ББ кремове 5

• 167 846
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
От показаните от Derma17 кремове съм ползвала на Биотен, но мисля че беше ББ и бях много доволна. Сега имам на SVR и въобще не ми хареса, дори го пуснах в темата за размяна. Преди това имах ББ 9 в 1 на Римел и горе долу ми харесваше. Та сега съм в процес на търсене.
На Биотен е само CC, но са два вида.
Какво не ти харесва в SVR, просто за него лицето трябва да ти е много добре почистено и да го разнасяш бързо, защо бързо изсъхва.

# 616
  • София
Благодаря! Ще рискувам да взема СС, дано ми допадне Simple Smile Хубав ден!
В по-големите дрогерии има и тестери, може да го пробваш.
В Ремедиум е на промоция в момента, ако си от София.
https://remedium.bg/anti-redness/mixa-sensitive-skin-expert-soot … redness-50ml.html
Този от линка не е тониран, а е само крем против зачервяване.

# 617
  • Бургас
Скрит текст:
Благодаря! Ще рискувам да взема СС, дано ми допадне Simple Smile Хубав ден!
В по-големите дрогерии има и тестери, може да го пробваш.
В Ремедиум е на промоция в момента, ако си от София.
https://remedium.bg/anti-redness/mixa-sensitive-skin-expert-soot … redness-50ml.html
Този от линка не е тониран, а е само крем против зачервяване.
всъщност не е много покривен, но със сигурност е тониран - имам го  Peace

# 618
  • София
И аз съм го купувала още като ги пуснаха преди години и беше напълно бял, а не тониран. Само успокояваше кожата. Този изглежда точно същия.

# 619
  • София
Ползвам в момента ВВ крема на Филорга и съм доволна, но тъй като си го купувам за пореден път, се зачудих дали да не пробвам нещо ново. Какво бихте ми препоръчали (да е с малко по-голяма покривност) за нормална към суха кожа?

# 620
  • Велико Търново
Петя, ВВ-то на Филорга с 15 SPF ли е? Такъв фактор само намирам в енцо... Thinking

# 621
  • София
Да, с 15-ти фактор е. Peace

# 622
  • Велико Търново
Благодаря ти bouquet

# 623
Вчера в Елитис видях, че BB на Гарние за мазна и комбинирана кожа е с нова опаковка, прилича на американската, някой дали го е взимал? Има ли разлика от това със старата опаковка?

# 624
Някой пробвал ли е вече новият крем на Bioderma Photoderm Nude Touch 50 фактор? Преди време съм използвала пак техен оцветен със слънцезащита, беше добър, но при топло време ставаше много течен и трябваше да го съхранявам в хладилника.

# 625
този пост и чети до края на темата

# 626
Преди два дена си взех Гарние Pure Active BB, бях много предубедена, че няма да ми хареса, но беше на промоция и реших да го пробвам и мога да кажа, че не е трябвало да бъда, този BB много ме изненада, не матира кожата, но и не лъсвам, седи много естествено, много е близък до тона на моята кожа, а покритието е средно, дори бих казала високо за западен BB крем. Кожата ми по принцип е мазна, но сутрин след като се измия около носа ми става много суха и повечето BB и ФДТ се разнасят трудно, а при този BB нямаше никакъв проблем в сухите участъци, не обичам да преувеличавам, но бих казала, че съм очарована от този BB.

# 627
  • Седмото небе
Здравейте,от типа продукти на които е посветена темата в момента ползвам:

- Guerlain Beauty Booster в цветове 2 и 3, които смесвам Mr. Green Много икономичен и покривен продукт
  https://m.douglas.de/douglas/Pflege-Gesicht-get%25C3%25B6nte-Tag … d_3000063945.html

- Biotherm Skin best CC cream Medium за него е говорено и писано много, навсякъде. Любим и незаменим!!!
  https://m.douglas.de/douglas/Pflege-Gesicht-get%C3%B6nte%20Tages … urceRef=V3rfkKuQD

- Missha BB cream Perfect cover n.23 http://www.misshaus.com/m-perfect-cover-bb-cream-spf-42-pa.html
  Е това ми последно откритие толкова много ме радва,че вече три-четири дни откакто съм в отпуска и по цял ден навън,съм само с него. Скоро нищо не ме е грабвало толкова!

Но като цяло залагам повече на класически фдт,а напоследък взеха да ме влекат и така нашумелите "cushion" продукти. За информация съм на 32,все още с упорито комбинирана кожа и понякога с разни "несъвършенства" за скриване Rolling Eyes

# 628
Здравейте,

За пръв път ще ползвам бб кремове и се чудя какъв да взема. Пробвах мостри на Гарлен и Кларинс и този на Кларинс ми харесва доста, но е много скъп. Искам да си купя нещо до към 30 лв., което да има лек, озаряваща ефект и слънцезащитен фактор. Кожата ми е смесена, понякога има склонност към рязко засушаване. Ще съм благодарна за всякакви насоки в дълбоките дебри на козметичната индустрия. Simple Smile

# 629
  • Sofia
Искам да си купя нещо до към 30 лв., което да има лек, озаряваща ефект и слънцезащитен фактор. Кожата ми е смесена, понякога има склонност към рязко засушаване. Ще съм благодарна за всякакви насоки в дълбоките дебри на козметичната индустрия. Simple Smile

Погледни непременно ВВ и СС кремовете на Лумене. Страхотни са и по нищо не отстъпват на по-скъпите. Само дано не си снежно бяла Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт