Красиво оформяне на вежди в София - къде?

• 13 984
  • 15
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, най-вероятно темата се повтаря, но последните постове които намерих са от преди две три години, което не е достатъчно актуално Rolling Eyes, за това ще съм много благодарна ако споделите своя опит и мнения за добър козметик в София, който оформя красиво веждите, а не само обира прорасналите косъмчета. От две години се опитвам сама да се боря с веждите ми, но така и не успявам да се докарам до вид който да одобря и ми се ще да намеря професионалист, който наистина си знае работата. Предварително ви благодаря!

# 1
  • Там някъде
Ellito, аз ходя в един салон "Мадейра" при Ками и съм страшно доволна - оформя, почиства и си харесвам формата. При нея съм от около 6-7 месеца, а преди това и аз се пробвах сама, но нещо не ми се получаваше. Намира се на Позитано, но в района на бул. Христо Ботев.

# 2
Понеже и мен ме интересува -  каква е цената на процедурата?

# 3
  • Там някъде
5 лева ми взема мацката на посещение. Нямам спомен първия път като ходих, т.е. като изцяло ми ги оформя, да съм плащала повече.

# 4
  • София
Mrs Raven, а подстригва ли ги или само с пинсета ги оформя?

# 5
  • Там някъде
И по двата начина - отгоре ми ги реже с ножичка, а отдолу с пинсета. Аз обаче й казах, че искам да ми ги подстригва (повече ми харесва как стоят). Тъй като салона ми е до работата се чудя сега като родя и си стоя повече в квартала кой ще ми се грижи за веждите...Така че аз ще се радвам и други да споделят своя опит с оформяне на вежди и то не само в центъра.

# 6
  • София
От години ходя в малко квартално салонче във Фондови жилища (срещу Кауфланд) и съм страшно доволна!
Ако на някого мястото му е удобно и иска да пробва - мога да дам име и тел. номер на козметичката, при която ходя аз  Heart Eyes

# 7
  • София
И по двата начина - отгоре ми ги реже с ножичка, а отдолу с пинсета. Аз обаче й казах, че искам да ми ги подстригва (повече ми харесва как стоят). Тъй като салона ми е до работата се чудя сега като родя и си стоя повече в квартала кой ще ми се грижи за веждите...Така че аз ще се радвам и други да споделят своя опит с оформяне на вежди и то не само в центъра.

Мен ме устройва този салон, тъй като аз съм в района на Пирогов, но все повече се убеждавам, че все по-трудно се намират добри професионалисти.  Sad

# 8
  • София
Преди години за оформяне на вежди ходех зад Пирогов при една козметичка на име Лелица. Скубе веждите с конец, много добре оформя. За съжаление не знам дали е още там, тел. , цени(преди беше 5лв). Това е номер, който намерих в нета, но публикуван 2005 -0888924456

# 9
Привет! Виждам, че е малко позабравена темата, но все пак  Wink

Интересувам се и търся също козметичка, която да ми помогне в драмата с оформянето на веждите, т.к. и аз от година се лутам и изпробвам различни варианти за моите вежди и все не мога да се харесам. Ако работи с конец, ще е перфектно, но не държа  Praynig

# 10
  • София
От години ходя в малко квартално салонче във Фондови жилища (срещу Кауфланд) и съм страшно доволна!
Ако на някого мястото му е удобно и иска да пробва - мога да дам име и тел. номер на козметичката, при която ходя аз  Heart Eyes
Аз се интересувам Simple Smile

# 11
  • София
Писах ти ЛС  Peace

# 12
От години ходя при Криси от "Хелита", много съм доволна от нея. Heart Eyes Добре работи и Цари,салонът и е в Белите брези.

# 13
Оправям веждите си в салон в Дружба, бл. 33 - ЕЛИЕТ се казва. Харесва ми как ги правят. Единственият недостатък е, че понякога се чака, че има много много хора за вежди, та дори и с час може да си почакате 30 - 40 минути. За мен чакането си заслужава.

# 14
Може ли и на мен да ми кажете адрес, име и тел.номер понеже старата ми козметичка спря да работи и си търся нещо близко и на достъпна цена. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт