Милано - 4

• 80 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Blagodarq vi a moje li mnenie za hotel Ibis centro, hotel Flora I hotel Garda I ako moje da mi predlojite dr  naokolo
Мисля, че и трите стават.

Подкрепям с две ръце,че и препоръчвам Hug

# 436
Не е по темата,
но все пак в района на ез.Комо и по-специално около Лугано има ли фабрики за шоколад  Heart Eyes
Засега съм се спряла на Alprose, но отзивите не са
много ласкави. Представянето било слабо и обиколката водела направо в магазина  Wink

# 437
Iskam da popitam za biletite do Veneciq I Verona na kakva cena sa I kak stoqt neshtata

# 438
Ето тук можете да се информирате:
http://www.trenitalia.com/cms/v/index.jsp?vgnextoid=4ddd1a035296 … 000005817f90aRCRD

mimim85, писането на кирилица е задължително във форума!

# 439
много много се извинявам но понеже писах от телефона а там нямам бг и за това извинете а иначе резервирах билетите и хотела - flora

# 440
много много се извинявам но понеже писах от телефона а там нямам бг и за това извинете а иначе резервирах билетите и хотела - flora
Хубав избор-надявам се да останете доволни Peace

# 441
Пак искам да попитам с риск да стана досадна може ли дс ми обясните как да отидем до венеция , колко пари е за 2ма отиване и връщане , коя е най близката спирка до площада Сан Марко . Благодаря ви предварително Simple Smile

# 442
Пак искам да попитам с риск да стана досадна може ли дс ми обясните как да отидем до венеция , колко пари е за 2ма отиване и връщане , коя е най близката спирка до площада Сан Марко . Благодаря ви предварително Simple Smile
С влак(предполагам, че има и полети, но не съм проверявала  Grinning ).
От Ц.гара в Милано до гарата във Венеция -Venezia S.Lucia . От гарата можете да отидете пеша до С.Марко или да ползвате воден транспорт(вариантите са индивидуален билет или карта).
Основния разход ще е за билетите за влака, които колкото по-рано се купят, толкова по-добра цена може да се намери. Транспорта във Венеция също не е евтин.
Ако кажеш някакви дати мога да проверя за цени.

# 443
става въпрос за 16 /10 много ти благодаря

# 444
Ето от Милано до Венеция
Скрит текст:
Ето от Венеция до Милано
Скрит текст:

Показаните цени са за един човек!

# 445
Ето от Милано до Венеция
Скрит текст:
Ето от Венеция до Милано
Скрит текст:

Показаните цени са за един човек!
благодаря ви безкрайно:-)   bouquet

# 446
благодаряние на вас билетите за венеция са купени сега от каде да си ги изкарам

# 447
благодаряние на вас билетите за венеция са купени сега от каде да си ги изкарам
На посочения от теб мейл, като прикачен файл ще видиш билетите и ги разпечатваш.

# 448
Blagodarq vi a moje li mnenie za hotel Ibis centro, hotel Flora I hotel Garda I ako moje da mi predlojite dr  naokolo
Мога да дам мнение за хотел Ibis Milano Centro. Бяхме в него за 3 нощувки през юли 2014. Предимствата му са- сравнително невисока цена/ ако се резервира рано/, близо до жп гарата Милано чентрале/ - пеша за около 20 минути/, близо до центъра на Милано - на 2 спирки с метрото,безплатен Интернет/ трябва да се логваш всеки път/, в стаята има климатик /трябва да си го включиш сам /. Персоналът който почистваше не ни притесни през цялото време. Трябваше да кажем на жената която почиства , че е свършил течния сапун. Тя пък се оказа френскоговоряща негърка, та се разбрахме на френски.При настаняването трябваше да чакаме доста-имаше към 40 души , основно китайци и руснаци.Стаите не са много големи, но си имат всичко необходимо.Закуска не бяхме включили, но принципно предлагат. Всички хотели в Милано имат доста висока туристическа такса  и тя трябва да се плати при настаняването.Недостатък на хотела- едното хотелско крило гледа към улица с шумен трамвай и съответно е доста шумно , ако Ви настанят там.

# 449
Здравейте момичета
за първи път ни се случва нищо да не съм прочела за предстоящо пътуване  Shocked
Ще изчезнем с ММ в петък за 4 дни до Милано и защото ще сме ергени съм супер неорганизирана,но да питам за еднодневна разходка към езерата,мислех с влак или автобус (това го прочетох и тук като вариант),но вчера ми казаха че по-добър вариант бил с рент-а кар (заради околните градчета).Моля Ви дайте някаква идея по въпроса и въобще какво е положението рент-а кара,дали от хотела или някоя фирма да кажете!?Аз все още си мисля че с обществения транспорт ще ми е по-евтино и по-лесно,но ако наистина красотите са в околностите и са за кола....

Общи условия

Активация на акаунт