Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 23 900
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Питането ми е: ще ми се признае ли този болничен без ЛКК?

Според мен да

/quote]

Много благодаря за бързия отговор!

# 316
  • Пловдив
Да ви покажа малкото ни раче Simple Smile). Репетицията Simple Smile

# 317
  • Телиш/Плевен
Ооо, Пивалче, страхотно коремче и страхотно раче!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво на малките художници! Heart Eyes Hug

# 318
  • Пловдив
Пивал,тумбачето ти е супер

# 319
Да питам раждалите мами. Сега седя и се чудя за тези лохии. Когато си секцио веднага ли тръгват? И колко са обилни. Че нали с часове си обездвижен, не можеш да ставаш да сменяш превръзки и тем подобни. Не настъпва ли "потоп", мазане и т.н.? Аз съм с обилен цикъл, обикновенно първите дни съм през 2 часа в тоалетната за смяна, че иначе става страшно.
И др да питам. За еднократните гащи. Те на всяка смяна на превръзка ли се подменят. В предишни постове гледах, че се коментираха и имаше линкове. Кутиите бяха, ако не се лъжа, по 5-6 бр вътре. Ако се сменят на всяка превръзка колко кутии ще отидат да му се не види....

# 320
Лале в дъжд да за теб е .Извинявай .не знам защо съм се объркала  Grinning Значи мъжа ти си има хубава и разбрана жена.Както казваш малко са така.

Pival  много сладко и красиво !

Nina_88  за запек и преди това писахме че прясно мляко сутрин с плод или само прясно мляко на мен ми помага.Не прощава  Twisted Evil важното е да се изходиш иначе не е хубаво започват да се отделят токсини в тялото.

# 321
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжд да за теб е .Извинявай .не знам защо съм се объркала  Grinning Значи мъжа ти си има хубава и разбрана жена.Както казваш малко са така.
Абе аз си се имам за странна, пък дано да съм хубава и разбрана, погледнато отстрани хахах Grinning Hug

# 322
Добро утро
За лохиите, те ще ти помогнат там, да веднага тръгват. Може да се наложи и да ти сменят на често спалното бельо на леглото. На мен лично не ми се наложи веднага, защото не оцапах нищо. но на съседното легло майката да, и то часове след секциото. Едвам я вдигнаха, докато сестрите и оправят леглото.

За морето, аз колкото не го обичам, то все на море живея  Laughing
първо във варна годииини, сега също само, че средиземното  Simple Smile
И на плаж не ходя. Детето обича много. Дори се чудя дали да не я запиша на плуване, но мисля , че е малка. Мъжа ми той с водата е израснал, обожава морето..
Дори се канят , че това лято всеки ден ще си ходят пак на море. На 5 минути ни е.

# 323
pival , супер е малкото раче Simple Smile

Аз лично обожавам морето и не само нашето  Simple Smile Но от години сме все навън, тук рядко ходм на море, хем лятото си живеем във Варна. Мислим и с малката, живот и здраве края на септември, началото на октомври да идем на топло..ще видим, всичко зависи от нея, ние сме "ЗА" Simple Smile

За пловдивските мами..какво стана със срещата ? Ще се виждаме ли ?Simple Smile

Усмихнат ден на всички Simple Smile

# 324
Добро утро!

Пивал, много сладко коремче! Ми те батковците големи художници!

Аз съм много доволна от вчерашното посещение при новия ми лекар. Внимателен, подробен, кавалер. Пусна ми изследвания, които предишната АГ не счете за нужно, а са необходими. Бебчо расте нормално, дори определихме дата за секциото - 9-10 юли, като ще проверим графика в Селена и ще запазим дата при другия ми преглед.
Днес пак имам тичане по задачи, дано да не вали.

# 325
  • Там някъде
Добро утро, момичета!
Пивал, страхотно е рачето и се е получило изключително добре! Браво на майсторите Heart Eyes
За морето - ние се каним септември да ходим при роднините на ММ да ги запознаем с бебо, та тази година само това ще ни е морето. Иначе ние обичаме хотелите - без значение дали са малки или големи, важното е да има атмосфера. Преди доста години ходих с нашите на палатка и ми е останал кофти спомен и колкото и да ме навиват сега да не чуя   Stop
Момичета, днес ми е последния работен ден и от утре се отдавам само на себе си  Mr. Green

# 326
  • Пловдив
Добро утро!

Момичета, благодаря ви  Hug.

Mrs Raven, да ти е лек последният работен ден!

1905vv, радвам се, че си доволна и вече спокойна  Hug.

Ние също обичаме морето. Не искам да лиша момчетата си от това удоволствие и ако малчо го позволява, ще ходим.

# 327
Добро утро!
Днес ми е динамичен ден. Първо ще ходя пак на някаква лекция вече не знам каква в Мол Галерия. След това съм на ФМ. Надявам се всичко ще е наред.  После ще ходя да гледам една квартира, абе луда работа  Laughing

За морето и аз го обичам, но като дете са ме водили само 2 пъти, вече като порастнах почнах да си ходя всяка година. Последните няколко по палатки и на море и в планината  newsm41 Яд ме е че тази година няма да палаткувам. миналата година си осигурих всичко нужно голяма раница, спален чувал, разни готини джаджички, дори надуваем дюшек че да ми е удобничко, че винаги много се изкривявам. Но няма нищо догодина като стане на годинка бебока го почвам Simple Smile Иначе за моренце си мислим да скокнем за няколко дена ама ще решим тогава да видим как ще се чувствам. Аз съм много надъхана ама не знам месец преди термина удачно ли е  newsm78 не че ще се льопна на плажа да се пържа, само пътя ме притеснява. Другия вариант е да си взема с мен багажа за болницата  Mr. Green и където сваря

1905vv кой ти е новия лекар я сподели Simple Smile

# 328
Mrs Raven, викаш дойде време за почивка вече! Ти си герой, да работиш през цялата бременност!

Avencis, успех на ФМ и с квартирата! Аз също мисля да отида на тази лекция в Мола, ама мъжа ми ми е поставил задачи и нищо чудно да ме привика точно наобед, та да видим дали ще дойда.
Записах се при Карагьозов - не е по здравна каса, платено. Ама то не остана АГ, което да преглежда по здравна и да води раждане в частна клиника Wink

# 329
  pival картинката е със супер стойност, и художествена, и емоционална Heart Eyes
За лохиите, аз не съм имала проблеми. Има само една подробност дето не съм много наясно с нея, но ми се струва важна. Има там едно количество кръв което се съсирва. При мен си излезе само на 2-3 ден от операцията. Знам обаче че има случаи дето не излиза само и трябва да му се помогне и процедурата не била от най-приятните. Това количество като излезе, после си започва съвсем нормално и разумно кръвотечение. Аз имах еднократно бельо, но честно казано другото ми беше по-удобно. За сега, смятам да взема 7-8 чифта нормално бельо + 1 кутия еднократно в случай на нужда. Ако еднократното не е поразено при смяна на превръзка, не го сменяш.
Аз за себе си си бях взела непромокаеми подложки от аптеката за слагане върху чаршафа + лигнин отгоре. Изпитвам ужас някой да ме види в окаяното положение на омазана (поне когато съм в съзнание Laughing) и съответно взимам всички възможни мерки
Жоси
, за роклите ще ида днеска и ще пиша, че вчера се улисах с чистенето и не остана време
Mrs Raven, ей на такива съвестни, шапка ви свалям. Терминът ми е месец след твоя и от началото на април съм си дома Blush

Общи условия

Активация на акаунт