning

# 481
ами те двечки как да ги разбереш   Crazy сигурно големи маневри правят хихих

# 482
milevami браво за резултатите от ФМ   bouquet
Момичета, как разбирате, че бебето хълца  [/b ]newsm78
Borisa специален поздрав  за теб
Скрит текст:
VeryMe и аз това щях да питам, аз до сега не съм го чувала или усещала да хълца  newsm78

# 483
То са стотици потупвания, знаеш ли откъде идват  Laughing
Borisa ще са живи и здрави принцеските, всичко ще е точно, ще се снимаме  Wink

# 484
ВериМи,много се надявам да са живи и здарви
за потупванията,ами те ха на ляво,ха на дясно,не се спират аз не мога да разбера хълцат ли какво правят,един път да ги прегърна това ми е мечта предполагам че всяка  от нас тука го иска,ама аз да си го кажа........... Hug

# 485
Момичета сега си бях отворила терасата да ми влезне малко чист въздух след дъжда. И понеже имаме 3 котета някой като се покаже и веднага почват да търсят внимание. И едното мяучеше супер много и аз реших да излезна малко на терасата да го погалкам та да се кротне. Седнах си на едно столче то си качи предните лапки на крака ми още малко и докато се усетя и вече ми беше в скута лепнало се за корема Simple Smile та се запознаха с бебето и взе да мърда. Някакво сладичко ми стана и затова ви споделям ей така.

# 486
Момичета сега си бях отворила терасата да ми влезне малко чист въздух след дъжда. И понеже имаме 3 котета някой като се покаже и веднага почват да търсят внимание. И едното мяучеше супер много и аз реших да излезна малко на терасата да го погалкам та да се кротне. Седнах си на едно столче то си качи предните лапки на крака ми още малко и докато се усетя и вече ми беше в скута лепнало се за корема Simple Smile та се запознаха с бебето и взе да мърда. Някакво сладичко ми стана и затова ви споделям ей така.
Колко мило и сладко  Hug

# 487
  • Телиш/Плевен
Сид, на мен много ми харесва нощницата с меченцето. Heart Eyes

Avencis, колко сладко!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Котетата са много мили животинки! Heart Eyes

Хълцането аз го усещам като ритмично потупване на равни интервали (както го е обяснила и Аринчето). По-леко е от ритник и се усеща точно на едно и също място. При ритниците, които получавам аз, няма никакъв ритъм и винаги ме атакува по всички фронтове, а не само на едно място. Mr. Green

Някой питаше за дъжда - при мен (в Плевен) продължава да вали. И аз продължавам да съм щастлива...   Mr. Green

# 488
Лале в Дъжда ти значи цяяяялл месец и най-щастливото Лале   bouquet

Сега гледам големите надежди и тази малка Ахинора каква отворка е но и сладка едновременно хихихи и от шоуто на Слави Крисия ми е много сладка.

Да ви споделя нещо.Последния път като бях при моя АГ всеки път ме пита на колко години съм и аз му казвам на 20г (ноември навършвам 21г) и този път ми вика "Ти много си малка" .И ми стана едно гадно не знам защо не се почуствах добре,че сега съм се записала на Фотосесията на 22,05 и ми е неудобно ,като ме видят другите мами как ли ще реагират аз и малка си изглеждам в смисъл младолика съм си. Не искам да ме винят че съм малка.Аз чувствам готова и много го искахме с ММ. Сега как да се почувствам по-добре направо ме потъпка този д-р .   Cry

# 489
  • София
аринчето, стига де. Какво по-хубаво от това че си на 20? Хем ще имаш повече енергия да се занимаваш с бебето.  Mr. Green

# 490
  • Ямбол
Ох, Авенсис аз имам 2 котета,освен кучето. Много обичам животни:-) . Малкото ми коте,което е вече на 2 г. ама е най-малък от 3-те,та той редовно ми лежи на тумбака и му мърка,а малчо му чука отвътре,а кучо мине ,замине и ми удря по един език на корема Heart Eyes
Ох,нямам търпение да се прибера и да си ги видя.
КникКнак,ще се видите скоро  Hug
Снимката на близначетата етолкова сладка  Simple Smile

# 491
  • Телиш/Плевен
Лале в Дъжда ти значи цяяяялл месец и най-щастливото Лале   bouquet
Абе не е баш цял месец, че тука и големи жеги имаше, но наистина не мога да се оплача. Blush За мен наистина няма по-хубаво от лошото време! (те само нормалните хора го наричат 'лошо', де, за откачалки като мен си е прекрасно Laughing)

За годините ти - това си е твоят живот, твоите решения и отговорности и никой няма право да те съди. Не се връзвай на приказки. Щом сте взели това решение, то касае само вас, а не останалите. Hug

# 492
arin4eto  и аз приличам на сгафила тинейджърка ама какво от това аз съм на 24 де маааалко по голямка съм си ама то акъла е важен а моя е по млад  Mr. Green на около 18 - 19

# 493
Тони Благодрая  Hug

Лале в дъжда Страна  птица си ти хихи Simple Smile То не е лошо времето ама като е студено и дъждовно си е кофти.Аз обичам като съм си в родния град в къщи в спалнята и като цъфне липата (клонките и влизат в терасата ни ) и като завали направо си е терапия и едни хладни чаршафки охххх..... Crazy А сега тука в софия вали приятно ми е ама много сиво . Свикнала съм с природа .Добре че е юния парк до нас иначе не знам какво щях да правя .

# 494
Avencis ами и аз така като теб.Още ме жегват такива тийн неща и начина ми на обличане е такъв. И така като ме загледат и ме коментират хората по пейките.Ама ще сме готини мами де.После малчуганите като пораснат дано да ни се кефят :Р кой не иска секси мама хихи

Общи условия

Активация на акаунт