Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 667
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
момичета много ми штипе като се изпишкам Blushнаправо ми пари и ме сърби чак рани си правя и се мия всеки час преди не съм имала този проблем в петък съм на ФМ и ще питам Чучумишев а на вас случвало ли ви се е  Thinkingто е ясно че е от бременноста Rolling Eyes

# 496
Knick-knack все така хубави новини да се чуват от теб  Peace
Arin4e това на колко години си няма никакво значение, едни се чувстват готови от рано, други узряват за идеята по-късно, а трети никога. Помисли го от друга страна когато си на трийсет, вече ще си поне с две отгледани дечица( дай Боже) и ще си живееш живота, вместо те първа да започва всичко. Както е в моя случай  Laughing
И аз усещам хълцането като леки потупвания, на равни интервали.
За постилането аз мисля да сложа от долу подложка и върху нея пелена. Това с калъфката също ми се струва добра идея.

Да се отчета. Днес бяхме на втората фетална ехокардиография, още преди това имах добро предчувствие и се оказах права. Дупчицата в междукамерната стена на сърцето се е затворила и всичко е наред. Камък ми падна от сърцето, че все пак си е проблем с който се раждат 20-30% от децата и понякога се налага оперативна намеса.  Този доц. Велковски е голям образ, между другото, хобито му е парапланеризъм. Много уважавам възрастни хора, които съумяват да запазят млад духа си. Освен, че е много добър специалист се оказа, че е и интересен събеседник.

# 497
Sweetpie много добри новини !Сега остана само да го чакаш и да го  прегърнеш.Хубаво е че се разбираш с доц. Велковски рядко са такива като него.  Grinning Денят ти е минал много добре!

Няма да се притеснявам значи на 22,05 от възрастта си.Само не разбрах кой ще ходи ? newsm78

# 498
  • Телиш/Плевен
iliqna.avramova, никак не звучи добре това, което казваш.  Confused На мен не ми се е случвало и не мога да дам съвет, но не ми се струва нормално. Прилича малко на цистит, по това, което описваш. Защо не отидеш на лекар още утре? Според мен имаш някакъв проблем и е хубаво да се вземат мерки колкото се може по-скоро. Peace

sweetpie, сигурна бях!!! Heart Eyes Hug Браво! Много, много се радвам на хубавата новина!!! Hug

# 499

milevami,и аз не съм доволна от този крем,на мен нищо не ми помогна,вземи си този който ти го предложи Арианчето

Значи имаш впредвид този крем, за който говори и Арианчето - http://apteka.framar.bg/30011857/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B3 … -250-%D0%BC%D0%BB  ?

# 500
# 501
  • София
Sweetpie, браво за хубавите новини за сърчицето! Да нямаш повече никакви неудобства и притеснения до края!

Iliqna.avramova, това ми звучи като гъбички, възможно най- скоро иди да те види доктор.

Arin4eto, не е важно на колко години си, а колко си зряла. Щото и на 18 може да имаш достатъчно мозък и отговорно поведение, за да отгледаш и възпиташ едно прекрасно дете.

Fuzzyblue,  не съм козметичка. Работя от години в магазин за кола маска, затова ми се налага да съм добре осведомена Simple Smile

# 502
Мили мамчета и аз съм една от вас, но много рядко пиша повече ви чета...Може ли да ми кажете тези еднократни гащи от къде си ги купувате, а попитах в няколко аптеки и постоянно ми казват,че нямат...Благодаря ви,,, wavey

# 503
  • Телиш/Плевен
Мили мамчета и аз съм една от вас, но много рядко пиша повече ви чета...Може ли да ми кажете тези еднократни гащи от къде си ги купувате, а попитах в няколко аптеки и постоянно ми казват,че нямат...Благодаря ви,,, wavey
Аз днес си взех от Хиполенд такива. Peace

# 504
Седя и си мисля за присъствието на таткото по време на раждане. Нашият татко изявява желание, но аз имам притеснения. Ами ако вместо да се отпусна и почувствам сигурна, се напрегна от това, че е там. Той е малко паника и не умее много да успокоява, като повечето мъже. Те винаги търсят решение на проблема и не  схващат, че понякога просто искаме рамо, на което да поплачем и да ни кажат, че всичко ще е наред. Притеснявам се, че ще усложни ситуацията, вместо да я улесни.
Има ли от вас такива, които са раждали в присъствието на таткото, нека споделят как беше и дали биха повторили.

# 505
  • Пловдив
момичета много ми штипе като се изпишкам Blushнаправо ми пари и ме сърби чак рани си правя и се мия всеки час преди не съм имала този проблем в петък съм на ФМ и ще питам Чучумишев а на вас случвало ли ви се е  Thinkingто е ясно че е от бременноста Rolling Eyes

Не е нормално и сигурно е цистит.На лекар още утре бих отишла.Стерилна урина с микробиология,за да се види каква е бактерията.Сироп Уринал действа добре в такива случай и е безопасен за бременни.В Кауфланд продават и червени боровинки,които може така да си консумираш

# 506
sweetpie стахотна новина. А за присъствие на таткото, аз моя не бих го взела с мен, че ще трябва да съм арбитър между лекарите и него.

Iliqna.avramova ще трябва да се ходи на лекар. Не би трябвало да щипе и да сърби при никакви обстоятелства.

pepito88 еднократни гащи съм виждала в DM и Lilly.

# 507
Добро утро на всички Simple Smile Може днес да се окаже слънчев ден тук в Пловдив Simple Smile
За пловдивските мами- ще се видим ли утре ? Avensis, Elfita и другите, съгласни ли сте ?
sweetpie страхотна новина.Радвам се от сърце за вас  Hug
За таткото - нашия искаше, но успях да го откажа и да го убедя да ни чака вън. После ще му покажат детето и едва след това ще го пуснат и за малко да види и мен !
Много спокойствие на всички майчета и на болните да се оправят ! Hug

# 508
  • Варна
Knick-knack радвам се за хубавите новини. Важното е бебка да е добре, твоите изследвания да са пушка, пък останалото бял кахър. То или ще си имате едра мома, родена близо до термин, ако върви така, или ще ви изненада по-рано. Wink
sweetpie браво за хубавите новини! Радвам се, че тези притеснения вече няма да са на дневен ред. За таткото и аз съм си мислила, че ако не е от тези, които се владеят и веднага намират точните думи/действия, за да контролират положението може би е по-добре да не присъства. От друга страна на запад няма смел/несмел всички присъстват. Знае ли човек може пък и да те изненада с адекватна помощ. Моя не ще и да чуе.
mmmm_17 и според мен е от движенията. И моята дама доста силно, чак до болка ме подритва и разтяга. Лошото е при мен, че често се случва след това да ме стегне и корема. Ама то тия дни от какво ли не получавам контракции. Уж лежа и аха да стана веднага ме стяга. Ще се ходи на доктор, че не бива така..  Confused
За подложките според мен е напълно достатъчно да се застели и една пелена, дори от най-тънките бархет/тензух. То така или иначе с какво да я изцапа едно новородено, та чак непромокаема да се взема. Та колко би могло да намокри, че пелената да не е достатъчна и да стигне до количката?! А колко често пък изобщо ще се случва. И в тия жеги тоя найлон само ще спарва... Виждала съм и чаршафчета с ластик за коша за новородено. Не знам.. аз изхождам от моята камбанария - синът ми ми е връщал мляко рядко и то в минимални количества - дали е имало и една супена лъжица. Мазането на количката започна към годинката. Все пак понеже купих черна количка и повече с идеята да я освежа ще си взема една такава подложка - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/342_1591 .
За хълцането и аз го усещам като леки потупвания, на равни интервали.
Тук е слънчево- днес може да е нашия ден, стига само Лаленце се е радвала.  Mr. Green Hug

# 509
  • София
добро утро и от мен
Knick-knack и от мен поздравления, хубаво е че сте се насочили към определена дата, хем и ти да си знаеш, да не е притесняваш  Hug

пайче, браво за ехокардиографията, много се радвам че всичко е наред с бебче, а велковски определено е голям образ  Laughing

иляна аврамова, на мен ми прилича на гъбички, но все пак е добре чучумишев да ти каже какво да правиш и това което елфита писа за стерилна урина ми звчучи супер разумно, и аз така бих направила Peace

милевами, супер за резултатите от прегледа и за теб и беб  Hug

авенсис, много сладко това с котето  Heart Eyes на брат ми кучинката така ми обикаля корема и се запознава Laughing

някой изпускам сигурно но за всички  Hug

пп. времето е кошмарно, егати вятъра и студа, май месец ли сме или февруари........

Общи условия

Активация на акаунт