ББ кремове 5

• 167 872
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
commala, срежи тубичката. Ще изкараш още продукт Simple Smile

# 601
  • София / Перник
Здравейте, не знам дали тук е правилното място за моят проблем , но съм отчаяна вече  ooooh!  Grinning Използвам BB cream - Nude Magique (на L'Oreal) и мисля, че най-накрая открих идеалният  ББ крем за мен. Да, обаче, поради някаква причина вече е с нова опаковка и уж единствената разлика е, че старият е със SPF 12, a новият 20, абсолютно всичко останало трябва да е същото, обаче не е . Имам ето този,
Скрит текст:
но вече никъде не го откривам. Ако някой го ползва и го е виждал някъде (в реален или онлайн магазин), моля да кажете къде. В момента навсякъде има такъв
Скрит текст:
Едвам изтисквам нещо от стария, а новият просто не ми седи както трябва.  Sad

Има го в Lookfantastic http://www.lookfantastic.com/l-oreal-paris-nude-magique-bb-cream … ght/10823233.html с безплатна доставка.  Peace
Мисля, че в ДМ магазините също го има стария вариант.   Peace

# 602

Това лично за мен са двата най-добри, направо не мога да повярвам, че продукт за 6 лв (Биотена) е по-добър от такива, които струват 10 и повече пъти  (Шанел, Кларанс, Ести, Клиник...)

# 603
  • Варна

Това лично за мен са двата най-добри, направо не мога да повярвам, че продукт за 6 лв (Биотена) е по-добър от такива, които струват 10 и повече пъти  (Шанел, Кларанс, Ести, Клиник...)
Аз съм на същото мнение ,бях изненадана от Биотен ,вече 3-4 пъти го купувам  Peace

# 604
  • София
На мен Биотен не ми пасва като цвят. И аз да се оплача, че ми спират любимия продукт Balea magic teint crème 2 in 1 в тубичка. Трябва да претърся ДМите за някой изостанал.

# 605
  • Вестерос
На мен в началото Биотен много ми харесваше , но установих, че се обривам от него  Confused

# 606
Интересно, че след като прочетох темата видях мнения, че не бил достатъчно покривен, а лично за мен това е един от най-покривните които съм ползвала особено от западните.
1. Кларанс
2. Буржоа
3. Шанел
4. Биотен
Бих ги подредила по-покривност.
Малко извън темата, но вчера пробвах Toleriane Teint на Ла Рош и съм много доволна, въпреки че се води за силно покривен ФДТ седи изключително естествено и има много добра консистенция, която се разнася много добре,седи много по-натурално от техния BB, което много ме изненада.

# 607
  • Варна
Здравейте! Искам да попитам имате ли наблюдения от СС и DD крема на МIXA, използвам ВВ крема на тази марка и съм много довлна, но вече не мога да го намеря. Та ми е интересно СС крема тониран ли е?

# 608
  • Бургас
Здравейте! Искам да попитам имате ли наблюдения от СС и DD крема на МIXA, използвам ВВ крема на тази марка и съм много довлна, но вече не мога да го намеря. Та ми е интересно СС крема тониран ли е?
И двата са тонирани.

Публикувам линк към една статия с информация за ВВ, СС и DD която за мен е нова и ми беше интересно да прочета
Скрит текст:
"Азбучните кремове" са сред най-горещите тенденции на козметичния пазар в последно време. Общото между тях е, че всички те съчетават грижа за кожата и декоративна козметика, но характеристиките им се различават. Каква е разликата между тях и кой е най-подходящият за вас?

BB крем.
BB е съкращение от "blemish balm" или "beauty balm", което означава "балсам за недостатъци" или "балсам за красота". BB кремът дава фин, естествен завършек и позволява надграждане при необходимост от по-голяма покривност.

CC крем.
CC е съкращение от "colour control" или "colour correcting", което означава контрол или корекция на цвета. Освен, че коригира и изравнява тена, този продукт заглажда, хидратира, защитава и подхранва кожатаМоже да има дори лифтинг и антиоксидантен ефект. Няко и марки добавят в него хиалуронова киселина и коктейл от витамини А, С и Е.

DD крем е най-новият "азбучен крем", който превзема света. DD е съкращение от "Dynamic Do-all" или "Daily Defence" – в превод "динамичен продукт, който прави всичко" или "ежедневна защита". Първият DD крем на пазара се лансира от Deborah Milano. Формулата от ново поколение осигурява грижа за кожата с качеството на първокласен продукт от бялата козметика, в комбинация с дълготраен, раномерен тен, безупречно покритие и впечатляващо гладка и сияйна кожа. DD крема съдържа и специални съставки, които се борят с времето и имат анти-ейджинг ефект.

Този продукт се препоръчва на жени около и над 30. Той прикрива и коригира несъвършенствата, хидратира и защитава кожата, предотвратява и минимизира загубата на пигментация и тъмните кръгове. Комплексът със специална грижа против стареене е разработен, за да играе ролята на бодигард за клетъчното ДНК. Регенериращата формула се синхронизира с циркадния ритъм на клетките, като защитава кожата през деня и подпомага възстановяването на клетъчното ДНК през нощта. Обогатен е с омега 6 мастни киселини, витамин Е и флавоноиди, които дават на кожата защитата, която заслужава. Фон дьо тенът е формулиран със слънцезащитен фактор 15 и полизахариди, извлечени от захарта. Те се борят с вредните влияния на слънчевите лъчи и замърсяването, и възстановяват увредената от студеното време, радиацията и мръсния въздух кожа.
http://www.kozmetikata.com/show/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-% … 0%B2%D0%B0%D1%81/

# 609
DD им има много слаба покривност.

# 610
  • Варна
Благодаря! Ще рискувам да взема СС, дано ми допадне Simple Smile Хубав ден!

# 611
Благодаря! Ще рискувам да взема СС, дано ми допадне Simple Smile Хубав ден!
В по-големите дрогерии има и тестери, може да го пробваш.
В Ремедиум е на промоция в момента, ако си от София.
https://remedium.bg/anti-redness/mixa-sensitive-skin-expert-soot … redness-50ml.html

# 612
  • Варна
От Варна съм. В Лили ходя, там също са на промоция, но мостри няма инъче ББ-то имаше.

А има ли такива които са хем ББ, хем и против бръчки да имат действие  Crazy

# 613
  • София
svetl@, да, има такива ББ кремове.  Peace

# 614
  • Някъде по Дунава
От показаните от Derma17 кремове съм ползвала на Биотен, но мисля че беше ББ и бях много доволна. Сега имам на SVR и въобще не ми хареса, дори го пуснах в темата за размяна. Преди това имах ББ 9 в 1 на Римел и горе долу ми харесваше. Та сега съм в процес на търсене.

Общи условия

Активация на акаунт