Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 672
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро,майченца  Hug

# 511
Добро утро мами, да се похваля стаята на баткото е вече обзаведена, датата на секциото ми е 21.07. във Вита при Чорбова, за малката не съм пазарувала кой знае какво- малко бодита (потниче, къс и дълъг ръкав), клинчета, лентички
 за главата, чорапки, ританки, рокличка за изписването, за баткото всичко за лятото.  Освен това успях да сваля памперса, а за малката съм взела три кашона памперси на babylove и така. Хубав ден на всички

# 512
Добро да е  Hug

браво на всички за хубавите новини от прегледите!
И на мен ми идва да си зачерквам на календарче колко дни ми остават, но вместо това си проверявам апликацията на телефона по 20 пъти на ден  Laughing Много съм нетърпелива, но някак времето което остава ми се вижда доста.
Днес ще разопаковам един голям сак с бебешки дрешки, ще ги сортирам и ще реша какво още трябва да купувам. Само те май ми останаха недописани в бебешкия списък.  Grinning Иска ми се да не се затрупвам с дрешки, но от друга страна ми е голям мерак за новички.

Аринче, не се поддавай на такива изказвания. С първата си бременност какво ли не чух. От "ти сега за аборт ли идваш?" до "е, стават и грешки понякога" в родилното като казах на колко съм.  Shocked  Родих на 22 и изобщо, ама и за секунда не съжалявам. Всеки има причина за личния си избор. Приятелките ми тогава реагираха с "ти си луда", "не мога да си представя в момента да раждам" и т.н. а в сега ми реват колко искат да имат вече деца и колко добре съм била направила аз Rolling Eyes
Хората винаги ще намерят как да те уязвят, понякога неумишлено, не си го слагай на сърцето. Ще си най-добрата майка за детето си, независимо на колко си  Hug

За подложките в количката, имам едно тъничко дюшече от бате, ще слагам и от еднократните подложки на ДМ (водят се еднократни, защото при намокряне се хвърлят, но това никога не ми се е случвало предния път). Обаче и показаните от Мира са много готини.

Knick-knack, важното е да сте добре ти и бебето  Hug Историята ти е като от филм  Grinning

май и други неща исках да напиша, но ми бяга мисълта преди кафето  Laughing   Hug

# 513

Обаче никъде не успявам да намеря комплекти за легло 60/120??? Искам долният чаршаф да е с ластик, което значи, че трябва да е горе-долу същият размер като леглото или съвсем малко по-голям. Някой да е попадал на такива?  newsm78

Аз си взех от мадаркеър чаршафчета с ластик (не ги заменям за нищо). Има ги във вариянти зимни и летни.. Два броя са с в един пакет и цената е ок. Има и комплекти, но на мен лично не ми трябват.

# 514
Kristi4, от там ще поръчвам точно. Тези с ластика са такива нали?
И на мен ми трябват чаршафчета само.

# 515
Лаленце, ако случайно някакво слънчице се е осмелило да прокара при тебе, ела се порадвай в София Wear Umbrella cold
arin4eto, и аз като Мравчето на 22 родих и какви ли коментари не отнесох от приятелки, роднини, в университета. Обаче винаги съм се чувствала много добре от факта че съм млада мама.( В никакъв случай не казвам че тия дето не раждат на 22 са стари мами Heart Eyes). Както каза и Пайчето, ето сега на 27 си раждам второто дете и на 30 се заемам с други работи и все още съм си в графата на младите. Дето баба викаше, "на 30 ще си ошетала всичко вече Heart Eyes)
sweetpie ей на това му се викат добри новини, откога го мислиш. Браво
Хълцането при нас не може да се пропусне Laughing. Коремът ми става на вълнички, като в анимационните филми когато някой е гладен Joy. Душичката тя Heart Eyes

датата на секциото ми е 21.07. във Вита
завижд...кога ти е термина?

# 516
Bebe аз ще я вадя доста по-рано - термина ми е на 04.08. Доки иска две седмици преди термин, а тя милата така или иначе върви десет дни напред.

# 517
А ние на по 37 г в графа баби ли сме ? Flutter

# 518
arin4eto, и аз като Мравчето на 22 родих и какви ли коментари не отнесох от приятелки, роднини, в университета. Обаче винаги съм се чувствала много добре от факта че съм млада мама.( В никакъв случай не казвам че тия дето не раждат на 22 са стари мами Heart Eyes). Както каза и Пайчето, ето сега на 27 си раждам второто дете и на 30 се заемам с други работи и все още съм си в графата на младите. Дето баба викаше, "на 30 ще си ошетала всичко вече :lov
Оле,аз съм на 23,и се чудя какво ли ще чуя в болницата,приятелките ми не бяха много изненадани тъй като повечето също са бременни,а другите въобще не ме интересуват,аз така съм решила и това е моят живот ! Много се радвам че съм бременна и то две ! Naughty

# 519
Kristi4, от там ще поръчвам точно. Тези с ластика са такива нали?
И на мен ми трябват чаршафчета само.

да, аз си взех този път в розово  Simple Smile

# 520
Здравейте и от мен. Вчера не успях да вляза и драсна някой ред - все профилактики, изхвърляше ме форума, много проблеми...Гледам много сте изписали вие обаче!

Knick-knack голяма изненада! Важното е, че не си притеснена. Стискам палци всичко да мине леко и скоро да се гушкате!

Пайче, браво за ехокардиографията!!!

Иляна, и на мен ми прилича на гъбички, но звънкай на АГ-то да се лекува навреме.

Милевами и Авенсис , браво за перфектните резултати от прегледите!

Аринче, ми какво като си малка, ти така си решила и не знам защо се влияеш от мнението на другите! Важното е да се почувстваш готова за това предизвикателство. Я не се сдухвай!

Калата2011, честита стая на баткото! Аз още се помайвам с тази на моя син, ама ще трябва да се разбързам, за да има къде да редя мебелите за бебето.

За таткото умувате - моят мъж категорично ми отказваше първия път, защото това били лиготии и какво толкова. Случи се така, че в момента, в който докторята взеха решение да ме резнат, мъжо беше в стаята. Поканиха го да присъства и той се съгласи. Обаче моя мъж е от безстрашните, нищо не го бута. Анестезиологът през цялото време се интересуваше от него - да не припаднел, а мъжо се хили и му вика "Гледай си пациентката". Окото му не трепна и в момента, когато извадиха Никито, взе да въни по телефоните от операционната и да се хвали. Така че, всеки мъж е различен и е по-въжно дали ще се чувства комфортно с вас на такова място. За мен лично присъствието му ми донесе спокойствие и сигурност. Пък и някой в пълно съзнание трябваше  да види бебето, да следи къде го водят, с цел да не ми го откраднат или сменят с момиче  Mr. Green Това ми беше фикс идея, а аз момиче не исках за нищо на света!!! ха-ха-ха....

# 521
Добро утро   food010
Пийвам кафенце и се чудя това слънчице ще се пребори ли   Nature Partly Sunny
Съгласна съм за утре да се видим, ама бая от мамите от миналия път нещо ми бягат по тъча, ама аз на някои им имам телефоните и ще ги притесня. Само кажете кога и къде ама ако е след 13:00ч. най добре ще ми е на мен естествено ако имате възможност, че искам да отида на отворените врати на окръжна болница ей така да видя какво е положението и да знам че съм видяла всичко.
За младите мами и аз си мисля, че е готино. Като пораснат децата и приятелите им ще точат лиги  hahaha шегувам се естествено както някой по горе каза то си е това как се чувстваш. Мен ако ме питате допреди 2 години сериозно гадже не хващах забавлявах се на макс и със моичкия като се взехме само след няколко месеца решихме че искаме бебе. Просто си го усетих веднага че той е човека. Иначе допреди това все си мислех че съм много далече от тея неща ама ей на Simple Smile

# 522
А ние на по 37 г в графа баби ли сме ? Flutter
написах си че тези дето не раждат на по 22 не са "стари мами", но смисъл мисля че няма да разискваме че тази дето раждат на 20-25 са по-млади от тези дето раждат на 30-35. Говоря само и единствено за биологична възраст и то в контекста на хорското мнение че като родиш преди 27-28-30 си необразована, неблагоразумна и си съсипваш живота, барабар с този на детето си и на всичките си близки Peace

Много интересно, секцио в присъствие на таткото, не бях чувала до сега Thinking. На ММ ако така му се беше случило още щеше да си ближе посттравматичните емоционални рани и второто ни дете със сигурност нямаше да е факт Laughing

# 523
Добро утро, майчета, дочаках днес поредната ЖК. В 11 ч. съм, дано всичко е ок. Хубав ден! Hug

# 524
Добро утро, майчета, дочаках днес поредната ЖК. В 11 ч. съм, дано всичко е ок. Хубав ден! Hug
Всичко ще е наред . Пиши после как е минало и какво са ти казали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт