Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 656
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Момичета и аз имам въпрос взех да разглеждам дрешките които съм купувала и се зачудих колко комплекта трябва да взема? Надявам се да родя нормално и така че за 3 дена?
Другото което се чудя абе тези обиколници които съм купила ако ги изпера така както са си с вътрешното ще им стане ли нещо? Идея си нямам как се перат, но определено не ми се иска всеки път да разшивам и да вадя вътрешното............

дрешките докато сте в болница аз знам че там с техни дрехи ги обличат до изписването.а за обиколниците ако са със силиконов пълнеж нищо няма да им стане ако не на химическо ги дай иначе мухлясват от вътре.
пише полиестер  newsm78
в болницата в която ще раждам аз можеш да си нося мои дрешки
Мимето14, аз си изпрах обиколниците заедно с вътрешното на най-леката програма, нищо не им стана.
и аз ще рискувам  Crazy

# 466
  • София
За постилане в количката и за леглото, аз си поръчах 2 подложки - от този тип http://www.ebay.com/itm/New-Cotton-Baby-Infant-Travel-Home-Cover … m1e883d4de0 -

Днес даже пристигна едната - супер мекичка отгоре, а отдолу е някаква непромокаема материя.

Обаче никъде не успявам да намеря комплекти за легло 60/120??? Искам долният чаршаф да е с ластик, което значи, че трябва да е горе-долу същият размер като леглото или съвсем малко по-голям. Някой да е попадал на такива?  newsm78

А възглавница май не се ползва в началото, нали?  Rolling Eyes

# 467

ния визглавница не се ползва в началото да

аз наскоро изпрах всички възглавници и си изсъхнаха без проблем и те с полистер едната е гъба и много трудно изсъхна но обиколниците ако не са много дебели ще стане според мен.

# 468
Monik и всички други майчета ( не се сърдете,че не се обръщам директно към Вас) Embarassed, благодаря за подкрепата и милите думи.
Да се отчета и да Ви разкажа как мина и днес в болницата ! Първо наистина малката и по размери и по килограми и по развитие на органи си е наред на 100%. Всичко ни работи перфектно и си го имаме, ( даже и силни ритници раздаваше днес, госпожицата и не искаше да я гледаме подробно на 4D)  Simple Smile
Аз съм твърдо на мнение,че няма как да съм забременяла по-рано. Чисто и просто съм си следила овулацията и последно си имах октомври месец, та няма как да бъркам. Както и да е.
Monik, да днес ми правих изследвания и включително обременяване с глюкоза, с перфектни резултати съм. Наистина и моята лекарка каза,че не е хубаво да се мести термин и то с такава голяма разлика, но в моя случай просто нямало как. Въпреки всичко се разбрахме да ми измести термина на 1.07 , но тя настоява ако всичко е наред и нямам проблем да си направим секциото около 3-6 07, за всеки случай както казва лекарката ми. Иначе сега след този ми болничен веднага излизам в майчинството и в първия 45 дневен болничен от него.
Както казах, аз не съм притеснена,а даже спокойна и усмихната..и да радвам се, че беба е ок, и че скоро ще се видим и на живо Simple Smile

За комплектите на бебето - ами ние си имаме дрешки, но в нашата болница не искат наши. Искат само за изписването и толкова !
За количките - ами аз си имам и протекторче за матрачето в количката, но само се чудя редно ли и там да има малко чаршафче или пък само пеленка newsm78 Не знам, който знае да помага с идеи  Peace
На всички много  Hug

# 469
knick knack: Мноооооооого се радвам за теб/за вас !! Радвам се и за добрите резултати и че всичко е минало добре. Пък в крайна сметка лекарите си знаят най-добре, нали така  Simple Smile Хайде наздраве !!  Mr. Green

Забравих да кажа за ритниците на бебо - мен си ме боли от време на време и то сериозно. А от вчера така ми е изпънало корема и се е подпрял в ребрата, че леле мале !  ooooh! Вече усещам как му е тясно на милото ми съкровище. Освен това хълца много често..поне вендъж на ден, предимно вечер.Много ми е жал ама какво да се прави.

# 470
И на феталната морфология днес бебо се показа удобно настанен с дупето надолу и като че ли няма намерение да напуска "гнезденцето" си. Отговаря на седмиците, измериха го с други килограми, но съвсем нормални - 1507 гр. в 30 г.с +2. Крачетата са съвсем нормални, а не както ме стреснаха предния път, че вървяло късокрако. Всичките му органи функционират перфектно. Видях му и косичката, и устройството на мозъка в тази голяма главичка, и всичко де...
Утре мерим тоновете му.

Пак ми заговориха за секцио, но имам добро чувство, че всичко ще е леко.

Кола маска - не съм от косматите и не правя такава, обаче знам, че за триъгълника не бива в тези моменти, защото предизвиква контракции.

Този крем http://apteka.framar.bg/30011577/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BA … 100-%D0%BC%D0%BB-  става ли и при болка в таза?

# 471
monik  хехеех и аз съм така като теб ,като се накачули до ребрата ми и трябва да се ляга че неудобно а тези болки ще отминат ,аз заради това шаване и болки ходих до болницата и кръвно бях вдигнала ама сме здрави и двамата .Момент някакъв такъв от периода.Пък и бебчо си е на път вече нали трябва да си покаже

# 472

Този крем http://apteka.framar.bg/30011577/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BA … 100-%D0%BC%D0%BB-  става ли и при болка в таза?
[/quote]

Вземи си този с дяволски нокът и евкалипт .На мен този мм и го купи не съм доволна и сега ползвам този неговия  Twisted Evil много съм доволна .ама хубаво да те разтрива твоя мъж за по добър ефект Simple Smile

# 473
  • Телиш/Плевен
knick_knack, много се радвам, че всичко е идеално с бебето. Значи с новия термин ще си от първите "баш" юлки. Ех, наистина малко време остава. Heart Eyes Hug

milevami, браво и на теб за хубавите резултати от ФМ. Hug

mmmm_17, къде пак съм бляла, че не съм видяла поста ти? newsm78 И аз усещам болка от ритниците понякога, но много рядко. Peace

# 474
Здравейте,
И аз днес на преглед. Всичко е наред с бебо. Вече е 1849 гр.,. Плацентата се е вдигнала, но пък  бебо е под диагонал, според АГ сме го хванали в крачка да се обръща Simple Smile, но накъде не е ясно. Има още място да се върти и се надявам следващият път пак да е главично и да не мърда вече.

milevami радвам се за вас, ние продължаваме да сме късокраки. Днес добре ме наваля, дано да пораснат ама и така ще си го харесвам. Аз казвам, че ще е на баща си такъв, а ММ взе, че се обиди. Ееее не посмях да го попитам откъде е сигурен, че той е башата  Joy

Книжки нещо не мога да се съсредоточа да чета, а много обичам и даже потривах ръце доволно, че ще имам време да чета, но уви. Прочета страницата и не помня какво съм чела и трябва пак и пак и ... се отказах на този етап.

VeryMe еха те твоите мишлета са големички. Браво.

MAMA_SANCHO  И аз само ги гледам колко дни остава и хем ми се вижда далеко хем не чак толкова. Аз пък имам ей такава нощница...
Скрит текст:
готова отбелязана.
Пак е по темата с "-енцата" (т.е. с меченце е) ама не ми се търси нещо специално. Почнала съм списъка за родилното -3 нощници набавени. Имам L (от преди това), XL и XXL размер  Joy. Сега ми става XL, ама има още 2 месеца и взех една по-голяма за раждането точно и резултата е три нощници-три размера.

Ния: Миналата година си направих кола под мишниците за първи път. Болката я изтърпях, но имаше смъкната кожа на места и ранички. Не бих си го причинила там долу особенно сега. Продължавам си е бръснача, по спомен, и това е.

Monik@ и аз мисля, че може да ги извикаш винаги сестрите. Доколко ще ти помогнат е друга работа. Обаче аз бих искала да съм си самичка. Дано да имам такава възможност, понеже е според натоварването в болницата.  Ама аз съм си такава. Когато не съм сигурна в нещо иска да съм сама. Все някак ще се оправя с бебчето и ще ми по-спокоино самичка, отколкото да се притеснявам пред други дали правя всичко точно както трябва да е. И си искам самостоятелната баня Simple Smile. И мъжо да идва когато може. Да не се съобразявам с други, че може да им преча или да им е неудобно от мъж ми.

sweetpie интересен въпрос за постилането на коша на количката. Не се бях замислила. Откри ми се нова пазарна ниша Simple Smile

mmmm_17Едва ли са контранции, по-скоро е от неговите движения. Може да се обръща и от това да боли. Моят калпазан ме риташе под ребрата, сега ме рита ниско долу. Понякога боли като бодване, друг път натиска и от това разтягане пак боли, ама е за много кратко. АГ ми каза, вече ако усетя нещо нетипично да ходя да пусне тонове и да го види. Кое ще да е това нетипично не знам newsm78. Програмата му е пълна.

Мимето14 в болницата, която мисля аз да раждам не разрешават да се внася отвън нищо за бебето, освен ръкавички. Та не знам. Мамите с опит да помагат или питай в болницата. Иначе освен комплектче за изписването мисля да си взема 3 бодита с къс и 3 с дълъг ръкав, някоя ританка или панталончета  за тях, и 2-3 цели ританки и това е. Те бабите и приятели ще избухнат. Логиката ми е да си имам за първо време, да изчакам подаръците Simple Smile пък ако и каквото трябва лесно се купува. Всички казват, че много бързо ги израстват и лесно ще съхнат лятото.
Обиколници не мисля да ползвам, нищо че искам дървено легълце.

# 475
Майчета поръчах и двата комплекта ще пристигнат след 3-4дена ! Благодаря ви за мненията
ВериМи,да на истина е турско едното комплекче,ама се надявам да не е лоша материята .
 milevami,и аз не съм доволна от този крем,на мен нищо не ми помогна,вземи си този който ти го предложи Арианчето
Много  Hug на всички за сега от нас
П.П.С,тука вали голяма градушка и каналите на вън се запушиха идва пожарна да ги отпушва,абе някакъв ужас е при нас ! При вас вали ли ? Thinking

# 476
milevami браво за резултатите от ФМ   bouquet
Момичета, как разбирате, че бебето хълца  [/b ]newsm78
Borisa специален поздрав  за теб
Скрит текст:

# 477
не вали вече ,даже за кратко и слънце изгря ама духаше малко сега е мрааачно Simple Smile

# 478
Borisa специален поздрав  за теб
Скрит текст:
Хихихх,благодаря ти много обещавам да ги снимам и да ви ги покажа само да се родят живи и здрави ! Hug Praynig

# 479
Вери ми ами като подскачане в корема (туп ,пауза,туп,пауза) моето така хълца само леко ме побутва :Р

Общи условия

Активация на акаунт