Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да прехвърля втората година майчинството на майка си, която е пенсионер и не работи?
Има ли смисъл да помолите шефа си за повишение на длъжността и заплатата, като същевременно плащате разликата и по този начин получавате по-високо майчинство обезщетение?
Мога ли да се върна на борсата, ако започна нова работа и ми спрат обезщетението, но след това ми прекратят новия договор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да прехвърля втората година майчинството на майка си, която е пенсионер и не работи?
-
Има ли смисъл да помолите шефа си за повишение на длъжността и заплатата, като същевременно плащате разликата и по този начин получавате по-високо майчинство обезщетение?
-
Мога ли да се върна на борсата, ако започна нова работа и ми спрат обезщетението, но след това ми прекратят новия договор?
-
Как се изчислява майчинството, ако съм в непрекъснат болничен, който е 80% от дохода ми за последните 18 месеца?
-
Ако подпиша договор за авторски услуги, ще ми бъде ли спряно обезщетението от борсата на труда?