Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 669
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичетата от Пловдив, пишете като се разберете за среща утре. Аз ще пътувам към обяд и ако е следобед бих могла да се присъединя.

# 526
Навита съм за среща утре и аз!
Само да мислим някъде, където ще можем да се скрием, ако ни запраска дъжд.

Бебе2, хич не се впечатли моя мъж. Ама нали ти казвам, че е от безстрашните, а според него "и от безсмъртните!" Joy Joy Joy

Стига с тия възрасти, бре...  Кой кога решил. Аз до 31 вятър ме вееше на бял кон, добре че мъжо попита имам ли изобщо план за деца. Ми нямах, ама щом той искаше.... Сега съм на 39 и изобще не ми дреме.... Така, че  - въпрос на усещане.

# 527
  • Ямбол
Ох, Авенсис аз имам 2 котета,освен кучето. Много обичам животни:-) . Малкото ми коте,което е вече на 2 г. ама е най-малък от 3-те,та той редовно ми лежи на тумбака и му мърка,а малчо му чука отвътре,а кучо мине ,замине и ми удря по един език на корема Heart Eyes
Ох,нямам търпение да се прибера и да си ги видя.
КникКнак,ще се видите скоро  Hug
Снимката на близначетата етолкова сладка  Simple Smile

# 528
1905vv , Elika , Avencis аз  съм съгласна да е след обяд...към 14 например за да може всеки да дойде !
Avencis , звънни и на другите от предната среща - ако имат възможност и желание да дойдат и те Simple Smile
Elfita, беше споменала,че само петък ти е удобно - ти съгласна ли си ?
За мястото - не знам....викам превантивно ако вали да е в Молла ? Но каквото кажете, ще се съглася Simple Smile

За кучетата и котките - в момента съм с куче, но той грам не ми обръща внимание.Ревнува ли или просто не знае - идея си нямам ! Преди като му кажех, ела да цункаш пъпчето ми и той хвърчеше и бяха едни целувки - чудо, а сега викам му, идва - подушва ме и бяга...Хайван Simple Smile

За възрастта - аз твърдо не исках до преди 1 година, все чувствах,че не ми е времето и т.н. Ако трябва и да съм адски честна мъжа ми подхвана темата за бебе и аз..клекнах, иначе сигурно още нямаше да мисля за дете. На 35 съм и не се приемам за стара Simple Smile

# 529
Едни млади други стари, на който когато му дойде времето, аз също така съм преценила така съм постъпила. Е ако бях родила на двайсет сега щях да имам син абитюрент, но ако цапа гащи Simple Smile)))))))

# 530
  • Пловдив
За пловдивските мами- ще се видим ли утре ? Avensis, Elfita и другите, съгласни ли сте ?

Да.За място къде?Може би в Мола на сухичко,че в това време

# 531
  • Пловдив
Добро утро и от мен   bouquet

# 532
Айде аз съм за! Значи в 14ч. в мола  Wink ама къде точно?

# 533
В кой мол обаче

# 534
  • Пловдив
Айде аз съм за! Значи в 14ч. в мола  Wink ама къде точно?

E,как къде?Горе,на плюсканетоооооооооооооооо.Бременните къде другаде ще се срещат  Joy

На третия етаж,на заведенията.Да се уговорим да седнем в сектора на Българската кухня,за да се търсим по-лено

Мол Пловдив,на братската могила,до Гребната база

# 535
  • София
Ей, бремелинки, за 5 дни сте изписали темата, а аз чак сега се "записвам"  Joy

Преди да отида да чистя, да ви кажа, че днес ще ходя на пазар и се надявам следобед да се похваля най-накрая с първата покупка за бебчо Simple Smile Ще търся комплект за исписване, чаршафчета и друго, ако ми хване окото.

За присъствието на таткото
- не искам да присъства, а и той не изявява желание, така че няма дилема при нас Simple Smile

За годините- аз съм на 27, но сега юни ставам на 28. Вече имам чувството, че възрастта за раждане на първо дете като  че ли се измести малко нагоре, като гледам покрай мен майките кога забременяват за пръв път. Обаче не виждам нищо лошо в това, на кой когато му "дойде музата", а да не забравяме, че понякога има и проблеми, а те за съжаление в наши дни са все по-често срещани. Важното е всяка да изпита радостта да чуе първия плач, да гушне своето бебче и да усети прекрасното чувство, че е дарила живот  newsm76 newsm76 newsm76

Гледам, че ремонти правите.....ох, ние също сме пред ремонт и трябваше в началото на май да започнем, но сега май ще след 10-тина дни и направо започвам леко да се плаша, че ще родя и няма да съм си вкъщи, че ще ходим при нашите с Ади докато ремонтират тук. То реално е на 3-4 км от нас, ама не съм си вкъщи и трябва да гледам да си приготвя всичко предварително, че като почне ремонта едва ли ще имам възможност. Така, както си мислех "има време" май май трябва да се стегна, че не се знае.

Хайде, лек от мен!

# 536
Оффф от това се притеснявах най много. За плюскането става въпрос  Joy добре де  там да се видим ама искате ли ако има поне малко слънце да седнем вънка на тераската ама това ще го решим като се видим. Значи 14ч. Мол Пловдив горе на маджата

# 537
# 538
  • Пловдив
Avencis,нямам против да седнем навън,на кафето на книжарницата.Само времето да даде ръка.

Значи събираме се вътре,пред сектора с Българска кухня и може да се изнесем към терасата

# 539
Здравейте и от мен! Как ме е яд, че пак ще пропусна пловдивската среща #Cussing out. Утре съм на обяд на лекар, а веднага след това тръгвам за София. Миналият път пак същото се получи. Нищо, другия път ще се запознаем "на живо".
Аринчето, хич да не обръщаш внимание на каквито и да било коментари за възраст. Онзи ден мои колеги коментираха една майка на 54г, която родила ин витро. Ами да, защо не. По-добре на 54г и да може да си гледа детето, да му осигури възпитание, образование, финансова подкрепа, отколкото да е 10-тото поред, което няма какво да яде или облича дрехите на предходните 9. Но няма да задълбавам, защото всеки си има мнение по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт