Милано - 4

• 80 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
....
Сега прочетох, че са пресушили I Navigli, за да почистват дъното и да оправят брега за ЕКСПО и ще пуснат водата чак през април. #Crazy

Язък, точно щях да водя приятели във вторник там.

Ееее, тъкмо си мислехме кога пак да отскочим до там.  Mr. Green

Те заведенията сигурно ще си работят, но няма да е същото...

# 421
Хахаха, как съвпадат нещата.

Скрит текст:
Не знаех, че е тайна возенето ни без билети, сори

# 422
  • Milano
http://www.ilgiorno.it/milano/navigli-asciutta-pesci-1.243937#1

През деня тази гледка не е от най-прекрасните. Mr. Green

Вечер, вътре - става.

Сега като виждам Хелън си мисля дали да не отскоча до Каза Милан, че там има един симпатяга... hahaha

# 423
regina di cuori, сега видях, че и риба имало в тях.  Laughing
Другия път отивам с въдичка.  hahaha

# 424

Сега като виждам Хелън си мисля дали да не отскоча до Каза Милан, че там има един симпатяга... hahaha

Е, сега станА страшно! Тя кви снимки има.....

# 425
  • Milano
Естествено, че има риба. Laughing

Кажи, Цлете, какви са снимките?

Да я дърпам ли за косата?

пп. извинявам се за спама, но ми стана забавно. Laughing

# 426
regina di cuori, защо да е спам, всичко си е за Милано.
Канала е в Милано.
Симпатягата и той е от Милано, е не го видяхме от плът и кръв, но ... не губим надежда.  hahaha 

# 427
Леле, каква съм подстрекателка, а!  hahaha
Аз пък нито канал, нито симпатягата видях, НО Милано много ми хареса и пак ще дойда,  regina di cuori, защото беше за малко този път. За 2 - 3 часа минахме през Дуомото, Ла Скала и до Кастело Сфорцеско. То заради това Експо какви чудесии стават  ooooh! Пред Кастелото имаше цяло "поле" с царевични насаждения. В контейнери, но с богата реколта.

# 428
здравейте мислим да посетим Милано другия месец зная че самолета каца на Бергамо но кой е най добрият вариянт за предвижване до Милано и къде и кой хотел да избера МОЛЯ ЗАПОМОЩ

# 429
здравейте мислим да посетим Милано другия месец зная че самолета каца на Бергамо но кой е най добрият вариянт за предвижване до Милано и къде и кой хотел да избера МОЛЯ ЗАПОМОЩ
От летището има три автобусни фирми, които пътуват до ц.гара в Милано.
За хотел - не мога да дам конкретно предложение, но ако имате колебание за някой хотел, можете да го пуснете тук за обсъждане.

# 430
най много ме тревожи това че полета за софия е в 7 сутринта ще има ли автобуси от Милано за летището по това време

# 431
най много ме тревожи това че полета за софия е в 7 сутринта ще има ли автобуси от Милано за летището по това време
Има автобуси и много рано сутринта.

# 432
Blagodarq vi a moje li mnenie za hotel Ibis centro, hotel Flora I hotel Garda I ako moje da mi predlojite dr  naokolo

Последна редакция: сб, 27 сеп 2014, 12:19 от mimim85

# 433
Blagodarq vi a moje li mnenie za hotel Ibis centro, hotel Flora I hotel Garda I ako moje da mi predlojite dr  naokolo
Мисля, че и трите стават.

# 434
....
Сега прочетох, че са пресушили I Navigli, за да почистват дъното и да оправят брега за ЕКСПО и ще пуснат водата чак през април. #Crazy

Язък, точно щях да водя приятели във вторник там.

Ееее, тъкмо си мислехме кога пак да отскочим до там.  Mr. Green

Те заведенията сигурно ще си работят, но няма да е същото...

Ние бяхме там началото на септември, вървеше ремонт на част от каналите, не можах точно да видя заради огражденията. Самият канал, около който са заведенията също беше с много малко вода. Въпреки това беше страхотно изживяване, докосваш се до живота на самите миланци, не само до туристическите забележителности.

Общи условия

Активация на акаунт